Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

ΩώώώΧ!! τι ΠΑΘΑΜΕ μέρος 3ο


Γειά σας συνδημότες και συνδημότισσες, οραματιστές και μη, άγγλοι, γάλλοι, πορτογάλοι, και οι άλλοι. Καλύτερα είμαι σήμερα από τον χθεσινό μαραθώνιο γέλιου μετά την αναγγελία της μήνυσης. Κάτι μικροπονάκια, βέβαια τα έχω ακόμα στο στομάχι ΑΛΛΑ ένας Μέσος Μαύρος Δάχτυλος που σέβεται τον εαυτό του, οφείλει να είναι πάντα έτοιμος να ορθωθεί. Παίρνω την σκυτάλη του αφιερώματός μας ΩώώώΧ!! τι ΠΑΘΑΜΕ από τον Τειρεσία που εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο με οξεία κρίση γέλιου.
Σήμερα θα μελετήσουμε τι λέει ο νόμος, για το τεράστιο κακούργμα που διαπράξαμε, την κριτική του ανίκανου και επικίνδυνου γαλάνη, που σε άλλες εποχές που θα ήθελε να ζει αυτός και το συνάφι του, η τιμωρία θα ήταν δημόσιος απαγχονισμός στην πλατεία της πόλης.
ΑΛΛΑ πριν, θα επιστρεψουμε πάλι για λίγο στην αρχική ανάρτηση του etoliko-news. Γράφει λοιπόν στην τελευταία παράγραφο της πανηγυρικής ανάρτησης τους τα εξής: "Όπως προκύπτει λοιπόν από τη μηνυτήρια αναφορά, οι δικαστικές αρχές αναμένεται να δώσουν εντολή στους παρόχους του διαδικτύου (ΟΤΕ, HOL κλπ) να ελέγξουν τη διεύθυνση από την οποία έγιναν οι επίμαχες αναρτήσεις, προκειμένου οι ανώνυμοι γράφοντες να καταστούν επώνυμοι και να προχωρήσει η διαδικασία στα αρμόδια δικαστήρια, προκειμένου να κριθεί αν οι επίμαχες αναρτήσεις ήταν υβριστικές, συκοφαντικές, δυσφημιστικές και αν εμπεριείχαν απειλή σωματικής βίας". (Οι επισημάνσεις με τα μαύρα γράμματα είναι δικές τους).
Τι καταλαβαίνουμε από αυτό;
Ένα και μοναδικό πράγμα.....

Ότι το ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ που τους ενδιαφέρει είναι να γίνουμε επώνυμοι.
Το μόνο που τους καίει, είναι ποιοί είμαστε, ώστε να μπορούν μετά να αρχίσουν την τακτική της απαξίωσης, να έχουν να λένε "έλα μωρέ τώρα, τα λέει αυτός γι' αυτό το λόγο" και να βάζουν κάθε φορά και μια διαφορετική ψεύτικη αιτία.
Για το θέμα της ψευδωνυμίας μας, τους τα έχουμε χώσει πολλές φορές στο παρελθόν.
(εδώ) & (εδώ) & (εδώ) & (εδώ) & (εδώ) & (εδώ) και σε άλλες φυσικά αναρτήσεις μας, που περιέχεται στην ροή της ανάρτησς.

Λέμε για πολλοστή φορά, ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ με το ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ, με το ΤΙ ΛΕΜΕ, αμυνθείτε και αποδείξτε ότι λέμε ψέματα, μην προσπαθήστε να απαξιώσετε εμάς, ΑΛΛΑ τα γραφόμενά μας.
Εσείς όμως τον χαβά σας, ποιοί είμαστε.
Για να δούμε κάτι ακόμα, λέει η ανάρτηση του news, "να καταστούν επώνυμοι, ώστε να κριθεί αν οι αναρτήσεις ήταν συκοφαντικές... κλπ."
Οόόόχι φιλαράκι, δεν στο είπανε καλά το παραμύθι, αυτό είναι αυτό που θέλεις εσύ και οι φίλοι σου. ΠΡΩΤΑ θα κριθεί αν οι αναρτήσεις είναι συκοφαντικές κλπ. και μετά θα ζητηθεί να βρεθεί το ίχνος μας και να πάμε στο Δικαστήριο. Γκέγκε;


Ο νόμος τώρα

Επικαλούνται τα άρθρα (άρθρα 333, 361, 362, και 363 του Ποινικού Κώδικα).
Τι λένε και τι προβλέπουν
Άρθρο 333
Απειλή
1. Όποιος προκαλεί σε άλλον τρόμο ή ανησυχία απειλώντας τον με βία ή άλλη παράνομη πράξη ή παράλειψη τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή.
2. Για την ποινική δίωξη απαιτείται έγκληση. (αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνουν ΑΛΛΗ μήνυση και να ζητάνε την ποινική μας διώξη)

Σε αυτό πάνε να κοτσάρουν την απειλή βίας, που τιμωρείται λέει ο νόμος με φυλάκιση μέχρι ενός έτους δηλαδή στην πράξη έξι μήνες στο maximum, άρα θα σου ρίξει τρεις, στο εφετείο 2ο ημέρες.
Σαφής λοιπόν η πρόθεση τους, δεν είναι να τιμωρηθούμε γιατί το ξέρουν, το κοτσάρουν ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για να έχουν λόγο για να ζητήσουν να βρεθεί το ηλεκτρονικό μας ίχνος.
Παρακάτω έχει περισσότερο ενδιαφέρον.
Διαβάστε με ενδιάμεσες σημειώσεις δικές μας με έντονα γράμματα.

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ (ποιός μιλάει για τιμή)
Άρθρο 361
Εξύβριση
1. Όποιος, εκτός από τις περιπτώσεις της δυσφήμησης (άρθρα 362 και 363), προσβάλλει την τιμή άλλου με λόγο ή με έργο ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή. Η χρηματική ποινή μπορεί να επιβληθεί και μαζί με την ποινή της φυλάκισης. (ποινές και τιμωρία, αντίστοιχου ύψους και ύφους)
2. Όταν η προσβολή της τιμής δεν είναι ιδιαίτερα βαριά (τώρα δεν πιστεύω να θεωρηθεί βαρύ, να πει κανείς τον νικολέοντα, ανίκανο και επικίνδυνο; ε, τι νομίζετε και σεις) αν ληφθούν υπόψη οι περιστάσεις και το πρόσωπο του ατόμου που προσβλήθηκε (εννοεί ο νομοθέτης με αυτό και αυτό το γνωρίζω καλά, ότι ΕΑΝ Ο ΘΙΓΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΤΟΜΟ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ, άρα κάποιο δημόσιο πρόσωπο. Αυτός είναι και ο λόγος, που βλέπετε πολιτικούς να τους ξερομπιάζουν και δεν πηγαίνουν στα δικαστήρια ή δεν επικαλούνται δυσφήμηση κλπ.) ο υπαίτιος τιμωρείται με κράτηση ή με πρόστιμο. (τιμωρία αντίστοιχη).

Άρθρο 361Α
Απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση
1. Με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών τιμωρείται η έμπρακτη εξύβριση (άρθρο 361 παρ.1), αν έγινε χωρίς πρόκληση από τον παθόντα. (εμείς από προκλήσεις έχουμε ένα σωρό να αποδείξουμε)
2. Αν στην πράξη της προηγούμενης παραγράφου συμμετείχαν δύο ή περισσότεροι, επιβάλλεται φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών.
Άρθρο 362
Δυσφήμηση
Όποιος με οποιονδήποτε τρόπο ενώπιον τρίτου ισχυρίζεται ή διαδίδει για κάποιον άλλον γεγονός που μπορεί να βλάψει την τιμή ή την υπόληψή του τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών ή με χρηματική ποινή. Η χρηματική ποινή μπορεί να επιβληθεί και μαζί με την ποινή φυλάκισης.
Άρθρο 363
Συκοφαντική δυσφήμηση
Αν στην περίπτωση του άρθρου 362, το γεγονός είναι ψευδές και ο υπαίτιος γνώριζε ότι αυτό είναι ψευδές τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχστον τριών μηνών. μαζί με τη φυλάκιση μπορεί να επιβληθεί και χρηματική ποινή. (λίγο πολύ, εδώ λέει και προβλέπει ο νόμος τα ίδια πράγματα) Μπορεί επίσης να επιβληθεί και στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων κατά το άρθρο 63. (εάν πάθουμε τέτοια δουλειά και δεν μπορέσουμε να ξαναψηφίσουμε τον νικολέοντα, ε πάει θα πέσουμε να πνιγούμε)

Δείτε όμως τώρα και την συνέχεια, που είναι πολύύύύ ωραία

Άρθρο 366
Γενικές διατάξεις
1. Αν το γεγονός του άρθ. 362 είναι αληθινό, η πράξη μένει ατιμώρητη. Η απόδειξη όμως της αλήθειας του γεγονότος απαγορεύεται όταν αυτό αφορά αποκλειστικά σχέσεις του οικογενειακού ή του ιδιωτικού βίου που δεν θίγουν το δημόσιο συμφέρον και ο ισχυρισμός ή η διάδοση έγιναν κακόβουλα.
2. Αν στις περιπτώσεις των άρθρων 362, 363, 364 και 365 το γεγονός που ισχυρίστηκε ή διέδωσε ο υπαίτιος είναι πράξη αξιόποινη για την οποία ασκήθηκε δικαστική δίωξη αναστέλλεται η δίκη για τη δυσφήμηση έως το τέλος της ποινικής δίωξης. θεωρείται αποδεδειγμένο ότι το γεγονός που αφορά τη δυσφήμηση είναι αληθινό αν η απόφαση είναι καταδικαστική και ψευδές αν η απόφαση είναι αθωωτική και στηρίζεται στο ότι δεν αποδείχθηκε ότι το πρόσωπο που είχε δυσφημιστεί τέλεσε την αξιόποινη πράξη.

Τι λέει, τι λέει;
Ότι αν ο κατηγορούμενος για ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ κλπ, ασκήσει ποινική δίωξη στον μηνυτή του, τότε σταματάει η δίκη προσωρινά, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ το αληθές, και εάν αποδειχτεί; τότε, βαράτε βιολιτζήδες νικολάκι.

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί τους προκαλούμε τόσο καιρό να προχωρήσουν σε μηνύσεις;
Καταλαβαίνετε τώρα γιατί τόσο καιρό δεν προχωράνε;
Καταλαβαίνετε τώρα αυτό που εννούσαμε στο δεύτερο μέρος του αφιερώματός μας, ότι αυτή η δίκη ΔΕΝ θα γίνει ποτέ;
Καταλαβαίνετε τώρα ότι η μοναδική τους κ...α είναι να ξέρουν τα ονόματα μας, και όταν φτάσει η ώρα της δίκης να πουν "
έ εντάξει τώώώρα, διαμαρτυρόμενοι δημότες είναι, εμείς είμαστε μεγαλόψυχοι, ανακαλούμε την μήνυση".
Γιατί βέβαια ΌΣΟ ΧΑΠΑΤΑ και αν είναι, δεν θα θελήσουν να διερευνηθούν δικαστικά οι καταγγελίες μας.
Εμείς όμως ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ επιδιώκουμε.
Τους περιμενουμε.
Με το καλό να ορίσουν.






Μέσος Μαύρος Δάχτυλος
Τί έχετε να πείτε για το νομικό μας τμήμα φίλοι μου;;
Στην φωτό μας, ex-president george, μόλις έμαθε για την μήνυση.
Στην ωραία φωτό μας, συντάκτες των Μ.Ε.Π. πανικόβλητοι από την ανακοίνωση της μήνυσης.
Φωτό 3. Στελέχη της αντιπολίτευσης, σοβαρά προβληματισμένα από την ανακοίνωση γαλάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: