Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Θα μπορούσε η εκστρατεία εμβολιασμού να εξαφανίσει ιστορικά κόμματα όπως οι Δημοκρατικοί και το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα; Γιατί η απάντηση είναι ναι


ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ MRNA ΕΜΒΟΛΙΩΝ


Η θεωρία του εργαστηρίου εάν επαληθευθεί θα μετατρέψει τη Πανδημία σε Εγκλημα Κατά της Ανθρωπότητας



α μπορούσε η πανδημία σε συνδυασμό με την εκστρατεία εμβολιασμού να εξαφανίσουν ιστορικά πολιτικά κόμματα όπως οι Δημοκρατικοί των ΗΠΑ ή το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα της Μέρκελ;

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Θα μπορούσαν να υπάρξουν στιγμές στο κοντινό μέλλον όπου οι δημοσιογράφοι θα αναζητούν τρόπο επικοινωνίας με τον εξαφανισμένο Fauci ή τον εξαφανισμένο επικεφαλής  του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας; Η ακόμη με τον εξαφανισμένο επικεφαλής της Pfizer Albert Bourla;

Θα μπορούσαν να είναι η αιτία της επιστροφής του επικίνδυνου δημαγωγού Donald Trump στην εξουσία και των ομοίων του ανά τον κόσμο;

Αλήθεια που βρίσκεται ο εξαφανισμένος Bill Gates και ποιος ήταν πραγματικά ο λόγος που η έντρομη καθολική σύζυγός του Melinda ζήτησε διαζύγιο; Ήταν το γεγονός ότι την έπεφτε στις υπαλλήλους της Microsoft ή μήπως το γεγονός ότι ήταν κολλητός του Παιδόφιλου Epstein; Αμφότερα δείχνουν “πολύ λίγα και πολύ αργά” για να προκαλέσουν την οργή και το διαζύγιό της.

...

Εάν όμως ο λόγος είναι οι παρενέργειες εκατοντάδων εκατομμυρίων εμβολίων mRNA στα οποία έχει επενδύσει διά μέσω των CureVac, Moderna και Novavax ο σύζυγός της αυτό θα ήταν κάτι πιο πειστικό για ένα τέτοιου είδους ζευγάρι.

Ο σπουδαίος συγγραφέας Nicholson Baker χρειάστηκε 12.000 λέξεις και την ανοχή της διεύθυνσης των New York Times για να δημοσιεύσει την συγκλονιστική έρευνά του για την πιθανότητα ο ιός να διέρρευσε από εργαστήριο της Wuhan μια και τα πρώτα θύματά του υπήρξαν επιστήμονες.

Η θεωρία του εργαστηρίου της Wuhan δεν είναι φαντασίωση του Τραμπ. Είναι το πιο πιθανό σενάριο που πλέον επιστρέφει όλο και πιο δυνατά στο παγκόσμιο προσκήνιο.

Η θεωρία του εργαστηρίου εάν επαληθευθεί θα μετατρέψει τη Πανδημία σε Εγκλημα Κατά της Ανθρωπότητας. Ένα Έγκλημα του οποίου οι πολλές έως τώρα “συμπτώσεις” που έχει αναδείξει το Τhe Clockwork Orange Times πολύ σύντομα θα μπορούσαν να απασχολούν ένα στρατό Εισαγγελείς από ολόκληρο το κόσμο.

Αλλά επανερχόμαστε στο εξίσου τρομακτικό με τον ιό (ο οποίος είναι πραγματικός, φονικός, σατανικός μια και σμπαραλιάζει τους ανθρώπους και τους οδηγεί σε επώδυνο μοναχικό θάνατο) δεδομένο που είναι η άγνοια των παρενεργειών ενός φιλόδοξου εμβολίου (το mRNA) που δοκιμάζεται για πρώτη φορά στη παγκόσμια κοινότητα χωρίς να έχει επιδείξει τις δυνατότητές του σε ουδεμία άλλη πάθηση στο παρελθόν. Όλες οι απόπειρες υπήρξαν αποτυχημένες γιατί οι επιστήμονες εντόπισαν ότι προκαλούσε βλάβη σε άλλα όργανα του σώματος.

Το The Clockwork Orange Times αναδημοσιεύει τις έρευνες του ιστότοπου STATnews που υπογράφουν οι εξειδικευμένοι συντάκτες βιοτεχνολίας Damian Garde STAT and Jonathan Saltzman — Boston Globe.

Η έρευνα που αφορά τις αποτυχίες της Moderna στο mRNA μέτωπο έχει δημοσιευθεί το 2017 ενώ η Ιστορία των mRNA εμβολίων δημοσιεύθηκε από τους ερευνητές συντάκτες της στο STATnews στις 10 Νοεμβρίου 2020.

Πριν όμως από αυτό ας δούμε τη σημερινή (25 Μαίου 2021) παρέμβαση του Donald Trump ο οποίος εμφανίζεται πλέον σίγουρος  ότι ο νέος κορωνοϊός προήλθε από το εργαστήριο ιολογίας της Wuhan, έπειτα και από το κυριακάτικο δημοσίευμα της Wall Street Journal που δημοσίευσε αποσπάσματα έκθεση μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ στα οποία αναφέρεται ότι τρεις Κινέζοι επιστήμονες νοσηλεύτηκαν τον Νοέμβριο του 2019 σε νοσοκομείο με παρόμοια συμπτώματα με αυτά της covid-19.

Ο 74χρονος πρώην πρόεδρος έκανε το σχόλιο σε συνέντευξή του στον Dan Nongino του Fox Nation. Ο Trump είχε στο παρελθόν δηλώσει ως το πιο πιθανό σενάριο ο ιός να έχει ανθρώπινη προέλευση και επανειλημμένα είχε επιτεθεί στην Κίνα ενώ αντιμετώπιζε τις καταστροφικές επιπτώσεις του κορωνοϊού κατά την αποτυχημένη εκστρατεία επανεκλογής του 2020.

«Νομίζω ότι μπορείς να βγάλεις τη λέξη “πιθανότητα” στην προέλευση του κορωνοϊού από εργαστήριο», ανέφερε ο Trump στον παρουσιαστή. Ο πρώην πρόεδρος συμπλήρωσε ότι πλέον έχει «ελάχιστες αμφιβολίες».

Η έκθεση των αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών δεν έχει λεπτομέρειες σχετικά με το τι έγινε τελικά με τους επιστήμονες ενώ απουσιάζουν σημαντικές λεπτομέρειες για την ασθένειά τους. Ωστόσο, έχει συμβάλει τα μέγιστα ώστε να ξαναμπεί στην κουβέντα η συζήτηση για την προέλευση του κορωνοϊού.

Ο Trump δεν ανέφερε νέα ή συγκεκριμένα στοιχεία, αν και ο ίδιος και η πρώην ομάδα του έδειξαν επανειλημμένα την Κίνα ως υπεύθυνη και έχουν υποστηρίξει τη θεωρία του εργαστηρίου.

Ένα ενημερωτικό δελτίο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που κυκλοφόρησε πέντε ημέρες πριν από την αποχώρηση του Trump από τον Λευκό Οίκο ανέφερε ότι «Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει λόγους να πιστεύει ότι αρκετοί ερευνητές στο WIV αρρώστησαν το φθινόπωρο του 2019, πριν από την πρώτη εντοπισμένη περίπτωση της επιδημίας, με συμπτώματα COVID-19, που ταιριάζουν και με τις κοινές εποχιακές ασθένειες (βήχας, πυρετός, δύσπνοια)».

Ο Τrump και οι υποστηρικτές του συσπειρώθηκαν γύρω από τη θεωρία του εργαστηρίου της Wuhan από την αρχή της πανδημίας, καθώς προσπάθησαν να κατευθύνουν την ευθύνη για την πανδημία στην Κίνα. Κατά τη διάρκεια ενημέρωσης του Λευκού Οίκου στις 18 Απριλίου 2020, ο Trump είχε πει η κυβέρνηση εξετάζει τη θεωρία και ότι τα αποτελέσματα δείχνουν να καταλήγουν σε αυτό το συμπέρασμα.

Περίπου μία εβδομάδα αργότερα, ο Trump είπε ότι είχε «υψηλό βαθμό εμπιστοσύνης» στη θεωρία ότι η Covid-19 προήλθε από ένα εργαστήριο και ισχυρίστηκε ότι είχε δει στοιχεία που υποστήριζαν τον ισχυρισμό του.

Οι επιστήμονες δεν έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα από πού προήλθε η Covid-19, αλλά οι περισσότεροι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο ιός μεταπήδησε από ζώα σε ανθρώπους στην άγρια ​​φύση. Ωστόσο, οι επιστήμονες, μαζί με τον Πρόεδρο Joe Biden και τον Dr. Anthony Fauci, ο οποίος είναι σκεπτικός για τη θεωρία διαρροής εργαστηρίου, αλλά πρόσφατα είπε ότι δεν είναι πεπεισμένος ότι αναπτύχθηκε με φυσικό τρόπο στην άγρια ​​φύση, ζήτησε περαιτέρω διερεύνηση της προέλευσης του ιού.

Οι Ρεπουμπλικάνοι, συμπεριλαμβανομένου του πρώην υπουργού Εξωτερικών Mike Pompeo και του γερουσιαστή Tom Cotton (R-Ark.), έχουν υποστηρίξει τη θεωρία της διαρροής από το εργαστήριο, ισχυριζόμενοι ότι τα μέσα ενημέρωσης και οι Δημοκρατικοί υποβιβάζουν τη δυναμική των στοιχείων σχετικά με τη θεωρία του εργαστηρίου.

Η Κίνα, από την πλευρά της, αρνήθηκε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς. Τον Μάρτιο, η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας και η Κίνα δημοσίευσαν μια έκθεση που δεν κατέληξε οριστικά στην προέλευση του ιού, αλλά δήλωσε ότι η πιθανότητα να απελευθερωθεί από ένα εργαστήριο είναι «εξαιρετικά απίθανη». Μετά την κυκλοφορία της έκθεσης, ο επικεφαλής του ΠΟΥ δήλωσε ότι απαιτείται περισσότερη έρευνα για τη μελέτη της προέλευσης του ιού.

Σε συνέντευξή του στο CNN στις 28 Μαρτίου, ο Robert Redfield, πρώην διευθυντής των Κέντρων Ελέγχου Νόσων των ΗΠΑ, ενέκρινε τη θεωρία εργαστηριακής διαρροής. «Αυτή είναι η δική μου άποψη», είπε. «Είναι μόνο γνώμη. Επιτρέπεται να έχω απόψεις πλέον».

Ο ένθερμος ισχυρισμός Trump για τη θεωρία του εργαστηρίου ήρθε πέρυσι σε μια εποχή που η δική του διοίκηση επικρίθηκε έντονα για την ανίκανη αντίδρασή του απέναντι στον ιό. Ο Τrump αναφέρθηκε επανειλημμένα στην ασθένεια ως «ιός της Κίνας» και «Κουνγκ Γρίπη» και ισχυρίστηκε ότι η Κίνα ήταν αποκλειστικά υπεύθυνη.

«Τους τελευταίους μήνες, το έθνος μας και ο κόσμος έχουν πληγεί από την πανδημία του αιώνα που η Κίνα επέτρεψε να εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον κόσμο», δήλωσε ο Τραμπ σε μία ομιλία του αποδέχοντας τον διορισμό του GOP τον Αύγουστο του 2020. «Θα μπορούσαν να το είχαν σταμάτησαν, αλλά τον άφησαν να βγει».
To να μιλήσουμε για δικαίωση του The Clockwork Orange Times μας προκαλεί ανάμικτα αισθήματα. Μετά τη νέα βόμβα της The Wall Street Journal αναμένεται παγκόσμιος πάταγος καθώς η θεωρία του εργαστηριακού ιού και των νοσηρών εγκεφάλων πίσω από αυτή λαμβάνει πλέον σάρκα και οστά.

Γράφαμε το βράδι της Κυριακής: Για να δούμε που θα καταλήξει αυτή η πανδημία την οποία προκάλεσε ένας εργαστηριακός ιός όπως συμπεραίνουν όλο και πιο πολλές πρόσφατες έρευνες. Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές Κυριακή βράδι 23 Μαίου η The Wall Street Journal με έκτακτο αποκλειστικό ρεπορτάζ της αποκαλύπτει Έκθεση των Αμερικανικών Αρχών σύμφωνα με την οποία 3 ερευνητές από το Εργαστήριο Wuhan της Κίνας αρρώστησαν βαριά τον Νοέμβριο του 2019 και χρειάσθηκαν νοσοκομειακή περίθαλψη!!!

Mετά τις νέες αποκαλύψεις προβλέπουμε αλυσιδωτές πτώσεις κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο!

Ειδικά εάν υπάρξουν παρενέργειες και στα mRNA εμβόλια αυτό που θα συμβεί θα είναι πρωτόγνωρο στην Παγκόσμια Ιστορία. Πιο πρωτόγνωρο και από την πανδημία. Στη περίπτωση του εργαστηριακού ιού υπάρχουν ένοχοι για έγκλημα ή εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Αυτό σε συνδυασμό με την προαναγγελία της πανδημίας το 2015 από τον Bill Gates και το ομιχλώδες τοπίο των mRNA των εμβολίων θα μπορούσε να έχει αντίκτυπο που δεν χωράει ο ανθρώπινος νους…

Το The Clockwork Orange Times ήταν το μοναδικό ελληνικό ΜΜΕ που ακολούθησε (ενίοτε προηγηθήκαμε) στις στοιχειοθετημένες αποκαλύψεις για τη προσωπικότητα του Bill Gates.

Kαθώς λοιπόν το στραπατσάρισμα του Bill Gates συνεχίζεται στα αμερικανικά ΜΜΕ αρχίζουν δειλά-δειλά να εμφανίζονται φάρμακα κατά του ιού και να πέφτει η πίεση των κυβερνήσεων προς τους πολίτες για εμβολιασμό.

Μόνο από το Κουρδιστό Πορτοκάλι πάνω από 130.000 άνθρωποι διάβασαν και είδαν την συνέντευξη της Προέδρου της Ένωσης Εισαγγελέων στο Mega η οποία υποστήριξε ότι τα εμβόλια δεν μπορούν να γίνουν υποχρεωτικά. Eκτιμούμε πως πολύ σύντομα τόσο η Αμερικανική Δικαιοσύνη όσο και η Δικαιοσύνη γενικότερα θα στραφεί το μείζον θέμα της προέλευσης του ιού. Σ΄αυτή τη περίπτωση δεν αποκλείεται κάποιοι να οδηγηθούν στην ηλεκτρική καρέκλα για προαναγγελθέν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Το ίδιο θα συμβεί και με τους συνεργάτες του κυκλώματος σε ολόκληρο το κόσμο.

Όσο αφορά αυτό που ονομάζεται παγκοσμίως Επιχείρηση Ελευθερία είναι ακριβώς το αντίθετο. Πρόκειται για Επιχείρηση Υποδούλωσης της Ανθρωπότητας. Όχι δεν μιλάμε για σενάρια συνωμοσίας. Δεν υπάρχει ουδεμία συνωμοσία γιατί όλα έγιναν στο φως και όχι στο σκοτάδι. Κανείς δεν μας έκρυψε τίποτε απλά όσο πιο φανερό είναι το έγκλημα τόσο ανώδυνα περνάνε οι δράστες κι αυτό γιατί το ανθρώπινο μυαλό αρέσκεται στις θεωρίες συνωμοσίας.

Στη προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχει ουδεμία θεωρία συνωμοσίας.


Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ 






Δεν υπάρχουν σχόλια: