Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Κοινωνία Μπροστά : Προς Δήμο Μεσολογγίου: Κάποιος πρέπει να σας μιλήσει για τη δημοκρατία!

 Στις 18-8-2016 στο διαδίκτυο αναρτήθηκε σχετική απόφαση από το γραφείο Δημάρχου Μεσολογγίου με την υπογραφή του Αντιδημάρχου κου Δ. Μπουσμπουρέλη (ΑΔΑ: 62Λ2ΩΡΖ-ΡΕ5) που κοινοποιείται στη Λιμενική Αρχή με την οποία αφαιρείται και αποξηλώνεται το πανό που τοποθέτησαν η Επιτροπή Πολιτών και οι δημότες του Αιτωλικού, αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δημοτική Κοινότητα με το νερό και τη λιμνοθάλασσα!


Η πρωτοφανής στα χρονικά αυτή απόφαση δημιουργεί εύλογες απορίες και προβληματισμούς σχετικά με το πώς αντιλαμβάνεται η Δημοτική Αρχή την όποια κριτική και διαφορετική αντίληψη η οποία αμφισβητεί ευθέως και με επιχειρήματα την δική της επιχειρηματολογία.


Θέλουμε να επισημάνουμε ότι τέτοιου είδους πρακτικές δυναμιτίζουν το όποιο κλίμα συνεννόησης μπορεί να υπάρξει και ταυτόχρονα καταδεικνύουν την αντίληψη της Δημοτικής Αρχής για την ελεύθερη δημοκρατική έκφραση. Καταδικάζουμε απερίφραστα το γεγονός και θεωρούμε ότι τυχόν επανάληψή του θα δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα στην εκρηκτική κατάσταση που υπάρχει στο Αιτωλικό και ως εκ τούτου πρέπει το μέλλον να αποφευχθεί.


Η δημοκρατία είναι μορφή έκφρασης που κανείς δεν μπορεί ούτε να την περιορίσει, ούτε να την φυλακίσει με διοικητικές πράξεις.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: