Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

ΩώώώΧ τι ΠΑΘΑΜΕ μέρος 2ο

Για όσους άνοιξαν τώρα τον υπολογιστή τους, ενημερώνουμε ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να διαβάσετε αυτή την ανάρτηση, εφόσον δεν έχετε διαβάσει την προηγούμενη που είναι το 1ο μέρος του αφιερώματός μας.
Έγραψα στο 1ο μέρος ότι ανατρίχιασα όταν διαπίστωσα ότι μπορούν να στοιχειοθετήσουν την κατηγορία της απειλής, σε δυο αναρτήσεις μας.
Η πρώτη είναι στην φωτογραφία της ανάρτησης που βρίσκετε..... (εδώ) διακρίνουμε αυτό το ακραία απειλητικό μωρό, με την ιδιαιτέρως απαίσια φάτσα που φέρνει σε ειδεχθή κακοποιό, και θυμίζει λίγο και τον Παλαιοκώστα, να παρακαλάει τον Θεούλη να τον προστατεύσει από το να ΜΗΝ κοπανήσει την κεφάλα του νικολάκι. Η δεύτερη επικίνδυνη ανάρτησή μας, βρίσκεται (εδώ), και φαίνεται ο αποτρόπαιος αυτός χάρος/κλητήρας να τους φωνάζει μια αλήθεια που ΟΛΟΙ (και οι ίδιοι) την γνωρίζουν.
Διαβάζουμε τώρα λοιπόν στην ανάρτηση του news ότι για να περιγράψουν ΟΛΕΣ αυτές τις απειλές, έκαναν μια μήνυση με 21 σελίδες.
ΆΚΟΥ ΡΕ 21 ΣΕΛΙΔΕΣ. Η δικογραφία της 17 Νοέμβρη είχε 20 σελίδες.
Υποθέτω ότι εκεί μέσα, θα συμπεριλαμβάνονται και αντίγραφα των επίμαχων αναρτήσεων τα οποία θα εξετάσει ο εισαγγελέας, για να δει αν και εφόσον υπάρχει αδίκημα.
Φαντάζομαι από τώρα, το γέλιο που θα ρίξει με τις ωραίες μας φωτογραφίες.
Δυστυχώς για τον εισαγγελέα, δεν θα μπορέσει να δει και ωραία video όπως αυτό (εδώ)
Να σοβαρευτούμε τώρα
Επικαλούνται την επίμαχη οδηγία Σανιδά, σχετικά με την ανωνυμία/επωνυμία των blogs. Διαβάστε (εδώ) τα σχετικά περί της οδηγίας. Και (εδώ) την άποψη ενός δικηγόρου από το ίδιο site (δεξιά στο menu στην ετικέτα blogs) γι αυτό το λόγο όπως ξανάπαμε κοτσάρισαν τάχα μου και την απειλή.
Για ποιο λόγο τώρα, έδωσαν την εντολή στο news να δημοσιοποιήσει την μήνυση, ενώ γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι θα είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ για να μην πω αδύνατο να φτάσει στο ακροατήριο και να καταδικαστούμε. Ξέρουν επίσης ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ότι ακόμα και αν κατάφερναν να μας καταδικάσουν, 1ο οι ποινές (θα σας πω γι' αυτές στο επόμενο μέρος, ήδη το εξετάζουν οι δικηγόροι μας) είναι πολύ μικρές, μικρότερες από την καμπανιά που άρπαξαν στην Πάτρα , (εδώ), (εδώ), (εδώ, (εδώ), (εδώ), (εδώ), (εδώ), (εδώ), (εδώ),(εδώ), (εδώ), (εδώ), (εδώ) και (εδώ), σας ευχαριστούμε που μας τα θυμίσατε και 2ο και σημαντικότερο θα μας ηρωποιήσουν σε μια μερίδα πολιτών (αρκετά μεγάλη εάν κρίνω από την επισκεψημότητα και τα κλικαρίσματα) που συμφωνούν με τα γραφόμενά μας και μας στηρίζουν.
Γιατί λοιπόν;
Γιατί οι κινήσεις τους δείχνουν το εντελώς αντίθετο. Το μόνο που δεν τους ενδιαφέρει είναι να φτάσει αυτή η δίκη στο ακροατήριο. Και στοιχηματίζω, ότι αν φτάσει, δεν θα δικαστεί ποτέ, την μια θα ζητήσουν αναβολή, την άλλη θα είναι άρρωστοι, την τρίτη τους συμβεί κάτι σοβαρό, στο τέλος θα την ανακαλέσουν. ΑΛΛΑ εμείς θα είμαστε εκεί, ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ και ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ.
Στο 3ο μέρος του αφιερώματός μας ΩώώώΧ!! τι ΠΑΘΑΜΕ θα σας πούμε το γιατί.
Συνεχίζω τώρα.
Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βρουν τρόπο να κατέβουν οι Μ.Ε.Π. γιατί εάν πραγματικά θέλανε δίκη, δεν θα δημοσιοποιούσαν την μήνυση, γιατί εάν εμείς κατεβάσουμε τους Μ.Ε.Π. και σβήσουμε τους σκληρούς μας δίσκους, άντε αυτοί μετά να αποδείξουν ίχνη και οτιδήποτε άλλο.
Αυτό λοιπόν επεδίωκαν. πίστευαν ότι από σήμερα εμείς επειδή θα φοβηθούμε θα κατέβουμε. Μα εμείς τους προσκαλέσαμε τόσες φορές να μας κάνουν μηνύσεις. Τους φωνάξαμε ότι δεν τους φοβόμαστε, τους είπαμε ότι έχουμε μια ΠΟΛΥ ισχυρή νομική κάλυψη. Το ξέρουν αυτό, απλώς θέλανε να ρίξουν ένα δόλωμα. Αλλά οι Μ.Ε.Π. δεν τσιμπάνε, ούτε και κουτόχορτο μασάνε.(Ωραίο δίστιχο, θα το κρατήσουμε για slogan). Με το καλό να ορίσουν.
Το άλλο που επεδίωκαν και πιστέψτε με, αυτό είναι και το ουσιώδες γι' αυτούς, είναι να δώσουν μια πειστική απάντηση στους δικούς τους, στους οποίους κλαίγονται οδυρόμενοι και αυτοί τους έλεγαν "γιατί δεν τους κάνετε μήνυση" και αυτοί τι να πουν; Ότι δεν μας παίρνει να τους κάνουμε γιατί ότι λένε είναι αλήθεια; Έπρεπε ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, και διάλεξαν το χειρότερο. Την μήνυση, τώρα θα πουν, να ορίστε κάναμε και θα περιμένουν να ξεχαστεί. ΑΛΛΑ εμείς ΔΕΝ θα το ξεχάσουμε, θα τους το θυμίζουμε.
Αύριο το 3ο (τι λέει ο νόμος) & 4ο μέρος (τα συμπεράσματα του συνεδρίου, όπου θα ακολουθήσει και συζήτηση με το κοινό) του αφιερώματός μας ΩώώώώΧ!! τι ΠΑΘΑΜΕ



Τειρεσίας
Σκεφτόμαστε ΠΟΛΥ σοβαρά να στείλουμε την ανάρτηση του etoliko-news που αναφέρετε στην μήνυση στο troktiko αλλά σκεφτόμαστε το πανελλήνιο ρεζιλίκι της πόλης μας.
Πείτε μας την γνώμη σας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στειλτε στο τροκτικο