Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

ΈΚΤΑΚΤΟ : Επιδρομή ειδικών δυνάμεων ΟΥΚ, από το Βόριο Μεσολόγγι, προσπάθησαν να καταλάβουν βραχονησίδα εντός του Αιτωλικού





Με τις ευλογίες του κουρουμπλή και της τριανταφύλλου και υπό την εποπτεία καραπάνου, ειδικές δυνάμεις βατραχιών, από το βόρειο Μεσολόγγι, προσπάθησαν κατά τις νυχτερινές ώρες να καταλάβουν την βραχονησίδα όπου στεγάζετε το Γυμνάσιο, το Λύκειο και το Γυμναστήριο της πόλης μας.

Η κίνηση αυτή κρίθηκε αναγκαία, ώστε ο καραπάνος να δημιουργήσει προγεφυρώματα, για να καταλάβει το νησί, μιας και οι κάτοικοί του επέδειξαν ανυπακοή στα κελεύσματά του, για τις δημοτικές εκλογές.

Ούτε τα ταξίματα για διορισμούς, ούτε το δημοτικό χρήμα, που έχει οικειοποιηθεί ο καραπάνος και μοιράζει ασύστολα για εξαγορά ψήφων, ούτε οι υποσχέσεις για τοποθέτηση σε διοικητικές θέσεις, δεν κατάφερε να μεταπείσει τους Γαλάτες του Αιτωλικού.

Οπότε και αυτός αφού αφόπλισε το νησί, μέσω της αδράνειας της δικαιοσύνης και την αγαστή συνεργασία με την κεντρική κυβέρνηση, επιχείρησε να καταλάβει για αρχή, τη βραχονησίδα του Λυκείου που βρίσκετε εντός του Αιτωλικού.

Βέβαια αυτή η βραχονησίδα δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες από τη βροχόπτωση, φαινόμενο σύνηθες για το Αιτωλικό, μετά και τα τερατώδη έργα ανάπτυξης που έκανε ο καραπάνος.

Σε αυτό το σημείο, ουδείς δεν μπορεί να πει κάτι κακό γι' αυτόν τον εργατοπατέρα της ανάπτυξης ... και δεν μπορεί να πει, γιατί ίσως είναι η μοναδική αλήθεια που είπε στους λόγους του, πριν οι κάτοικοι τον ψηφίσουν και με τα δυο τους χέρια.

Βενετία της δημοκρατίας μας μετονόμασε και αυτό είναι το αποτέλεσμα μετά από τη βροχόπτωση των τελευταίων ωρών.
Θα μας φέρει νερό και θα πίνουμε με το λάστιχο στη πλατεία είπε και έτσι έγινε. Τώρα βέβαια εάν αυτό το λάστιχο είναι από τις υδροφόρες, δεν έχει καμιά σημασία.
Από το λάστιχο πίνουμε.

Παρότι όμως οι Αιτωλικιώτες αιφνιδιάστηκαν από αυτή την άνανδρη επίθεση, της αυτοανακηρυχθείσα δημοκρατία του Μεσολογγίου, που σκοπό έχει την κατάκτηση του ελεύθερου Γαλατικού χωριού του Αιτωλικού, η βραχονησίδα αντιστάθηκε σθεναρά.





Οι μάχες συνεχίστηκαν και κατά τη διάρκεια της ημέρας, όπου οι απώλειες ήταν ακόμη περισσότερες από τη πλευρά καραπάνου.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι η Τ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλικού, εξέδωσε ανακοίνωση όπου καλεί το λαό να αντισταθεί, με όλες τους τις δυνάμεις, διαβεβαιώνοντας μάλιστα ότι οι ίδιοι, δεν θα κατέβουν στις εκλογές με δικό τους ψηφοδέλτιο, αλλά θα στηρίξουν την ανεξάρτητη πρωτοβουλία του αλέξη τσίπρα.

Αντίδραση υπήρξε και μάλιστα άμεση, από το σύνδεσμο ερωτικής αυτοϊκανοποίησης και σεξουαλικής τρανσμάνιας " Η Μαλακιά Χωματίδα " : 

Σύντροφοι κόψτε το ψλοκοπάνισμα γιατί μας πήρανε χαμπάρι.

Αυτά έχουμε για την ώρα, από το μέτωπο της βραχονησίδας του Λυκείου.

Ελπίζουμε αύριο να έχουμε νεότερα...


Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: