Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Ο μισός Σύριζα κατά και ο άλλος μισός, υπέρ του καραπάνου



Πριν λίγες μέρες η κεντρική κυβέρνηση, δηλαδή ο Σύριζα, έδωσε ακόμη μια παράταση στη κατάσταση εκτάκτου ανάγκης που έχει δοθεί στο δήμο Μεσολογγίου από το 2016, ώστε υποτίθεται ... να αντιμετωπίσει τη θεομηνία που έπληξε το Μεσολόγγι εκείνη τη χρονιά.

Τώρα βέβαια εάν ανατρέξουμε στις μνήμες εκείνης της εποχής, κανείς δεν θα θυμάται κάποιο εξαίρετο μετεωρολογικό γεγονός, που χτύπησε την ιερή πόλη και είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν σπίτια και να χαθούν περιουσίες.

Όποιες καταστροφές συνέβησαν, έγιναν επειδή δεν δούλεψαν το κεντρικό αντλιοστάσιο  την κρίσιμη ώρα που έβρεχε, αλλά και γιατί  δεν ήταν εφοδιασμένο με ηλεκτροπαραγωγικό ζεύγος, δηλαδή ηλεκτρογεννήτρια.

Όλα αυτά καταγγέλθηκαν βέβαια από τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης και με πολύ συγκεκριμένα στοιχεία, από τον Παπαδόπουλο, ο οποίος εκπροσωπούσε το Σύριζα και τον Κατσούλη που εκπροσωπούσε το Πασοκ (χωρίς να θέλουμε σε καμία περίπτωση να μειώσουμε την προσωπικότητα των δύο αυτών ανδρών και πολύ περισσότερο την προσφορά τους στο Δ.Σ του δήμου).

Η επίσημη πολιτεία όμως, είχε άλλη άποψη και αντί να πάει τον καραπάνο και τους συμβούλους του στον εισαγγελέα να λογοδοτήσουν για παράβαση καθήκοντος, κήρυξαν το Μεσολόγγι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, ώστε να βοηθήσουν να γίνουν έργα αντιπλημμυρικά χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες.

Για τον καραπάνο δεν μπορούσε να υπάρξει μεγαλύτερο δώρο και μάλιστα από μια κυβέρνηση που ιδεολογικά ας πούμε δεν θα κατέληγαν και εις γάμου κοινωνία.

Άρχισε τότε και ο καραπάνος να κατασκευάζει έργα που στην πραγματικότητα δεν έγιναν ποτέ, όπως η εκβάθυνση αποστραγγιστικών αυλακιών και να τα παραδίδει προς πληρωμή.

Δεν άργησε να γίνει τσακωτός από τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

Έλα μου όμως που μετά από αυτά ο Θεός επέτρεψε να ξαναβρέξει στο ιερό Μεσολόγγι!!!

Ως εκ θαύματος λοιπόν η κεντρική κυβέρνηση Σύριζα ξαναβάζει το ιερό Μεσολόγγι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, παρότι εκκρεμούσαν, δίκες και καταγγελίες .

Ούτε να περάσει καν η χρονιά της πρώτης έκτακτης ανάγκης, δεν επέτρεψαν οι θεϊκοί Συριζαίοι της κυβέρνησης... για τόσο σκορδοκαΐλα μιλάμε από τους βολευτές.

 Και μην πάει ο νους σας στο κακό, όλα αυτά έγιναν για την ανακούφιση των πληγών των δημοτών, αλλά και για να αποδείξει η πρώτη φορά αριστερά, πόσο υπεράνω είναι, στο θέμα των κομματικών αγκυλώσεων.

Τάδε έφη η βολευτίνα του Σύριζα τριανταφύλλου, γεγονός που μας ανάγκασε εκείνη την ώρα να ακουμπήσουμε με παλινδρομική κίνηση, το όργανο της καρδιάς μας.

Αυτό ήταν και ο λόγος που αρχίσαμε να το ψάχνουμε.

Ανακαλύψαμε λοιπόν ότι εταιρείες που διοικούνταν δια τρίτων προσώπων, στην πραγματικότητα ήταν εταιρείες βολευτών του Σύριζα, όπως ο κουρουμπλής, ο σπίρτζης και εν μέρη η τριανταφύλλου, οι οποίες και αναλάμβαναν όλα τα έργα του δήμου Μεσολογγίου, χωρίς εκπτώσεις (καταγγελία Παπαδόπουλου) και χωρίς αδειοδοτήσεις.

Έτσι όλοι εμείς απολαμβάνουμε το έργο της πηγής του Κεφαλοβρύσου, αξίας 1.7000. 000 ευρώ, ( από την εταιρεία της οικογενείας καραπάνου, με συμμετέχοντες αντιπροσώπους ακόμη και από το ΑΠΘ) χωρίς άδειες, χωρίς μελέτες και χωρίς αποτέλεσμα, εφόσον όλα αυτά μένουν  υπό απαγόρευση, μιας και το νερό είναι ακατάλληλο σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της Διεύθυνσης Υγείας και μάλιστα για κάθε χρήση.

Τα υπόλοιπα μεγάλα έργα του δήμου όπως η διάνοιξη του διαύλου Μεσολογγίου, ο εκσυγχρονισμός αντλιοστασίων, η αναμόρφωση της νότιας πλευράς του Αιτωλικού, το κολυμβητήριο κλπ, όπως και η φιλοξενία λαθρομεταναστών στο ξενοδοχείο του Μεσολογγίου, είναι αποκλειστικότητα των, κουρουμπλή, σπίρτζη. Η τριανταφύλλου παρέμεινε σταθερή να διεκδικεί τη λιμνοθάλασσα για τον κουμπάρο της δημητρίου και για να της γίνει η χάρη, διατελεί χρέη διαμεσολαβητή ή μάλλον αντιπροσώπου του καραπάνου στην κεντρική κυβέρνηση.

Εάν λοιπόν κάποιος αναρωτηθεί, που βρίσκει ο καραπάνος όλα αυτά τα χρήματα για να λαδώνει υποψηφίους και ψηφοφόρους, ίσως εδώ βρει την απάντηση και αν ακόμη αναρωτιέται κάποιος για την τύχη των υποθέσεων που πήραν το δρόμο της δικαιοσύνης, εάν έχει γνωστό στο σύλλογο των δικηγόρων, θα τον πληροφορήσουν ότι, όλες οι υποθέσεις που αφορούν τον καραπάνο είναι στο συρτάρι του κουρουμπλή ή στον πάγο της αναβολής ή στη χειρότερη περίπτωση στο αρχείο.

Έχουμε υποσχεθεί ότι θα βγάλουμε στον αέρα τα ονόματα των τρίτων προσώπων που έρχονται ως εκπρόσωποι της κυβέρνησης τύπου πετσίτη ή διοικούν αυτές τις εταιρείες.
Λίγο υπομονή ακόμη.

Από την άλλη έχουμε τον μοναχικό καουμπόι της αριστεράς και της προόδου ο οποίος καταγγέλλει και καταγγέλλει, χωρίς όμως να ακουμπά τον πρωταίτιο που είναι οι παρακρατικοί μηχανισμοί που λειτουργούν με φουλ τις μηχανές τους στην κυβέρνηση του Σύριζα.
Αυτή τη φορά ο Παπαδόπουλος ανακοινώνει ότι θεωρεί υπαίτιο τον περιφερειάρχη Δ. Ελλάδας τον γνωστό ατάραχα ανεπάγγελτο κατσιφάρα, τον οποίο όμως κατά δαιμονική τύχη στηρίζει ο Σύριζα, ώστε να επανεκλεγεί στην Περιφέρεια Δ. Ελλάδας.

Έχουμε ένα απλό ερώτημα προς ναυτιλλομένα παλικάρια του Σύριζα.

Εάν, ορέ παλικάρια της αριστεράς και της προόδου, το Μεσολόγγι βγήκε δύό φορές σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για το ψιλόβροχο και μάλιστα στον ίδιο χρόνο, εάν πήρε ακόμη δυό φορές παράταση αυτής της κατάστασης με αποτέλεσμα να διανύουμε το τρίτο χρόνο αυτής της κατάστασης, η Κρήτη με τις θεομηνίες που την έπληξαν αλλεπάλληλα το τελευταίο μήνα και τις ομολογουμένως τεράστιες ζημιές, πόσα χρόνια έχετε σκοπό να την θέσετε σε έκτακτη ανάγκη ;;;

Είναι ντροπή σας ρεμάλια και μάλιστα δυό φορές ντροπή γιατί όλα αυτά υποτίθεται ότι τα κάνετε στο όνομα του δημότη και του αντιρατσισμού.

Διαβάστε παρακάτω την καταγγελία Παπαδόπουλου για την φαρσοκωμωδία... ο καραπάνος σε έκτακτη ανάγκη.


"Oι μάσκες έπεσαν! Κατσιφάρας υπέρ Καραπάνου..."
Δυόμισι χρόνια μετά τις πλημμύρες παρατείνεται η "έκτακτη ανάγκη" / Βολές από την "Κοινωνία Μπροστά" κατά Κατσιφάρα, Μπαλαμπάνη, Ευθυμίου / Να πάρουν θέση και οι έτεροι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Κατσούλης και Αυδή


Κύριε Περιφερειάρχη,

Ως αυτοδιοικητική παράταξη «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» προ τουλάχιστον δεκαημέρου, σας είχαμε προειδοποιήσει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να δώσετε νέα παράταση στην κατάσταση έκτακτης ανάγκης του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου από τις θεομηνίες που έπληξαν την περιοχή μας στις 20 και 21/10/2016 (!)

Παρ’ όλα αυτά μας αγνοήσατε, δείχνοντας την επιλεκτική σας συγγένεια με τον κ. Καραπάνο. Έτσι λοιπόν, με την υπ’ αριθ. 111797/1070/11-4-2019 (ΑΔΑ: Ψ7ΘΓ7Λ6-Ω4Κ) απόφασή σας παρατείνατε την κατάσταση έκτακτης ανάγκης του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου για ακόμη τρεις (3) μήνες, ήτοι μέχρι 2/7/2019!

Με δυο λόγια κ. Κατσιφάρα, πολύ απλά, ρίχνετε τις μάσκες 40 ημέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, στηρίζοντας ανοικτά τον κ. Καραπάνο!

Έχετε αντιληφθεί το μέγεθος του πολιτικού σας ατοπήματος;

Έχετε αντιληφθεί ποιες πολιτικές δυνάμεις σας στηρίζουν στην...Περιφέρεια; Ή μας γράφετε στα τελευταία των υποδημάτων σας;

Έχετε αντιληφθεί ότι ο προοδευτικός χώρος είναι ανάστατος που ενδεχομένως θα εκφραστεί σε άλλα δημοκρατικά ψηφοδέλτια;

Προσδοκάτε άραγε ψήφους σε περιφερειακό επίπεδο από την δημοτική παράταξη Καραπάνου;

Σε κάθε περίπτωση, η συγκεκριμένη σας απόφαση ρίχνει «λάδι στη φωτιά». Και επειδή έχετε το χρόνο να επανορθώσετε, σας καλούμε ΑΜΕΣΑ να ανακαλέσετε την συγκεκριμένη απόφαση γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να την διατηρείτε. Πού ακούστηκε τρία χρόνια κατάσταση έκτακτης ανάγκης; Για ποιο λόγο και γιατί;



ΥΓ1. Και για να μην ξεχνιόμαστε ο υποψήφιός σας και κουμπάρος πρώην υπουργού και υποψήφιου ευρωβουλευτή στηρίζει ανοικτά Καραπάνο, ναι ή όχι; Για «να δέσει το γλυκό» που λένε και στα χωριά μας…



ΥΓ2. Ο εκ Μεσολογγίου Αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιός σας, καλόν είναι να μην λέει δεξιά και αριστερά ότι δεν γινόταν διαφορετικά, γιατί όταν κανείς πολλές φορές πατάει σε δυο βάρκες κάποια στιγμή, πολύ πιθανόν, να βουλιάξει…

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: