Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - του Μουρκούση Ν. για την ύδρευση του Αιτωλικού

Δύο χρόνια μετά την εκλογή Καραπάνου στην θέση του δημάρχου,   οι Αιτωλικιώτες  
αναγκάστηκαν να καταφύγουν στην Δικαιοσύνη για να λύσουν βασικά τους προβλήματα .
Το κοινωνικό αγαθό που λέγεται ΥΓΙΕΙΝΟ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ, παραμένει όνειρο απατηλό για το Αιτωλικό και οι υποσχέσεις Καραπάνου, προεκλογικές και μετεκλογικές, αποτελούν λόγια κενά.
Οι 500 χιλιάδες ευρώ που υπήρχαν από την προηγούμενη δημοτική αρχή για την υδροδότηση του Αιτωλικού, μεταφέρθηκαν με τερτίπια στην εργολαβία επέκτασης του ΧΥΤΑ Μεσολογγίου. Τρανή απόδειξη των προτεραιοτήτων του δημάρχου.
Ταυτόχρονα, τα λύματα του νησιού, χύνονται εκ περιτροπής, χωρίς καμία επεξεργασία στην λιμνοθάλασσα, που πλέον είναι σχεδόν νεκρή.
Το Αιτωλικό, πληρώνει βαρύ τίμημα, των δημοτικών επιλογών του.
Με πλήρη συναίσθηση και επίγνωση του μεγέθους των προβλημάτων, η παράταξη «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ», ο επικεφαλής Νίκος Μουρκούσης και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Σπύρος Βασιλείου, Γιάννης Γυφτογιάννης και Κώστας Δαουτίδης, καλούμε την δημοτική αρχή και ειδικά τον δήμαρχο Νίκο Καραπάνο, να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
 Η  πίστωση χρόνου που μας ζητήθηκε από τον δήμαρχο, του την δώσαμε, ΤΕΛΕΙΩΣΕ. 
Πλέον, όλοι έχουν καταλάβει, ακόμα και οι πιο δύσπιστοι, πως ο δήμαρχος πολιτεύεται με ψέματα, φρούδες υποσχέσεις και μεγάλα λόγια.
   H πρόσφατη απόφαση του Δικαστηρίου σχετικά με το νερό-βιολογικό, δικαιώνει το εύλογο αίτημα των Αιτωλικιωτών. Καλούμε την δημοτική αρχή και τους συμβούλους, Αντιδημάρχους της πλειοψηφίας στο Αιτωλικό, να δρομολογήσουν άμεσα συγκεκριμένες ενέργειες, για την υδροδότηση του νησιού με υγιεινό πόσιμο νερό και να επαναφέρουν σε λειτουργική κατάσταση τον Βιολογικό Καθαρισμό.
  Επίσης καλούμε προσωπικά τον δήμαρχο να πειθαρχήσει στην πρόσφατη δικαστική απόφαση, άμεσα και  χωρίς υπεκφυγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: