Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Oύτε με τους hooligans αρνητές του εμβολίου ούτε με όσους θεωρούν το εμβόλιο θέσφατο. Είμαστε σκεπτόμενοι, θέλουμε απαντήσεις





MRNA>YΠΕΡΟΠΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Η ΜΗΠΩΣ…

Αρνούμαστε λοιπόν το δίλημμα διασωλήνωση τώρα ή θάνατος σε δύο-τρία χρόνια




Πρόκειται για δύο ομάδες φανατικών. Τους hooligans αρνητές του εμβολίου και όσους θεωρούν θέσφατο το εμβόλιο-πίστευε και μη ερεύνα, τα ουρί του Παραδείσου και τα σχετικά.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Αμφότεροι εξίσου απωθητικοί μια και τους διακρίνει ο φανατισμός. Εμείς ανήκουμε σε μια άλλη κατηγορία. Ζητούμε έρευνα, περισσότερη έρευνα, λεπτομέρειες, περισσότερες λεπτομέρειες. Και απαντήσεις που δεν έχουμε λάβει.

...

Όπως για παράδειγμα την προέλευση του ιού. Το σενάριο της παρασκευής του σε εργαστήριο μετατρέπει αυτόματα τη πανδημία σε έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Με ενόχους. Ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς. Με πολλές συμπτώσεις. Με νοσηρούς εγκεφάλους που προανήγγειλαν την πανδημία την ίδια ώρα που έκαναν επενδύσεις σε εταιρίες βιοτεχνολογίας οι οποίες επιχειρούσαν αποτυχημένα έως πριν την πανδημία να αναπτύξουν mRNA εμβόλια, θεραπείες, φάρμακα. Έχουμε νοσηρούς επιστήμονες οι οποίοι με το άλλοθι της έρευνας έπαιρναν χορηγίες και Νομπέλ την ίδια ώρα που παρασκεύαζαν ιούς-δολοφόνους στα εργαστήριά τους. Και όλα αυτά γινόντουσαν ταυτόχρονα.

Αυτή τη στιγμή εδώ που έχουν φθάσει τα πράγματα βρίσκεται σε εξέλιξη ένα παγκόσμιο πείραμα που θα μπορούσε να ισοδυναμεί με ιστορική επανάσταση για την ιατρική επιστήμη ή θα μπορούσε να καταλήξει σε όλεθρο για την ανθρωπότητα με εκατομμύρια νεκρούς.

Κι εάν οι θρομβώσεις είναι άμεσα ορατές μία βλάβη σε άλλα ζωτικά όργανα του σώματος θα εμφανισθεί στο μέλλον. Το να γλιτώσει κανείς τις ισχυρές πιθανότητες (να το δεχθούμε) να κολλήσει κορόνα και να φύγει από τη ζωή άκλαυτος από του συγγενείς του είναι οδυνηρό, απάνθρωπο. Το να κάνει εμβόλιο κι εκεί που είναι υγιής να πεθάνει σε δύο η τρία χρόνια είναι εξίσου απάνθρωπο και εγκληματικό.

Και καλά να είσαι ο Mick Jagger που μπορείς να φρεσκάρεις το αίμα σου σε μια κλινική της Ελβετίας για παράδειγμα ή ο Bill Gates o oποίος ταυτόχρονα με το εμβόλιο που έκανε δημόσια θα μπορούσε την επόμενη στιγμή ή εάν κάτι δεν πάει καλά  να έχει κάνει και το αντίδοτο. Εάν όμως είσαι ο Μπάμπης και η Σούλα από τη Δραπετσώνα θα σου πουν ποιο εμβόλιο; Αφού το έκανες πριν ένα χρόνο. Δεν πεθαίνεις από το εμβόλιο αλλά από κοκομπλόκο και άντε οι συγγενείς να βρουν άκρη.

Αρνούμαστε λοιπόν το δίλημμα διασωλήνωση τώρα ή θάνατος σε δύο-τρία χρόνια.

Θέλουμε απαντήσεις. Εάν ο ιός είναι ανθρώπινος κάποιοι τον παρασκεύσαν. Αυτοί γνωρίζουν τα συστατικά του καλύτερα από οποιοδήποτε άλλον συνάδελφό τους επιστήμονα. Εάν εντοπισθούν και ξεράσουν την συνταγή-εάν εκείνοι που κάποτε έκαναν πειράματα μαζί τους ανοίξουν το στόμα τους το φάρμακο ή το εμβόλιο που θα ακολουθήσει και αποτελεσματικό πλήρως θα είναι και χωρίς παρενέργειες.

Θέλουμε απαντήσεις. Όπως για παράδειγμα πως πήραν έγκριση τα εμβόλια της ΑΖ και της J&J αφού καθημερινά άνθρωποι σε όλο το κόσμο πεθαίνουν σαν τα κοτόπουλα από θρομβώσεις;

Γιατί θα πρέπει να εμπιστευθούμε τις αρμόδιες επιτροπές και τους τζιναβωτούς οργανισμούς που ενέκριναν τη χρήση των εμβολίων ενώ προκαλούν τον θάνατο σε κάποιους από τους λήπτες;

Το ίδιο ισχύει και για τα mRNA εμβόλια. Κι αυτά έχουν νεκρούς ανάμεσα στις πολλές παρενέργειές τους άσχετα εάν ουδεμία επίσημη βάση δεδομένων στον πλανήτη δεν καταγράφει θανάτους, αναπηρίες και ασθένειες ως παρενέργειες των ήδη δοθέντων εμβολίων κάνοντάς τα αυτόματα αναξιόπιστα. Από τη στιγμή που υπάρχουν μετρήσεις ακόμη και για το από που κλάνει το μπαρμπούνι πως είναι δυνατόν πουθενά να  μην καταγράφονται επίσημα οι νεκροί των εμβολίων;

Το όνομα επίσης Επιχείρηση Ελευθερία είναι τρολάρισμα της πραγματικότητας σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι ο ιός προέρχεται από σατανικό ανθρώπινο χέρι.

Όταν θα έχουμε εμβολιασθεί 4 δις άνθρωποι στον πλανήτη ο ίδιος νοσηρός εγκέφαλος ή κάποιος άλλος, θα δώσει οδηγία ή θα δείξει ότι θα χαρεί πολύ και θα επιβραβεύσει τον επόμενο σατανικό επιστήμονα που θα κατασκευάσει τον επόμενο ιό εξολοθρευτή όσων θα έχουν απομείνει.

Αρα κάθε άλλο παρά επιχείρηση Ελευθερία είναι ο εμβολιασμός σ΄αυτή την προαναγγελθείσα και κατά παραγγελία πανδημία των σατανικών συμπτώσεων.

Όσο για τα εμβόλια mRNA  είναι πράγματι το υπερόπλο που θα σώσει την ανθρωπότητα ή το υπερόπλο που θα την καταστρέψει.

Το αποτυχημένο (σύντομο) παρελθόν τους και η πλειοψηφία των βουλιμικών για χρήμα εμπλεκομένων δεν μας κάνουν αισιόδοξους.

Η παγκόσμια εκστρατεία εμβολιασμού θα έχει κόστος σε όλα τα επίπεδα-φυσικά και πολιτικό.

Γι αυτό και καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους ανάμεσά τους και τον καθηγητή κ. Μόσιαλο να διαβάσουν τις δύο έρευνες που επαναδημοσιεύουμε οι οποίες αφορούν στην ιστορία των mRNA εμβολίων και στις εταιρίες Moderna, ΒιοNTech και Pfizer.

Δεν είμαστε αρνητές των εμβολίων. Δεν είμαστε με τους φανατικούς κανενός από τα δύο στρατόπεδα.

Είμαστε με το στρατόπεδο της λογικής και του ανικανοποίητου όπως έλεγε ο Σιμόν Πέρες.

Εάν ο κ. Μόσιαλος έχει άλλα επιχειρήματα θα ήταν χαρά μας να τον ακούσουμε. Το γεγονός ότι η πλειοψηφία των διασωληνωμένων είναι ανεμβολίαστοι δεν μας κάνει με χαρά να θέλουμε να εμβολιαστούμε ώστε να διασωληνωθούμε σε δύο ή τρία χρόνια από σήμερα όταν το mRNA που στο μεταξύ θα έχει κάνει ζάπλουτους μία χούφτα ανθρώπων θα μας στέλνει στο θάνατο με τον ίδιο τρόπο που το κάνει και ο κορόνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: