Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Είναι ένας γραφικός ευτραφής παλιάτσος ή ένας επικίνδυνος Εφιάλτης ;;;





Οι ειδήσεις που μας έρχονται στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο, για τις αντιδράσεις του καραπάνου, όταν γίνονταν τα εγκαίνια των γραφείων του Λύρου, μάλλον ήταν αναμενόμενες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι και εντυπωσιακές .

Όπως σας πληροφορήσαμε, ο καραπάνος πριν τον αγιασμό και την ομιλία του Λύρου, επισκέφθηκε το αστυνομικό τμήμα της πόλης μας και κατέθεσε την αγανάκτησή του, διότι όπως είπε έχει κλείσει ο κεντρικός δρόμος του Αιτωλικού και παρεμποδίζεται η εμπορική κίνηση της πόλης.

Είναι λογικό το παράπονο του καραπάνου, διότι μετά από τόση ανάπτυξη και τόσα εκατομμύρια που επενδύθηκαν στο ιερό Αιτωλικό, κάθε λεπτό της ώρας που χάνετε από τέτοιου είδους εκδηλώσεις,μπορεί να καταφέρει ανεπανόρθωτο  πλήγμα στην ανάπτυξη της περιοχής.

Εάν λοιπόν η πόλη του Αιτωλικού, δεν πιάσει τους οικονομικούς στόχους του γενικού πλάνου ανάπτυξης και ευημερίας του καραπάνου, αυτό θα έχει άμεσο αντίχτυπο στην ιερά πόλη του Μεσολογγίου, επειδή οι κονομισμένοι κάτοικοι του Αιτωλικού δεν θα πάνε για ποδόγυρο και σουφλάκι με πίτα στο πεζόδρομο του Μεσολογγίου και δεν θα απολαύσουν το συντριβάνι της κεντρικής πλατείας, πίνοντας εσπρέσο με μεγάλους επενδυτές της Ευρώπης αλλά και εφοπλιστές της Ελληνικής ναυτιλίας, που ήρθαν με πούλμαν και κατ΄ομάδες, όταν έμαθαν ότι εκβαθύνετε ο δίαυλος του λιμανιού του Μεσολογγίου.

Και να ήταν μόνο αυτό!!! οι ψαράδες τις λιμνοθάλασσας θα παραμείνουν ψαράδες μιας και οι πλοιοκτήτες του Πειραιά, δεν θα μπορέσουν να τους συναντήσουν, επειδή η συγκέντρωση του Λύρου τους έκοψε το δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης.
Όχι και τίποτε άλλο, αλλά θα πάει στράφι και το όραμα της τριανταφύλλου του Σύριζα να χαρίσει στο κουμπάρο της όλη τη λιμνοθάλασσα, για οικοτουριστική ανάπτυξη και ΠΟΠ αυγοτάραχο από εισαγόμενα υπέρβαρα φελιζόλ.

Το καλύτερο βέβαια μας ήρθε σήμερα.

 Που ήταν ο καραπάνος κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης του Λύρου;

Ήταν σε γειτονική βιζαβί καφετέρια με απώτερο σκοπό, την καταγραφή αντιδράσεων αλλά και προσώπων, που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Τα πράγματα μετά από αυτό, παύουν να είναι διασκεδαστικά με τον γραφικό ευτραφή κύριο που επικαλείται ότι είναι δήμαρχος Μεσολογγίου και δυστυχώς επιβεβαιώνονται οι χειρότεροι φόβοι μας, ως προς την κατάσταση που βρίσκετε η ψυχική υγεία του.

Όλοι μας ξέρουμε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι κυκλοθυμικός, εκδικητικός και εμμονικός, με αυτή του τη πράξη όμως ξεπερνά ακόμη και τον ... Φρόιντ.

Κάποιοι ίσως νομίσουν ότι όλα αυτά είναι υπερβολές, θα σας θυμίσουμε όμως ότι όταν πήγε η επιτροπή αγώνα για το νερό της ύδρευσης  του Αιτωλικού, στο γραφείο του στο Μεσολόγγι, με τους δημότες του Αιτωλικού να είναι συγκεντρωμένοι στο προαύλιο του δημαρχείου, αυτός ως απάντηση κούναγε τις φωτογραφίες που είχαν τραβήξει οι ρουφιάνοι του, με όσους είχαν κάνει κατάληψη την προηγούμενη μέρα , στο δημαρχείο και στα γεφύρια του Αιτωλικού.
Απειλώντας μάλιστα ότι όλα αυτά θα κατατεθούν στον εισαγγελέα και θα ασκηθούν διώξεις.

Τότε όλοι τον περάσαμε όπως είπαμε για ένα γραφικό τύπο, που κάνει τον άγριο επειδή έχει στριμωχθεί.

Σήμερα όμως δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο.
Ο συγκεκριμένος κύριος είναι επικίνδυνος για τη δημοκρατία, είναι ένα απολίθωμα της φασιστικής νοοτροπίας που έχει γαλουχηθεί από μικρό παιδί και το ακόμη ποιο επικίνδυνο είναι ότι έχει την απόλυτη προστασία πολιτειακών παραγόντων, αλλά ακόμη και ενός μέρους του Σύριζα.

Αυτά τα φαινόμενα η κοινωνία μας πρέπει να τα αποβάλει ως ξένο σώμα, το συντομότερο δυνατό, εάν θέλουμε πραγματικά να δούμε καλό στο τόπο μας.

Οι δημοτικές εκλογές είναι ευκαιρία να αποδείξουμε ότι θέλουμε και μπορούμε να αλλάξουμε σελίδα.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στους Εφιάλτες να επιστρέψουν, αξίζουμε και απαιτούμε ένα καλύτερο αύριο.



Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ο Σχιζοφρενης κουραδας με το μουσι