Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Βρήκε τη λύση η δημοτική αρχή για τη δέσμευση στο υπερταμείο του Κήπου των Ηρώων. Υπερταμείο αυτοί ... Διόδια εμείς !!!



Ο άνθρωπος που κατέστρεψε όχι μόνο το Μεσολόγγι, αλλά όλη τη περιοχή μας, βρήκε βήμα και θέμα να πιαστεί για να δείξει ότι υπάρχει και αγωνίζεται.

Ως γνωστό, μεταξύ άλλων, ο Κήπος των Ηρώων και οι αρχαιότητες της Πλευρώνας, μπήκαν ως εγγύηση στο λεγόμενο Υπερταμείο, ώστε οι δανειστές να συνεχίσουν να μας δίνουν δανικά χρήματα.
Είναι λογικό ο απλός δημότης, ο πολίτης αυτής της χώρας να επαναστατήσει και μόνο στην ιδέα.
Με μια μονοκονδυλιά, η ιστορία του, η συνείδησή του και η υπερηφάνεια του γίνονται χαρτοπόλεμος στα χέρια όχι μόνο των δανειστών, αλλά και των διαχειριστών αυτών των χρημάτων.

Όλοι μας ξέρουμε, ότι αυτά τα χρήματα θα γίνουν διορισμοί, κομματικοί στρατοί και μαύρο χρήμα για τα κοράκια του ελληνικού παρακράτους όπως ο κουρουμπλής,η τριανταφύλλου, ο σαλμάς, ο τσοχατζόπουλος κλπ.

Ανάμεσα σε αυτούς που διαχειρίστηκαν τα δανικά που μας έδιναν οι ξένοι, ήταν και ο καραπάνος ως δήμαρχος Μεσολογγίου.
Απορούμε αν υπάρχει στο λεξιλόγιο ποινική δίωξη, για την οποία ο καραπάνος δεν διώκεται αυτή τη στιγμή από τη δικαιοσύνη. Πλαστογραφία είναι αυτή, έργα που παρέδωσε και δεν έγιναν ποτέ; Εικονικά τιμολόγια; Δαπάνες για αναλώσιμα, που πήγαιναν στις τσέπες των συμβούλων του; Έργα που δεν θα λειτουργήσουν ποτέ; Διορισμοί παράτυποι και παράνομοι;

Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος βρήκε την ευκαιρία να παρουσιάσει τον εαυτό του ως υπερασπιστή των δικαίων του έθνους και του τόπου.
Ο άνθρωπος που συνέβαλε τα μάλα, ώστε να χρεωθεί αυτή η χώρα και ο τόπος μας, για να φάει ο ίδιος και ο κομματικός του στρατός.

Το χειρότερο είναι ότι υπάρχουν και ΜΜΕ που δημοσιεύουν ανακοινώσεις του και αφήνουν και ένα συναίσθημα συμπαράστασης στον κοινό απατεώνα που κατασπάραξε το δημόσιο, αλλά δανικό χρήμα.

Όχι άλλη Κολομβία στην Μπανανία του δήμου Μεσολογγίου.

Η ΓΕΚΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια: