ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ – βρωμερός πόλεμος προπαγάνδας, άμεσος κίνδυνος για την Ελλάδα.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΜΕ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.
Συνελήφθησαν δύο Έλληνες που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για όπλα, “νταραβέρια” άλλα και πρακτοριλίκια για λογαριασμό “ξένων”.
Συνελήφθησαν κατά την χθεσινή σκούπα στα Εξάρχεια δύο αλλοδαποί με πλαστά διαβατήρια που εμπλέκονται στο κύκλωμα. Και οι δύο με ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ διαβατήρια. Κραυγαλέα τακτική πρακτόρων. Ερευνώνται τα πραγματικά τους στοιχεία μέσω της...INTERPOL.
Συνελήφθησαν ακόμα ένας Έλληνας και ένας Τούρκος στην Χϊο που φέρονται “υποστηρικτική ομάδα” στους 4 του φουσκωτού.
Η υπόθεση βρωμάει προβοκάτσια από μακριά αφού κανείς από τους συλληφθέντες Έλληνες δεν έχει εμπλακεί με αντιτουρκική / φιλοκουρδική δράση, αντίθετα μιλάμε για κοινούς ποινικούς (ο ένας της Χίου) και νταραβεριτζήδες – πρακτοράντζες (οι δύο των Αθηνών).
Το ότι η “υποστηρικτική ομάδα” βρισκόταν στην Χίο και όχι κάπου στην Τουρκία, ενισχύει την άποψη ότι ο στόχος δεν θα ήταν στην Τουρκία.
Ένα χτύπημα σε τουριστικό θέρετρο στην Ελλάδα, τέτοιου βεληνεκούς, θα έθετε την χώρα άμεσα σε κατάσταση “Failed State”. Αυτό ας το σκεφτούν καλά όσοι προβαίνουν σε ανακοινώσεις που ρίχνουν νερό στον μύλο της Τουρκικής προπαγάνδας.
Είναι τουλάχιστον ηλίθιο να σκεφτεί κάποιος ότι “Κούρδοι θα περνούσαν όπλα με φουσκωτό στην Τουρκία από την Ελλάδα”, όταν η Τουρκία έχει γίνει ανεξέλεγκτο logistic όπλων για την Συρία ενώ ολόκληρες περιοχές ελέγχονται από την Κουρδική πολιτοφυλακή.
Η υπόθεση είναι εξαιρετικά σοβαρή και αναμένουμε τις ανακοινώσεις της αντιτρομοκρατικής.
http://olympia.gr/
Εφυγε στα 44 του χρόνια ο Στάθης Σταϊκος γνωστός σαν Iskar Azif – Ήταν η
ψυχή των Παραιτηθείτε και των Μένουμε Ευρώπη
-
Μόλις έμαθα ότι έφυγε από την ζωή ο Iskár Azif Ένας νέος άνθρωπος,
έξυπνος, με χιούμορ, αγωνιστής στα χρόνια της κρίσης με αντοχή στις
επιθέσεις του κάθ...
Πριν από 2 ώρες



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου