Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Αποκάλυψη: Δεν βρίσκεται ο Νίκος Παπανδρέου στην λίστα με τα “πρόσωπα πολιτικού ενδιαφέροντος” που φέρονται να ξέπλυναν χρήμα μέσω της EFG Αγγλίας!

Αποκαλύπτει η Τρολυμπία.
Ο Νίκος Παπανδρέου είναι ένας αυτοδημιούργητος και χαρισματικός συγγραφέας με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Είναι επίσης γνωστός για την επιχειρηματική του δράση, πολλές φορές ανιδιοτελώς προκειμένου να υπηρετήσει την πατρίδα του.
Δυστυχώς, η συγγενική του σχέση με τον τέως πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, τον έβαλε στο στόχαστρο πολλών συμφερόντων που πίστευαν ότι διαδίδοντας φήμες για δήθεν αδιαφανείς επιχειρημτικές του δράσεις, θα μπορούσαν να εκβιάσουν την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Έτσι, πολλές φορές βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα με απίστευτες κακοήθειες που φτάνουν στα όρια της συκοφαντίας.
Μία από αυτές ήθελε το όνομα του να φιγουράρει στην περιβόητη λίστα της EFG Βρετανίας, όπου περιλαμβάνονται 94 πρόσωπα “πολιτικού ενδιαφέροντος”, κοινώς πολιτικοί και συγγενείς τους, και φέρονται να ελέγχονται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Η φημολογία αυτή συνδυαζόταν με την αγορά πολυτελούς ακινήτου στο Λονδίνο, με χρήματα που προφανώς δεν μπορούσαν να δικαιολογηθούν από την...πενιχρή φορολογική δήλωση του πετυχημένου συγγραφέα.

Σήμερα λοιπόν αποκαλύπτω ότι το όνομα του Νίκου Παπανδρέου δεν βρίσκεται σε αυτή την λίστα. Αντίθετα, ο Νίκος Παπανδρέου αναμένεται να πρωτοστατήσει στον αγώνα για διαφάνεια, αναλαμβάνοντας δράση για την έλευση αυτής της περιβόητης λίστας που κάποιοι θέλουν να μην φτάσει ποτέ στην Ελλάδα, για να συνεχίσουν να εκτοξεύουν λάσπη.
Κύριε Θεοχάρη, κύριε Στουρνάρα, σταματήστε επιτέλους να αφήνετε βορά στους λαϊκιστές και τα συμφέροντα, ανθρώπους που αποτελούν κεφάλαιο για τον τόπο, όπως ο κύριος Νίκος Παπανδρέου. Ζητήστε τώρα την λίστα της EFG από τις Βρετανικές αρχές. Το κατάφερε ακόμα και το …Πακιστάν!



http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: