Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Έργα έργα και πάλι έργα. Το αχτύπητο συνονθύλευμα της ποιο αποτυχημένης δημοτικής παράταξης δίνει τον τελευταίο ασπασμό στη κοινωνία.



Σε πανικό βρίσκεται η ομάδα που διοίκησε το τόπο μας τα τελευταία 4 χρόνια, γιατί μάλλον αντιλήφθηκε ότι η κοινωνία δεν τους γύρισε απλά τη πλάτη, αλλά περιμένει πως και πως να εκδικηθεί όλους αυτούς που τον καταδίκασαν στην αφάνεια και τον μαρασμό.

Καθημερινές είναι οι ανακοινώσεις από τον αρχιερέα της αρπαχτής (που θέλει να λέει ότι είναι και δήμαρχος), υποψηφίων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Νομίζοντας με αυτό το τρόπο ότι θα διασκεδάσει την πεποίθηση των δημοτών, ότι κανείς δημότης, ο οποίος έχει σώας τας φρένας, δεν θα δεχτεί να εξευτελιστεί, ποζάροντας ακόμη και για αναμνηστική φωτογραφία, με τον πολιτικό αμοραλιστή καραπάνο και τα καλοταϊσμένα καραπανάκια που τον συνοδεύουν, περιμένοντας το ψίχουλο από το τραπέζι του.

Τα λεφτά όμως που ενθυλάκωσε ο κύριος αυτός με τις πλάτες του Σύριζα, είναι πάρα πολλά, τόσα που τον κάνει να πιστεύει ότι μπορεί να εξαγοράσει τους πάντες.

Οι κύριοι και οι κυρίες που ανακοινώνει, δεν είναι τίποτα το εξαιρετικό, ούτε βέβαια και κανείς από αυτούς πιστεύει ότι ο καραπάνος είναι αυτός που θα φέρει το καλύτερο αύριο στο δήμο μας.
Αντανακλά όμως την σήψη της κοινωνίας μας, η οποία μιας και βλέπει ότι δεν λειτουργεί η δικαιοσύνη, η κυβέρνηση, η Περιφέρεια, καθώς και όλοι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί, αποδέχονται το παρακράτος του καραπάνου, του κουρουμπλή και της τριανταφύλλου του Σύριζα, με την ελπίδα ότι θα φάνε και αυτοί κομμάτι από την πίτα των κλεμμένων χρημάτων, από έργα του ιερού δήμου.

Η νέα μόδα της ομάδας είναι η ανακοίνωση έργων, η οποία μέθοδος, είναι γνωστή και πάγια για όλους τους νυν δημάρχους, όταν πλησιάζουν οι εκλογές και βλέπουν ότι καλό ήταν το φαγοπότι, αλλά η εικόνα στη κοινωνία  είναι άσχημη.

Στη περίπτωση όμως του κλασομπανιέρα ιερού δημάρχου, έχουμε και άλλον ένα παράγοντα που πρέπει να προσθέσουμε.

Είναι η πίεση που του ασκούν οι εταιρείες του κουρουπλή, του σπίρτζη και άλλων Συριζοφρονούντων, για να κατοχυρώσουν τα έργα στο όνομα του αναδόχου της εταιρείας τους, ώστε ακόμη και ο νέος δήμαρχος που θα εκλεγεί να μην μπορεί να τους πετάξει στα πέρατα του πράσινου ήλιου, απ' όπου και ... κατάγονται.
Από την άλλη ο ίδιος ο μπανιέρας, θεωρητικά αποκτά λόγο εκεί που είχε να επιδείξει μόνο καταστροφή και εγκατάλειψη.

Σε αυτό το πλαίσιο έγινε και σήμερα η ανακοίνωση έργων για το Μεσολόγγι και το Αιτωλικό και για όσους δεν το ξέρουν το λιμανάκι στη νότια πλευρά του Αιτωλικού ξεχάστε το.
Θα γίνει πόλος έλξης και θαυμασμού και θα βοηθήσει την εξωστρέφεια της πόλης μας. Ουάου

Για τους άπιστους τους λέμε ότι το κονδύλι είναι 2.400.000 ευρουλάκια, έτσι για τη φουκαριάρα τη μάνα, που ακούει στο όνομα Αιτωλικό.

Και για τους ακόμη ποιο άπιστους και κακεντρεχείς, τους ανακοινώνουμε ότι η ανακοίνωση για το νερό του Κεφαλοβρύσου είναι έτοιμη.


Νερό με το τσουβάλι θα πίνουμε και μάλιστα καθαρό και γάργαρο σαν το ήθος αυτών που ποζάρουν μαζί με τον καραπάνο, για να μας ανακοινώσουν ότι μπορεί να έγιναν προδότες, μπορεί να επέτρεψαν στον καραπάνο να κλέψει και να ερημώσει το Αιτωλικό, όμως αυτοί τα κατάφεραν σε προσωπικό επίπεδο.

Ντροπή σας, τέτοια σαρκία δεν είδε αυτός ο τόπος ποτέ.

Η ΓΕΚΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: