Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Νέα ανακοίνωση από τη φυλλάδα του Μεσολογγίου, για τα ασφαλιστικά των ψαράδων ενάντια στο δήμο και τη ΔΕΥΑΜ.

Ακόμη μια φορά η φυλλάδα του Μεσολογγίου χρησιμοποιεί μεθόδους Γκέμπελς και φτηνής προπαγάνδας, για να εξιλεώσει το δήμαρχο Μεσολογγίου και να αποδείξει στους Αιτωλικιώτες ότι, ότι και να κάνουν, όσο και να προσπαθούν ή ξεσηκωθούν, ο καραπάνος έχει πιασμένα όλα τα πόστα και δεν μπορεί κανείς να τον κουνήσει.

Παρασκευή βράδυ, (γιατί αυτή η Παρασκευή είναι σημείο αναφοράς κάθε ανακοίνωσης που υποτίθεται ότι ευνοεί το δήμαρχο, δεν μπορέσαμε να το καταλάβουμε, θυμηθείτε την ανακοίνωση της Δ. Υγείας) δημοσιεύει την απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων που ζήτησε ο Σύλλογος των ψαράδων και με πηχυαίους τίτλους γράφει: Ακόμη μια φορά απερρίφθησαν τα ασφαλιστικά των αλιέων του Αιτωλικού.

Εμείς ψάξαμε να δούμε πότε ξανά είχαν απορριφθεί και δεν μπορέσαμε να ανακαλύψουμε τέτοιες ονειρώξεις όπως έχει η φυλλάδα του Μεσολογγίου.
Βρήκαμε όμως την απόρριψη του δικαστηρίου που έλεγε ότι θα πρέπει τα ασφαλιστικά να γίνουν ενάντια στη ΔΕΥΑΜ και όχι ενάντια στο δήμο Μεσολογγίου!!!

Αυτό για τους άσχετους της φυλλάδας είναι απόρριψη; Το δικαστήριο απέρριψε την ουσία της υπόθεσης που είναι η καταγγελία για παροχή βρόμικου και απαγορευμένου νερού στους δημότες; Βεβαίως και όχι.
Αυτοί όμως το ανακάλυψαν. Δεν ξέρουμε αν αυτή η ανακάλυψη ήρθε με εντολή από τον ψωμοδότη τους και δήμαρχο, αλλά αυτό μάλλον άλλον θα έπρεπε να απασχολεί.

Τώρα η φυλλάδα πάλι ανακάλυψε δικαίωση του δημάρχου, αναπαράγοντας από ότι φανταζόμαστε την τελευταία φράση του σκεπτικού της απόφασης, λέγοντας τη μισή αλήθεια, ώστε να τιμήσει και τον πρόγονό τους τον αήμνιστο Γκέμπελς.
Στην ουσία όμως θέλει να τιμήσει τα χρήματα που τσεπώνει από τον δημαρχίσκο του Μεσολογγίου λειτουργώντας ως πέμπτη φάλαγγα εντός της κοινωνίας του Αιτωλικού.

Στην ίδια γραμμή και τα καραπανάκια του Αιτωλικού με πρωτεργάτη το μούκολα, ο οποίος από το πρωί τρέχει και ενημερώνει ότι ο δήμαρχος είναι ακλόνητος και κάποιοι σας παρασύρουν σε άσκοπες κινήσεις και αντιδράσεις. Οπότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πληρώσετε τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΜ και ζητήσετε συγνώμη, γιατί ακόμη και η δικαιοσύνη είναι με το μέρος του δημάρχου.

Τις επόμενες μέρες που θα έχουμε την απόφαση στα χέρια μας θα την δημοσιεύσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: