Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ ΩώώώΧ!! τι ΠΑΘΑΜΕ, παραλειπόμενο 2ο

Διαβάσαμε στο etoliko-news, ότι η μήνυση κατατέθηκε στις 13 Αυγούστου. Δηλαδή μια εποχή που στην χώρα μας ΔΕΝ λειτουργεί τίποτα. Μια εποχή που ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ κανείς χαμπάρι ότι κατατέθηκε μήνυση.
Γιατί διάλεξαν αυτή την εποχή άραγε;
Αφού λέει η μήνυση, ότι οι επίμαχες αναρτήσεις είναι μεταξύ 28 Φεβρουαρίου και 11 Ιουνίου, άρα στις 12,13,14 θέλετε; Ιουνίου, μπορούσαν να την καταθέσουν.

Γιατί...
είναι φυσικό όπως αναλύσαμε στο αφιέρωμά μας, ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΠΟΤΕ να κάνουν μήνυση.
Δεν τους παίρνει και το ξέρουν.
Την έκαναν λοιπόν εν κρυπτώ και σε κουλή εποχή, για να μην τους πάρει ΚΑΝΕΙΣ χαμπάρι, με το σκεπτικό, εάν τελικά τους παραπιέσουν οι δικοί τους σχετικά με το γιατί ΔΕΝ κάνουν μήνυση να το αποκαλύψουν, αλλιώς εάν εμείς παύαμε να τους πιέζουμε ή για κάποιο λόγο σταματούσαμε, να την μαζέψουν πίσω και ούτε γάτα και ούτε ζημιά.
Ο Αύγουστος να θυμάστε, είναι η εποχή που χρησιμοποιούν και οι κυβερνήσεις για να περνάνε δίαφορες αντιλαϊκές αποφάσεις, γιατί ξέρουν ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν θα το καταλάβει.


Καρακάξα

Θα συνεχίσουμε να επισημαίνουμε τα κακώς κείμενα, θα συνεχίσουμε την κριτική μας, θα συνεχίσουμε να ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ αυτά που δικαιούμαστε, για μας, για την πόλη μας, για σας, για τα παιδιά, για το μέλλον αυτού του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: