Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

νίκος καραπάνος: ένας επικίνδυνα άσχετος δήμαρχος ή ένας ακραίος τυχοδιώκτης;;;

Πριν λίγες μέρες είχαμε δημοσιεύσει καταγγελία για την κατάσταση που βρίσκετε το γήπεδο του Αιτωλικού, όπου πράγματι οι εικόνες μας θλίβουν όλους.
Αργότερα μάθαμε ότι τη μοίρα του γηπέδου του Αιτωλικού τη μοιράζονται και άλλα γήπεδα, όπως αυτό της Κατοχής.

Μα τι λέτε τώρα, (άρχισε να διαμαρτύρεται στριγκλίζοντας ο καραπάνος αλά άδωνις georgiadis), προς τι οι διαμαρτυρίες το μίσος και η αγωνία; ο δήμαρχος καραπάνος έχει μεριμνήσει για τα πάντα και εξ απανέκαθεν, βεβαίως βεβαίως.
Και για όσους δεν το πιστεύουν, ο καραπάνος πριν ακόμη καταστραφούν τα γήπεδα διασφάλισε κονδύλια, ώστε για να τα φέρει σε επίπεδο λειτουργίας όπως ήταν πριν τα καταστρέψει η αδιαφορία του.

Μάλιστα σε κάποιες συζητήσεις με κυβερνητικά στελέχη, ο καραπάνος (δήμαρχοςτου Μεσολογγίου μην το ξεχνάμε), με το χαρακτηριστικό θάρρος που τον διέπει, απέτησε εδώ και τώρα κανά δυο εκατομμυριάκια για τα γήπεδα του Αιτωλικού και της Κατοχής.

Τα κυβερνητικά στελέχη του έγνεψαν καταφατικά και ο καραπάνος άρχισε τους λογαριασμούς για να μπορέσει να βγάλει το ποσοστό του του 30%, ως προσωπική προμήθεια.

Διοργάνωσε μάλιστα και φιέστα στο δημοτικό συμβούλιο, όπου κάποιοι ευχαριστούσαν τη δημαρχάρα που επιτέλους θα διόρθωνε τις ζημιές που προκάλεσε η αδιαφορία του.

Έλα μου όμως που έφτασε η ώρα των έργων, τότε αποδείχθηκε ότι ο καραπάνος βεβαίως και έκανε κουβεντούλα με τα κυβερνητικά στελέχη, βεβαίως και απέσπασε τη θετική γνώμη των ιθυνόντων, αλλά δεν έκανε τίποτα ώστε να δικαιολογήσει τα έξοδα και το σκοπό του έργου δηλαδή ποτέ δεν εκπόνησε κανενός είδους μελέτη.

Μήπως αυτό θυμίζει και λίγο την περιπέτεια του Αιτωλικού με το νερό ύδρευσης του Κεφαλοβρύσου, όπου ο καραπάνος έσκιζε τα μαγιό του ότι τη μελέτη την έχει στο συρτάρι του γιατί την έχει γράψει η ΤΕΡΝΑ, η οποία ζητά μόνο τα πετρέλαια για να μας φέρει νερό από τον Εύηνο;
Μετά βέβαια η μελέτη αποδείχθηκε ότι δεν υπάρχει, οπότε αναγκάστηκε να πει ότι το υπουργείο τον διαβεβαίωσε ότι θα του εκπονήσει μελέτη και θα του δώσει καμιά δεκαριά εκατομμύρια ευρώ και όταν ναυάγησε και αυτός ο μύθος μας παρουσίασε τη Γεώσφαιρα ως θεόσταλτη για να εκπονήσει τη σχετική μελέτη. Η οποία Γεώσφαιρα λόγο μάλλον πίεσης χρόνου, αντέγραψε μελέτη από το ΙΓΜΕ της δεκαετίας του '80.
Τα υπόλοιπα τα ξέρετε και τα ζήσαμε όλοι.

Το ίδιο σκηνικό, η ίδια τραγικότητα, το ίδιο πρόσωπο, το μόνο που αλλάζει είναι το αντικείμενο της καταστροφικής δημαρχίας καραπάνου.

Καλούμε τον κ. Μπρούμα να αφήσει τη γραφίδα για όλες εποχές και να κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε ο εισαγγελέας να μαζέψει αυτόν το ψυχάκια από το δημοτικό κατάστημα.

Η κατάσταση τείνει να ξεφύγει, τα αποτελέσματα θα πλήξουν κάθε δημότη, καλείτε η επιστήμη να δώσει τη πρέπουσα λύση.

Διαβάστε παρακάτω το ιστορικό της γελοιότητας καραπάνου.

Ανακοινώσεις Καραπάνου για τα γήπεδα Κατοχής και Αιτωλικού

Μετά από αίτημα των κατοίκων της Κατοχής, στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο πάρθηκε μια σημαντική απόφαση. Δημοπρατεiται τον Ιούνιο το γήπεδο της Κατοχής συνολικού προϋπολογισμού 290.000€

Επίσης το Σεπτέμβριο ξεκινά η διαδικασία ένταξης ανακατασκευής του γηπέδου Αιτωλικού ίδιου προϋπολογισμού στο leader με συνθετικό χλοοτάπητα

http://www.agriniopress.gr
Δήμος για ΔΑΚ: Δεν μας ζήτησε κανείς μελέτες...

Αναφορικά με την κατάθεση ερώτησης των βουλευτών κ.κ. Γ. Βαρεμένου και Γ. Πάντζα καθώς επίσης της κυρίας Μαρίας Τριανταφύλλου που αφορά υποβολή μελετών αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Μεσολογγίου (ΔΑΚ), γίνεται γνωστό ότι κατά την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Ι. Συναδινού στο Μεσολόγγι τον Φεβρουάριο του 2016, ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος παρέδωσε στον ίδιο σχετική επιστολή καθώς επίσης υπόμνημα προτάσεων (Αρ.Πρωτ: 25) για παρεμβάσεις και απαραίτητες δράσεις αναβάθμισης είτε των υπαρχουσών υποδομών, είτε δημιουργίας νέων μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Από την 19η Φεβρουαρίου 2016 όπου και έγινε η επίδοση στον κ. Συναδινό, δεν υπήρξε ουδεμία απάντηση ή ανταπόκριση στο έγγραφο αίτημα του Δημάρχου, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία ωρίμανσης των μελετών και χρηματοδότησης των έργων.

Επιπρόσθετα, σημειώνεται πως εν όψει των δυο μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων τις οποίες θα φιλοξενήσει η Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου το καλοκαίρι, ο Δήμος έχει ήδη μεριμνήσει προκειμένου οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις να συντηρηθούν επαρκώς προσφέροντας ασφάλεια και λειτουργικότητα.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ – Πρέπει να σας ζητήσουν μελέτες κ. Καραπάνο ή εσείς είστε υποχρεωμένοι να τις έχετε εκπονήσει για το ΔΑΚ Μεσολογγίου;

Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου, με περισσό θράσος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που κατατέθηκε στη Βουλή, σχετικά με την ετοιμότητα εκπόνησης μελετών για το ΔΑΚ Μεσολογγίου, προφανώς κάνει τον “Κινέζο” ή επινοεί κάθε φορά που συλλαμβάνεται απροετοίμαστος, διάφορες προφάσεις.
Ποιος ήταν υποχρεωμένος κ. Δήμαρχε να έχει ετοιμότητα μελετών για τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΑΚ Μεσολογγίου, ο γείτονας; Για μια ακόμα φορά αναζητούνται οι λέξεις και το νόημά τους!
Σε κάθε περίπτωση προφανώς και ο Δήμος δεν έχει εκπονήσει – ωριμάσει καμιά από τις απαιτούμενες μελέτες βελτίωσης και αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΑΚ, πέραν μιας απλής τεχνικής έκθεσης που κάποτε (Φεβρουάριος του 2016) επέδωσε στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Συναδινό.
Έκτοτε, μηδέν εις το πηλίκον. Αλλά είπαμε, για σας προέχει το beach volley και το κολυμβητήριο… Όσο για την κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο σύνολο του Δήμου μας, τα λόγια περιττεύουν…
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

http://www.onairnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: