Τελευταία προειδοποίηση – τελεσίγραφο προς την Τουρκία εξέδωσε πριν από λίγο το PKK.
“Προειδοποιούμε για τελευταία φορά: Εάν η Τουρκική κυβέρνηση δεν προβεί άμεσα σε στέρεα βήματα στην κατεύθυνση που τέθηκε από τον λαό μας, θα διακόψουμε την ανακωχή και αποκλειστικά υπεύθυνη για ότι θα ακολουθήσει θα είναι η Τουρκική κυβέρνηση”
Το τελεσίγραφο αναρτήθηκε σε ιστοσελίδες ελεγχόμενες από το PKK, την στιγμή που όλοι πίστευαν ότι η Τουρκία είχε...κλείσει τους λογαριασμούς της μέσω της ειρηνευτικής διαδικασίας.
Θεωρούμε δεδομένο πως αυτή η κίνηση του ΡΚΚ σχετίζεται άμεσα με τον πόλεμο που μαίνεται τα τελευταία 24ωρα μεταξύ των Κούρδων υπερασπιστών και των ισλαμοφασιστών που επιχειρούν να μπουν στην Συρία μέσω Τουρκίας. Μετά το κλειδωμα των συνόρων με το Λίβανο με κοινές επιχειρήσεις Συριακού – Λιβανέζικου στρατού, όλη η πίεση έχει μεταφερθεί στις Κούρδικες περιοχές που αντιστέκονται σθεναρα. Αναγνωρίζουν όμως την συνεχιζόμενη υποστήριξη της Τουρκίας στους σφαγείς.
http://olympia.gr
ΗΠΑ -Κεντάκι: Δύο νεκροί σε εκκλησία στο Λέξινγκτον μετά από πυροβολισμό
κατά αστυνομικού
-
Δύο γυναίκες σκοτώθηκαν σε ένοπλη επίθεση την Κυριακή στην εκκλησία
Richmond Road Baptist Church στο Λέξινγκτον του Κεντάκι, σύμφωνα με τον
κυβερνήτη Άντ...
Πριν από 1 ώρα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου