Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Ο Στουρνάρας τραπέζωσε τον Τσίπρα και τον Δραγασάκη για να τους ευχαριστήσει που τον αφήνουν στο απυρόβλητο για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει

Ακόμα κι αν είσαι απο εκείνους που ...ενοχλούνται απο την πολιτική διαδρομή και δράση της τέως προέδρου της βουλής , θα αντιληφθείς ότι τα χθεσινά της tweets όχι μόνο ήταν δικαιολογημένα αλλά και επιβεβλημένα.
Όποιος λοιπόν διάβασε την χθεσινή είδηση, που αφορούσε στο "γεύμα εργασίας" το οποίο παρέθεσε ο γνωστός και καθόλου εξαιρετέος πρόεδρος της ΤΤΕ κ. Στουρνάρας στον πρόεδρο και στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, θα αναρωτηθεί τι συνέβη και ο σερβιτόρος του Ντράγκι έγινε τόσο ...φιλόξενος ώστε να τραπεζώνει δυο "αριστερούς", που λίγους μήνες πρίν του έσερναν τα... εξ αμάξης.


Θα μου πεί κάποιος:ρε αδερφέ είναι "θεσμικός τραπεζικός παράγων" της χώρας και αφού οι "αριστεροί" υπέγραψαν ένα μνημόνιο - δάνειο που θα προικοδοτεί ακόμα μια φορά (ανακεφαλαιοποίηση το είπαν) τις κατ΄όνομα ελληνικές τράπεζες, δεν έπρεπε να τους καλέσει για να τους κεράσει έστω ένα σοκολατάκι;
Δε λέω, αλλά αυτό το "σοκολατάκι" θα το πληρώσει ο λαός με κάμποσα δισεκατομμύρια ευρώ φόρους, και σίγουρα δεν θα μπορέσει να γλυκάνει ούτε κατ΄ ελάχιστο τους δίκαια πικραμένους απο την απάτη του Τσίπρα αριστερούς (χωρίς εισαγωγικά).


Να θυμίσω, σε όσους έχουν αντικαταστήσει την πολιτική σκέψη με τον πολιτικό κοσμοπολιτισμό , ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου όταν τον περασμένο Ιούνιο απο τη θέση της προέδρου του ελληνικού κοινοβουλίου πολεμούσε με όλους τους ντόπιους και ξένους δαίμονες της ...real politik, προκειμένου να αποκαλυφθεί η σαπίλα της διακομματικής και διαχρονικής προδοσίας του ελληνικού λαού και η εξ αυτής καταδίκη του σε αργό μνημονιακό θάνατο, είχε καλέσει μεταξύ των άλλων στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής (ΔΕΚΟ και Θεσμών και διαφάνειας) και τον κ. Στουρνάρα για να δώσει εξηγήσεις για μερικά "ζητηματάκια", όπως αυτά που αφορούν στην δημοσιοποίηση της ενδιάμεσης έκθεσης Νομισματικής Πολιτικής, της σκανδαλώδους υπογραφής "εξωδίκου συμφωνίας ελληνικού κράτους - siemens" (βλ. κουκούλωμα του μεγαλυτέρου σκανδάλου της τελευταίας 40ετίας) κ.α.


Φυσικά ο εκπρόσωπος της ευρωατλαντικής αρμοστείας περιφρόνησε επιδεικτικά αυτήν την κλήση γράφοντας στα παλιά του υποδήματα το Σύνταγμα, τους νόμους, το κοινοβούλιο και φυσικά τον ίδιο τον λαό για χάρη του οποίου υπάρχει έστω στα χαρτιά το πολίτευμα της κοινοβουλευτικής προεδρευομένης δημοκρατίας. ,


Ήταν λοιπόν φυσικό ,και για πολλούς επιβεβλημένο, να αντιδράσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία σχολιάζοντας στην σελίδα της στο twitter το χθεσινό τραπέζωμα έγραψε τα εξής:
«Ο υπογράψας τον άκυρο συμβιβασμό με Siemens Γ. Στουρνάρας, διοικητής ΤτΕ, τραπέζωσε σήμερα τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον... αντιπρόεδρο Γιάννη Δραγασάκη. Προφανώς για να τους ευχαριστήσει που τον αφήνουν στο απυρόβλητο για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει σε βάρος του Δημοσίου συμφέροντος. Και, βέβαια, για να τους επαινέσει για την πιστή εφαρμογή του πιο σκληρού Μνημονίου, τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και την ανακεφαλαιοποίηση»...«Στο επόμενο γεύμα, να προσκαλέσει και τον Αλέκο Φλαμπουράρη, να συζητήσουν πώς την ώρα που η κοινωνία αφαιμάσσεται, το φαγοπότι συνεχίζεται»


http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2015/11/blog-post_228.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: