Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Κοπή πίτας από τον καραπάνο για να φάνε τα "παιδιά τους από το δήμο μας"



Έγινε και αυτό... ο καραπάνος συγκρατήθηκε κατά τη διάρκεια της αναμονής και δεν έφαγε την βασιλόπιτα του συνδυασμού του, αλλά από ότι μαθαίνουμε από πηγές που βρίσκονται κοντά του, ο νικολάκης το άρπαξε το φλουρί, από την πίτα, γιατί νόμισε ότι είναι αληθινό.

Όπως καταλαβαίνετε η ολιγόλεπτη καθυστέρηση που σημειώθηκε για την έναρξη της τελετής, ήταν γιατί ο καραπάνος είχε πάει να εξαργυρώσει την αξία του φλουριού, σε ευρώ.

Επίσης πρέπει να σημειώσουμε και την απουσία αρκετών καραπανόσκυλων από το Αιτωλικό, απουσίες που θα συζητηθούν στο άμεσο μέλλον.

Το καλύτερο βέβαια έγινε μετά τον αγιασμό (μπας και φύγουν μια ώρα αρχύτερα οι οξωαποδώ).

Ο καραπάνος είχε προετοιμάσει υπερθέαμα, σε στυλ Αμέρικαν μπαρ, φανερά επηρεασμένος από το τελευταίο του ταξίδι του στις ΗΠΑ.

Το υπερθέαμα αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθούν κατακόρυφα οι ανδρικοί ψήφοι και οι συνταξιούχοι να ξανάβρουν την υγειά τους, με μια μικρή απώλεια βέβαια, της σύνταξης.
Όμως και ποιος δεν θα έδινε ότι έχει και δεν έχει για να συμμετέχει σε αυτή τη γιορτή της δημοκρατίας και της νεότητας των παθών;
Τους δικαιολογούμε και εμείς, δηλώνουμε φαν αυτού του μέγιστου ηγέτη.

Και για να μην σας κρατάμε σε αγωνία, ο καραπάνος παρήγγειλε σε μια αρτίστα της σόου μπιζ, με μεγάλη καριέρα και πολλά προσόντα, να απαγγείλει τα κάλαντα με το δικό της μοναδικό τρόπο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ και δεν θα χάσετε ...







Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

oI MISOI APO TOYS PAREYRISKOMENOYS DEN PSIFIZOYN TON XONTRO ARKOYDO