Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Σωθήκαμε... Πόσιμο το νερό της πηγής του Κεφαλοβρύσου - NASA καλεί καραπάνο να λύσει το πρόβλημα της λειψυδρίας στον πλανήτη Άρη.





Δεν είναι ακόμη πρωταπριλιά, ούτε έχουμε πρόθεση να παίξουμε με ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Ο καραπάνος έλαβε την άδεια, από την Δ. Υγείας, να αποσφραγίσει την πηγή του Κεφαλοβρύσου και όπως λέει ο ίδιος να μας ποτίσει και να μας ξεδιψάσει όπως είχε υποσχεθεί και δεσμευτεί να πράξει, στους προεκλογικούς του λόγους, πριν μια 4ετία.


Το ερώτημα που πλανάτε βέβαια είναι: Εντάξει ο καραπάνος, Η πηγή το ξέρει ότι είναι καθαρή;

Το επόμενο ερώτημα είναι; Ποιος πιστεύει ένα άτομο σαν τον καραπάνο;

Ποιος πιστεύει ότι το πρόβλημα του νερού της ύδρευσης του Αιτωλικού λύθηκε, γιατί ο Σύριζα με εργολαβία της τριανταφύλλου (βολευτίνας του Σύριζα), έδωσε κάποια εκατομμύρια ευρώ στον διωκόμενο από τη δικαιοσύνη για απάτη, πλαστογραφία και υπεξαίρεση εκατομμυρίων, δήμαρχο Μεσολογγίου;

Ποιος δημότης θα βάλει σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών του;

Πόσο αήθης πρέπει να είναι κάποιος, για να θέτει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία;

Επειδή ίσως κάποιοι μπορεί και να πιστέψουν τα λόγια αυτού του κοινού απατεώνα, τους υποσχόμαστε ότι αύριο θα έχουμε στα χέρι μας το έγγραφο που επικαλείται και θα αποδειχθεί για ακόμη μια φορά, ότι η μόνη αλήθεια είναι ότι ο καραπάνος παλεύει με νύχια και με δόντια για να γλυτώσει τον διασυρμό που τον περιμένει στις δημοτικές εκλογές και να πέσει στα μαλακά με τις διώξεις που του έχουν ασκηθεί από τη δικαιοσύνη.

Μέσα στη κυκλοθυμική του αυτοικανοποίηση, ο καραπάνος δέχθηκε το τηλεφώνημα που περίμενε αρκετό καιρό τώρα.

Η NASA μετά από τις δημοσιεύσεις και αναρτήσεις που έχουν σχέση με το νερό της πηγής του Κεφαλοβρύσου, αποφάνθηκε ότι καταλληλότερος άνθρωπος για να βρει ζωή στο πλανήτη Άρη, η οποία στηρίζετε στην ύπαρξη νερού, είναι μόνο ο καραπάνος και το ντριμ τιμ των ακολούθων του.

Η τεχνογνωσία, το νόου χάου, όπως το λένε τα αμερικανάκια, μετά από την περιπέτεια που έζησαν οι δημότες του Αιτωλικού και η ως εκ θαύματος αυτοκάθαρση της πηγής από διάφορους τύπους βακτηριδίων, πιστώνετε χωρίς περιστροφές σε αυτόν τον τιτάνα, τον τιμονιέρη του ολοκληρωτικού καθεστώτος στο δήμο Μεσολογγίου, νικ καραπάνο.

Η πρόσκληση είναι ανοικτή και δεν είναι τίποτα περισσότερο από την ανάθεση έργου που έχει εγκριθεί από το Κογκρέσο των ΗΠΑ, ώστε να μεταβεί τάχιστα και με λευκή επιταγή, υπογεγραμμένη από τον ίδιο τον πρόεδρο Τράμπ, στον ... πλανήτη Άρη και να κάνει κάμπο τον κόκκινο πλανήτη.




Άμεση προτεραιότητα θα δοθεί στη καλλιέργεια μαρουλιών, σέσκουλων, φασολάκια μαυρομάτικα και φιστίκια Αιγίνης.
Στη συνέχεια θα διεξαχθούν έρευνες για την ύπαρξη του κόκκινου σκαθαριού, με μικρές βέβαια ελπίδες εύρεσης, μιας και ο τελευταίος εκπρόσωπος του είδους έχει εξοντωθεί από τον Υιό Τέγα, με τη γνωστή ανάθεση για το δήμο Μεσολογγίου.

Επίσης θα γίνει εκτροφή γουρουνιών για κοντοσούβλι, προβάτων για παιδάκια και βοοειδών για να μην αισθάνεται μοναξιά ο δήμαρχος κατά την παραμονή του.

Η απάντηση του καραπάνου δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη, πολλώ δε μάλλον, τώρα που υπάρχει ως βάση συζήτησης, η λέξη ανάθεση.

Εμείς να του ευχηθούμε καλή επιτυχία εκεί που θα πάει και καλά θα κάνει να πάρει και τα εδώ βόιδια, ως βοηθούς του, στο ντισκάβερι έργο του.


Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: