Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Χθες ο Ντολμάς και ο Λιακατάς, σήμερα ο Υψηλάντης, αύριο η ηρωική έξοδος του Μεσολογγίου





Αδίστακτος και ασεβής,  με ότι έχει να κάνει με την ιστορία αυτού του τόπου, αποδεικνύετε ο άσχετος και υποτιθέμενος δήμαρχος Μεσολογγίου, καραπάνος.

Το φαγοπότι με τη γιορτή του Ντολμά και το μνημόσυνο των νεκρών προγόνων μας, που κόστισε στο δήμο μας 25.000 ευρώ, μάλλον ήταν η αρχή στην υλοποίηση του στρατηγικού στόχου του εγκληματικά άσχετου καραπάνου, ώστε να υποβαθμίσει την ιερότητα ή αν προτιμάτε να ρευστοποιήσει το αίμα που χύθηκε από τους ήρωες της πατρίδας μας, ώστε να κερδίσει εντυπώσεις και χρήμα.

Σε τίποτα δεν θα διστάσει και τίποτα δεν θα του σταθεί εμπόδιο στο καταστρεπτικό του έργο, αρκεί μόνο να κορέσει τη δίψα του για εξουσία και χρήμα.

Και εάν κάποιος πιστεύει ότι αυτό ήταν ένα έργο Θεάρεστο, σας πληροφορούμε ότι:
Η ταρίχευση οργάνων Δε συνάδει με τους κανόνες της ορθόδοξης εκκλησίας, η τάση υιοθετήθηκε για αρκετούς αγωνιστές της επανάστασης του ’21 κυρίως λόγω της παρουσίας του βαυαρικού στοιχείου στη χώρα.... 

Δεν επιτρέπετε σε κανένα μας και πολύ περισσότερο σε ένα τυχοδιώκτη δήμαρχο να περιφέρει παραμονές εκλογών την καρδία ενός ήρωα της επανάστασης και της ιστορίας της Ελλάδας, ως αντικείμενο ειδωλολατρίας, σε μια πόλη που έχει κατακρεουργηθεί από τις μίζες, τα οικονομικά σκάνδαλα και το παρακράτος που έχει επιβάλει, ώστε να διοικεί και τώρα να έχει την αναίδεια να ξαναζητά την ψήφο μας.

Τυμβωρύχος στη σκέψη αλλά και στη πράξη, ανίερος στις συμμαχίες του, ανίερος και στην εφαρμογή των σχεδίων του.

Στείλτε τον από εκεί που μας ήρθε, είναι ένα επικίνδυνο και ασταθές ψυχολογικά άτομο.


Όταν θα σχεδιάσεις ξανά επίθεση στην ιστορία μας και στην αξιοπρέπεια των δημοτών, θυμήσου καραπάνε, μακριά από εμάς. 
Ξέρεις ότι είμαστε γνώστες της προϊστορίας σου και της προσπάθειά σου για ανάδειξη της αρχαίας ιστορίας της Ελλάδας.


Η ΓΕΚΙΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πολυ σωστος..σειρα εχουν τα αμελετητα του Κολοκοτρώνη