«Αν έχετε προβλήματα στο στομάχι ή γαστρεντερικά προβλήματα, μια νέα μελέτη με επικεφαλής την Δρ Judy Carman μπορεί να βοηθήσει να εξηγήσει γιατί: οι χοίροι που τρέφονται με μια διατροφή γενετικά τροποποιημένης σόγιας και καλαμπόκι, παρουσίασαν 267% αύξηση σε σοβαρή φλεγμονή του στομάχου σε σύγκριση με εκείνους που δεν τρέφονται με ΓΤΟ διατροφή.
Στους άνδρες, η διαφορά ήταν ακόμη πιο έντονη: με αύξηση 400% . (Για την ιστορία, τα περισσότερα αυτιστικά παιδιά είναι άνδρες, και σχεδόν όλοι τους έχουν σοβαρή εντερική φλεγμονή.) Η μελέτη διεξήχθη σε... 168 νεαρούς χοίρους σε ένα αυθεντικό αγροτικό περιβάλλον και διεξήχθη σε διάστημα 23 εβδομάδων από οκτώ ερευνητές σε όλη την Αυστραλία και τις ΗΠΑ.
Η επικεφαλής της έρευνας, Δρ Judy Carman, είναι από το Ινστιτούτο Έρευνας Υγείας και Περιβάλλοντος στο Kensington Park, στην Αυστραλία. Η μελέτη έχει ήδη δημοσιευθεί στο περιοδικό οργανικών συστημάτων, ένα όμοιος-αναθεωρημένο περιοδικό επιστήμης.
(atheatignosi)
Πώληση αεροσκαφών: Τι οδήγησε στην απόφαση Δενδια
-
Πήγε στην 115 και πέταξε με Viper. Του τα έκαναν πεπόνια αργίτικα οι
Αεροπόροι με σκοπό να τον πείσουν να κάνουμε Viper και τα 152 F16, για το
πόσο καλό ...
Πριν από 16 δευτερόλεπτα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου