Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Αλήθεια ποιος έδωσε εντολή να κρύβονται παγκοσμίως οι θάνατοι από τις παρενέργειες των εμβολίων;

                                        Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Τα εμβόλια σώζουν ζωές χωρίς αμφιβολία αλλά η μεγαλύτερη θεωρία συνωμοσίας είναι να κρύβουν τους θανάτους από τα εμβόλια










Eίναι αστείο το να είναι κανείς αρνητής της COVID-19. Είναι εδώ και σκοτώνει. Είναι παράνοια να αρνείσαι την ύπαρξή της.

Τα εμβόλια σώζουν ζωές. Δεν έχουν τρελαθεί ξαφνικά εκατομμύρια πολίτες που εμβολιάζονται. Είναι κόλαση να καταλήξεις διασωληνωμένος-η. Από την άλλη είναι πρωτάκουστη χυδαιότητα παγκοσμίως αυτό που συμβαίνει με την απόκρυψη των θανάτων από τα εμβόλια.

By Τhe Clockwork Orange Times Team

Πρόκειται για κραυγαλέα περιφρόνηση των πολιτών σε ολόκληρο το κόσμο κι αυτό θα έχει επίσης βαρύ τίμημα στη λειτουργία της Δημοκρατίας. Το μεγαλύτερο πλήγμα το δέχονται ήδη τα εμβόλια καθώς το σκοτάδι και το ημίφως εκτοξεύει τις θεωρίες συνωμοσίας.

Σε όλο το κόσμο υπάρχουν μαρτυρίες για θανάτους από τα εμβόλια. Δεν μπορεί να κρυφτεί κάτι τέτοιο. Κι όμως το κρύβουν. Μετά από τόσα εκατομμύρια εμβόλια όλοι οι εμπλεκόμενοι των κυβερνήσεων συμπεριλαμβανομένων προσπαθούν να πείσουν το παγκόσμιο χωριό ότι δεν πέθανε κανείς από το εμβόλιο.

...

Το πετυχαίνουν αυτό βαφτίζοντας το κρέας ψάρι. Δεν πέθανε από το εμβόλιο. Πέθανε από έμφραγμα. Πέθανε από θρόμβωση. Πέθανε από τον Μπάμπη τον Σουγιά.

Με τον να μην έχει καταγραφεί επίσημα ούτε ένας θάνατος από τα εμβόλια σε ολόκληρο το κόσμο σε κάνει να αισθάνεσαι ότι ζεις σε καθεστώς Τσαουσέσκου, Κιμ Γιονγκ Ουν και πάει λέγοντας. Είναι ντροπή για τους ηγέτες των κρατών παγκοσμίως που αποδέχονται να συμμετέχουν σε μία τέτοια ανοησία.

Έχουν ήδη χορηγηθεί πάνω από 900 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων σε ολόκληρο τον κόσμο και δεν έχουν καταγράψει ούτε έναν θάνατο ως παρενέργεια των εμβολίων.

Καθημερινά διαβάζουμε πάσης φύσεως έρευνες για τα εμβόλια. Ότι φαντασιωθούν οι επιστήμονες και οι εμπλεκόμενοι το κάνουν έρευνα. Ε, κανείς σε όλο το κόσμο δεν σκέφθηκε να προσθέσει στα στοιχεία που δημοσιεύονται πόσοι είναι οι νεκροί από τις παρενέργειες των εμβολίων; Πόσοι έχουν ασθενήσει σοβαρά; Δεν θα έπρεπε οι πολίτες να το γνωρίζουν αυτό;

Υπάρχει μεγαλύτερη τροφή σε θεωρίες συνωμοσίας από το να κρύβουν τους θανάτους;

Αλήθεια ποιος έδωσε εντολή να κρύβονται παγκοσμίως οι θάνατοι από τις παρενέργειες των εμβολίων;

Τι διάολο συνωμοσία είναι αυτή σε βάρος της νοημοσύνης μας;


https://kourdistoportocali.com/read-this/ta-emvolia-sozoyn-zoes-choris-amfivolia-alla-i-megalyteri-theoria-synomosias-einai-na-kryvoyn-toys-nekroys-apo-ta-emvolia/

Δεν υπάρχουν σχόλια: