Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Ο Πόκεμον δήμαρχος Μεσολογγίου, είπε και αυτό...

Κατέβασα το πανό της Επιτροπής Πολιτών, που είχε στηθεί εντός της θάλασσας, γιατί ήθελα να προστατεύσω τα Γιοφύρια.

Γεννάτε το ερώτημα, εάν βρε δημαρχούλη θέλεις πραγματικά να προστατεύσεις τα Γεφύρια του Αιτωλικού, γιατί επιτρέπεις στον εαυτό σου, με τόσα κιλά ξύγκι να περνάς πάνω από τα ιστορικά μας Γεφύρια;

Εάν κάποιοι συμβουλάτορες σου είπαν να χρησιμοποιήσεις την ιστορικότητα και την πολιτιστική προστασία που πρέπει να τους παρέχεις , τότε γιατί επιτρέπεις να πέφτουν οι πέτρες που το στηρίζουν;

Δεν ξέρεις ότι έτσι ανοίγεις καινούργιο μέτωπο, με όλους αυτούς, που πραγματικά νοιάζονται για τα Γεφύρια του Αιτωλικού και αφιερώνουν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους για να σταματήσουν την κατάρρευσή τους;

Βούτυρο στο ψωμί τους θα είσαι από αύριο καημένε !!!

Πόσο απόθεμα μίσους μπορεί να έχεις για το Αιτωλικό; 
Αν δεν είναι αυτό απόθεμα μίσους, τότε θα πρέπει να μιλάμε για μια απύθμενη εγωπάθεια που σε οδηγεί σε φασίζουσα συμπεριφορά!

Ενεργοποίησες το δημοτικό μηχανισμό τάχιστα, για ένα πανό, αλλά βρίσκεις χίλιες δικαιολογίες για να μην ...τον ενεργοποιήσεις, ώστε να δώσεις καθαρό νερό στους δημότες του Αιτωλικού.
Επικαλείσαι ηλιθιότητες και προκαλείς τους Αιτωλικιώτες, όταν τους λες ότι σας έβαλα βρύσες για να πίνετε νερό στη Μπούζα.
Απειλείς ότι θα μηνύσεις όποιον πει ότι ο δημαρχούλης πέρασε αυτόφωρο, αλλά δεν σε νοιάζει να εφαρμόσεις την δικαστική εντολή, για παροχή πόσιμου νερού και για σωστή λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού.
Έχεις φτάσει στον απόπατο, στοχοποιώντας ως πολιτικό αντίπαλο, όποιον τολμήσει να μιλήσει για τα προβλήματα του Αιτωλικού.

Τόση πολιτική και ηθική κατρακύλα δεν υπήρξε στο τόπο μας.

Είσαι παρελθόν, εσύ και τα παλικάρια σου του Αιτωλικού, που προτίμησαν τα 30 αργύρια για τη θέση του αντιδημάρχου και προέδρου της Δ. Κοινότητας, από το να υπηρετήσουν το συμφέρον των δημοτών που τους εξέλεξαν και τους στήριξαν.

Κύριε Σταράμο, γιατί δεν έβγαζες μια selfi φωτογραφία όταν ήσουν στο λιμεναρχείο, για να καταγγείλεις τους συνδημότες σου, οι οποίοι απαιτούν εδώ και τώρα σεβασμό της δικαστικής απόφασης για παροχή καθαρού νερού;

Πόσα πληρώθηκες παραπάνω για να ρουφιανέψεις τους συνδημότες σου;

Εσείς κύριε Μπουζμπορέλη, γιατί δεν κατήγγειλες  τον εαυτό σου, όταν μετέφερες με όχημα του δήμου συγγενικά σου πρόσωπα, για ιδιωτικούς σκοπούς;
Μήπως πλησιάζει η ώρα της αντικατάστασης και πρέπει να δείξετε όλοι σας τον χαρακτήρα του πιστού σκύλου, μπας και σας λυπηθεί ο δημαρχούλης;

ΡΕ ΟΥΣΤ 


Διαβάστε το αποκαλυπτικό κείμενο ενός θυμωμένου και εμμονικού δημαρχούλη , που έστειλε στις τοπικές εφημερίδες.

Μετά την σημερινή ανακοίνωση του επικεφαλής του Συνδυασμού «Κοινωνία Μπροστά» κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλου σχετικά με την ανάρτηση πανό στο λιμνοθάλασσιο χώρο των Γεφυριών Αιτωλικού αλλά και τα δημοκρατικά αισθήματα της Δημοτικής Αρχής, επιβάλλονται για λόγους αποκατάστασης της αλήθειας οι ακόλουθες διευκρινήσεις.

Πέρα από την εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας περί προστασίας των Γεφυριών Αιτωλικού τα οποία από το 2002 έχουν χαρακτηρισθεί ως ιστορικά και διατηρητέα μνημεία, θα πρέπει παράλληλα να ληφθεί υπόψη τόσο από το γράφοντα όσο και από την συρρικνωμένη μειοψηφία πολιτών οι οποίοι για λόγους καθαρά πολιτικών σκοπιμοτήτων επιλέγουν τον συγκεκριμένο τρόπο διαμαρτυρίας, ότι δημοκρατικά δικαιώματα έχουν όλοι οι κάτοικοι του Αιτωλικού. Και οι έμποροι και επαγγελματίες που αυτοί τη στιγμή βλέπουν τα εισοδήματά τους να μειώνονται δραματικά απόρροια της εκτεταμένης δυσφήμισης της περιοχής από την παραπάνω ολιγάριθμη ομάδα πολιτών, αλλά και οι υπόλοιποι δημότες που αντιδρούν πλέον σ’ αυτή τη συντονισμένη προσπάθεια υποβάθμισης της περιοχής, η οποία είναι γνωστό σε όλους από πού προέρχεται και από ποια κίνητρα καθοδηγείται.

Η υπεράσπιση της ανομίας, της πολιτικής σκευωρίας και της δυσφήμισης μιας ολόκληρης περιοχής, δεν συνιστά «μάθημα Δημοκρατίας».

Από το γραφείο Τύπου του δήμου Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: