Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

ΕΣΚΑΣΕ… ΒΟΜΒΑ από τον ΥΠΕΘΑ «θερμό επεισόδιο στην Κύπρο» ! Κεκλεισμένων των θυρών απόρρητη ενημέρωση… !!!

Κεκλεισμένων των θυρών απόρρητη ενημέρωση για την τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο προανήγγειλε στα μέλη της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος ταυτόχρονα δήλωσε δικαιωμένος για το προ μηνών δήλωση του για το «θερμό επεισόδιο» από πλευράς Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ.

Επίσης, άσκησε δριμεία κριτική στις προηγούμενες κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας τες πως εκείνες ευθύνονται για την ... σημερινή κατάσταση των αμυντικών. «Ελληνικά ήταν τα χέρια που έβγαλαν τα μάτια της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ταυτόχρονα πως σήμερα πλέον «το ΥΕΘΑ με εντολή Πρωθυπουργού φροντίζει ώστε κάθε προμήθεια να έχει την συμμετοχή της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας».

Παράλληλα, ανακοίνωσε επενδύσεις στην Ελληνική Βιομηχανία Όπλων από μεγάλη εταιρεία της Ν.Αφρικής μέχρι και το καλοκαίρι. Όπως είπε, στην ΕΛΒΟ θα έρθει «υλικό που θα μεταφερθεί από την Μέση Ανατολή για να εκσυγχρονισθεί, βοηθώντας έτσι την εταιρεία να αποτελέσει ένα από τα διαμάντια της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας μέσα στο καλοκαίρι».

Ο κ. Καμμένος δήλωσε δικαιωμένος, αφού «έστω και μετά από καιρό επιβεβαιώνεται ότι είχαν βάση όσα είχα πει τον Μάρτιο στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι η Τουρκία θα δημιουργήσει επεισόδιο».

«Είχαμε στα χέρια μας τα ΝΟΤΑΜ που εξέδωσε η Τουρκία και φαινόταν ότι ετοιμάζεται για επεισόδια στο οικόπεδο 6», είπε και πρόσθεσε: «Συγκεκριμένα, ετοιμαζόταν να στείλει το Μπαραμπαρός για να εμποδίσει την Total να κάνει άντληση. Τα ΝΟΤΑΜ αναφέρονταν στην 1η Μαΐου και τα διαρρεύσαμε για να ενημερωθεί και να προετοιμαστεί η κοινή γνώμη και οι διεθνείς οργανισμοί». Και εν συνεχεία σχολιάζοντας την τότε στάση της αντιπολίτευσης υποστήριξε ότι «ο ένας με έλεγε σφουγγαρίστρα και ο άλλος ακροδεξιό. Εμείς όμως δικαιωθήκαμε».


https://hellasforce.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: