Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

καραπάνος προς τους συνυποψήφιους του ψηφοδελτίου του: «δεύτε λάβετε τελευταίο ασπασμό»



Αδέλφια ας φιληθούμε, εκεί έξω μας περιμένει μια μεγάλη ήττα, είμαι περήφανος που συμφάγαμε, που τη κάναμε αρπαχτή, που κονομήσαμε βρε αδελφέ, αλλά τώρα ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού, κάθε κατεργάρης στο πάγκο του.
Ελπίζω να κρατήσατε κάτι για καβάτζα και αν δεν κρατήσατε, δεν πειράζει, ο Θεός είναι μεγάλος, ας προσευχηθούμε να αλλάξει η κυβέρνηση το συντομότερο δυνατό.

Για τους υπόλοιπους που ήρθαν κοντά μου για να λιγδώσουν το αντεράκι τους, τους εύχομαι καλή συνέχεια και περισσότερο μυαλό στο μέλλον. Ας προσέχατε !!!

Τάδε έφη καραπάνος, προς καραπανόσκυλα και νέους συνυποψήφιους, μετά τη συγκέντρωση του Λύρου στο Μεσολόγγι.

Η αμηχανία, η στεναχώρια και η απελπισία ήταν έκδηλη στα πρόσωπα όλων εκείνων των ατόμων, που πίστεψαν ότι με το καραπάνο θα δουν άσπρη μέρα για τους ίδιους ή τα παιδιά τους.

Από την άλλη πλευρά, η συμμετοχή του κόσμου αλλά και η έκδηλη αγανάκτηση των δημοτών ενάντια στη σημερινή δημοτική αρχή, μεταφράστηκε ως δυναμικό παρόν, σε μια συγκέντρωση που άφησε εποχή για τα δεδομένα του Μεσολογγίου.

Η αλλαγή σελίδας για το τόπο μας είναι κοντά, η βουή που ακούγονταν μέχρι τώρα ως σιωπηλή διαμαρτυρία για τα τεκταινόμενα στο δήμο μας, έγινε πείσμα, πίστη και δύναμη για να ξηλωθεί επιτέλους το παρακράτος που λιμένετε το δημοτικό χρήμα.
Ένα παρακράτος που με τη βοήθεια θεσμικών προσώπων, δεν δίστασε να αρπάξει και κρατικό χρήμα, από μια Ελλάδα που στενάζει κάτω από τα μνημόνια, από την υπερφορολόγηση και την ανεργία.

Η συγκέντρωση του Λύρου ήταν ο προάγγελος αυτής της αλλαγής, ήταν η αταλάντευτη βούληση των δημοτών για περισσότερο φως, ήταν ακόμη και η απαίτηση για εκδίκηση για όλα αυτά τα χρόνια που χάθηκαν από αυτούς που νόμισαν ότι θα είναι παντοτινά στην εξουσία.

Οι πολίτες πρέπει και θα εκφραστούν ενάντια σε εκείνους που τους εξευτέλισαν, τους υποβάθμισαν και τους φέρθηκαν ως ιθαγενείς εξαγοραζόμενους με καθρεφτάκια.

Καλούμε όσους έχουν πρόθεση να ψηφίσουν καραπάνο, να το ξανασκεφτούν, τους καλούμε να ενδυναμώσουν όλα εκείνα τα ψηφοδέλτια που θα καταγγέλλουν τα κατορθώματα μιας υπόδικης δημοτικής αρχής.

Η μόνη τους έγνοια τους, είναι να γίνουν ξανά δημοτικοί σύμβουλοι για να καθηστερήσουν ή να γλιτώσουν τη δαγκάνα της δικαιοσύνης.

Μάταια όμως, ο κουρουμπλής μας αφήνει γεια, η τριανταφύλλου όπως όλα δείχνουν θα γυρίσει στις εθνικιστικές της ρίζες, μπας και την προωθήσουν οι φιλοχουντικοί για βουλευτή, τα ρεμάλια της ΝΔ σαλμάς, καραγκούνης και σια, θα έχουν άλλες ασχολίες στο κεφάλι τους, από το να κάτσουν να ασχοληθούν με το παρακράτος του καραπάνου.

Πρέπει να δώσουμε ένα ηχηρό τέλος στους ασεβείς και καταχραστές του δήμου μας.

Η ΓΕΚΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: