Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Βαράει διάλυση το ψηφοδέλτιο καραπάνου ... μένουν για την ώρα, οι ανεπάγγελτοι και οι φελλοί







Το δικό του Γολγοθά ανηφορίζει το ψηφοδέλτιο καραπάνου, μιας και τα άτομα που το απαρτίζουν  συνειδητοποιούν ότι τίποτα καλό δεν έχει να προσφέρει το συνονθύλευμα του κάθε λογής τυχάρπαστου συνυποψήφιου που στελεχώνει το εν λόγω ψηφοδέλτιο, αλλά ούτε και ο αποτυχημένος και φερόμενος ως νυν δήμαρχος, καραπάνος.


Το βάρος της ποιο αποτυχημένης δημοτικής αρχής, που πέρασε από ιδρύσεως του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης, συνθλίβει τους σκεπτόμενους υποψηφίους και τους οδηγεί στο σπίτι τους, ώστε να μη χρεωθούν τον εξευτελισμό που είναι προ των πυλών.

Ένας από αυτούς είναι και ο Π. Σταμούλης, ο οποίος πρέπει να πούμε ότι παρότι ήταν εκλεγμένος στο απερχόμενο δημοτικό συμβούλιο με το ψηφοδέλτιο καραπάνου, όλα αυτά τα χρόνια ήταν σαν μύγα μες' στο γάλα.
Ήταν το πρόσωπο που έδινε ομορφιά και ελπίδα ότι μπορεί τα πράγματα με τον καραπάνο να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, όμως κάτι μπορεί να αλλάξει έστω και τη τελευταία στιγμή.

Ήταν ο άνθρωπος που έμεινε έξω από τα παιχνίδια και τις αρπαχτές του καραπάνου και των υπολοίπων δημοτικών αρχόντων.
Ήταν αυτός που είχε και έχει πραγματικό επάγγελμα, ώστε να ζήσει την οικογένειά του και να τιμήσει τον τίτλο σπουδών που απέκτησε.

Ήταν όμως και αυτός που ψήφισε ενάντια στη θέληση και τη λογική του συνόλου των συμπολιτών του για ... το δήθεν έργο της πηγής του Κεφαλοβρύσου.
Όταν βέβαια ρωτήθηκε το γιατί, απάντησε ότι έχει πλέρια εμπιστοσύνη στον αρχηγό του συνδυασμού μου, δηλ. του καραπάνου.

Όμως η άτιμη πραγματικότητα απέδειξε ακόμη και στο Πάνο ότι η πίστη του έγινε επιταγή εκατομμυρίων στις τσέπες του κοιλιόδουλου μπανιέρα ή καραπάνου.
Κατηγορούμε το Πάνο γιατί ήταν υποχρεωμένος να ακούσει και να σεβαστεί τους συνδημότες του, να υπερασπιστεί την υγεία της οικογένειάς του και όχι να ακολουθήσει την ηθική υποχρέωση που μόνο αυτός αισθανόταν, στη σχέση με τον καραπάνο.

Ακόμη και σήμερα ο Πάνος επικαλείται φόρτο εργασίας για να αποχωρίσει. Δεν μπαίνει στο κόπο να βγάλει κάτι στη φόρα, θεωρώντας ότι έτσι υπερασπίζεται τις αξίες του, σε αντίθεση με τα ρεμάλια του Αιτωλικού που παραμένουν στο ψηφοδέλτιο, ζητώντας τη ψήφο μας, παρότι είναι γνωστό το δούναι και λαβείν που είχαν με το παρακράτος του καραπάνου.

Η αποχώρηση του Πάνου δεν θα είναι και η τελευταία από τη φούσκα που θέλησε να δημιουργήσει ο καραπάνος.


Εμείς πληροφορούμαστε ότι δεν θα είναι υποψήφιοι, η   Αλεξάνδρα Βασιλείου, ο Τσίρκας από τη Σταμνά και ο Δελαπόρτας από το Μεσολόγγι.


Και μη νομίσετε ότι αυτή ήταν η λίστα των αποχωρήσεων, ακολουθούν και άλλοι.

Επίσης θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το επεισόδιο μεταξύ του προέδρου του ΔΔ Αιτωλικού κ. μούκουλα με καταστηματάρχη του κεντρικού δρόμου, όπου παραλίγο να καταλήξει σε χειροδικία.
Το αφήνουμε όμως προσωρινά και επανερχόμαστε μετά τις γιορτές, διότι αυτά που ακούστηκαν από το στόμα του πολυτάλαντου φυσιοδίφη - πρόεδρου, είναι μάλλον ανεπίτρεπτα για αυτές τις άγιες μέρες.

Τσακίστε το παρακράτος του καραπάνου του κουρουμπλή και της τριανταφύλλου
Η ΓΕΚΙΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Gia parakalia kai psifous to kanin gidiii

To magazi o karapanos tou to ftiaxe
Mazie ta trone ta gourounia
Poulimene xeftila