Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

 


Επικεφαλής
Πάνος 

  Μεσολόγγι, 24 Νοεμβρίου 2015


Ανακοίνωση Δήμου για δράσεις Κοινωνικού Παντοπωλείου: Για γέλια ή για κλάματα;
Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου, μπροστά στο άγχος να επιδείξει “έργο” αναφορικά με τις δράσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου – που ειρήσθω εν παρόδω – μέχρι σήμερα ΟΥΔΕΙΣ γνωρίζει πως οργανώνονται και που κατευθύνονται σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του, εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι τον μήνα Αύγουστο μοιράστηκαν 20 τόνοι ροδάκινα και νεκταρίνια σε 150 οικογένειες, το μήνα Σεπτέμβριο 16 τόνοι ροδάκινα και νεκταρίνια σε 172 οικογένειες, τον Οκτώβριο 90 κιλά ψάρια σε 40 οικογένειες και πολλά άλλα φαιδρά που δεν αξίζουν σχολιασμού…
Τώρα πως μια οικογένεια π.χ. έφαγε μόνη της 134 κιλά ροδάκινα και νεκταρίνια σε ένα μήνα, μόνο οι αρμόδιοι συντάκτες της σχετικής ανακοίνωσης του Δήμου και η ιατρική επιστήμη ενδεχομένως (;) μπορεί να δώσει απαντήσεις.
Εάν κάποιοι λοιπόν, θεωρούν ότι με μια τέτοια δήλωση θα καταργήσουν τα μαθηματικά και την κοινή λογική, μάλλον υπέπεσαν σε σοβαρό ολίσθημα.
Το μείζον θέμα είναι να σταματήσουμε αυτού του είδους τις αστειότητες και να οργανωθεί με πλήρη διαφάνεια η υποστήριξη και λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Οι δράσεις του αφορούν τους δικαιούχους και το σύνολο της κοινωνίας και δεν προσφέρονται για φτηνή επικοινωνιακή χρήση ούτε για απαξιωτική πρακτική απέναντι στον ίδιο το θεσμό που τον έχουν τόσο ανάγκη η κοινωνία και οι δημότες.       
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: