Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Το κρανίο της Ροδόπης






Η απουσία πτωμάτων ή άλλων απτών στοιχείων είναι ένα από τα πολλά επιχειρήματα που χρησιμοποιεί η επιστημονική κοινότητα για να αρνηθεί την πιθανότητα εξωγήινης ζωής στη Γη.

Αυτό προκαλεί μια κατάσταση που δεν θα κερδίσει, ωστόσο, αφού σχεδόν όλα τα στοιχεία είτε αγνοούνται ως πλαστά ακόμα και όταν είναι αληθινά, είτε απλώς εξαφανίζονται πριν εξεταστούν.

Τέτοια είναι η περίπτωση του συναρπαστικού, που δεν έχει ξαναδεί εξωγήινο κρανίο από την περιοχή της Ροδόπης.

Αυτό το κρανίο ανακαλύφθηκε στα βουνά της Ροδόπης της Βουλγαρίας από έναν κάτοικο της Φιλιππούπολης, μια πόλη 150 χιλιόμετρα (90 μίλια) νοτιοανατολικά της Σόφιας, της πρωτεύουσας της χώρας.

...

Ο ανώνυμος άνδρας βρήκε το κρανίο θαμμένο δίπλα σε ένα μικρό μεταλλικό αντικείμενο με οβάλ σχήμα.

Η συναρπαστική ιστορία του ξεκίνησε όταν είδε ένα όνειρο στο οποίο πέντε όντα φορώντας κίτρινα μεταλλικά ρούχα τον οδήγησαν σε μια τοποθεσία στα βουνά της Ροδόπης κοντά στα βουλγαροελληνικά σύνορα.

Πήγε στην τοποθεσία που είχαν επισημάνει οι άγνωστοι στις 21 Μαΐου 2001, και σίγουρα το κρανίο ήταν εκεί.

Πολλοί ουφολόγοι βλέπουν την ανακάλυψή του - η οποία προκάλεσε πολύ ενθουσιασμό και συζητήσεις - ως υποστηρικτική απόδειξη για την ύπαρξη εξωγήινων και την παρουσία τους στη Γη.

Το κρανίο φάνηκε αρχικά μόνο σε μια μικρή ομάδα ανθρώπων που ήταν περίεργοι για το υπερφυσικό, αλλά αυτό δεν το κράτησε μυστικό για πολύ.

Το κρανίο επιθεωρήθηκε από τον καθηγητή Dimiter Kovachev, τον διευθυντή του Μουσείου Παλαιοντολογίας στο Asenovgrad και την αρχαιολόγο Katya Malamet της Bugarian Academy of Sciences. Και οι δύο ισχυρίστηκαν ότι δεν είχαν δει ποτέ κάτι τέτοιο.

Το κρανίο έχει το ίδιο μέγεθος με εκείνο ενός νεογέννητου ανθρώπινου μωρού, ωστόσο ζυγίζει μόλις 250 γραμμάρια και έχει ελαφρύτερη και λεπτότερη δομή οστού (8,8 ουγκιές). Οι ερευνητές πιστεύουν ότι οι έξι θάλαμοι σε αυτό είναι τα αισθητήρια όργανα του εξωγήινου.

Αυτή η οντότητα είχε έξι μάτια ή ίσως πιο εντελώς άγνωστα όργανα όσο ήταν ζωντανή. Είναι περίεργο να μην υπάρχει μια τρύπα στο στόμα όπου θα περιμέναμε να είναι.

Δεν του αρέσει κανένα κρανίο ανθρωποειδούς που είναι γνωστό στην επιστήμη και ο καθηγητής Κοβάτσεφ είναι σίγουρος ότι δεν είναι απολίθωμα. Σύμφωνα με τον Kovachev, «Δεν μπορέσαμε να αποκαλύψουμε καμία σύγκριση ή συσχέτιση με τίποτα από τα προηγούμενα 30 εκατομμύρια χρόνια».

Παρά τα χαρακτηριστικά που δεν μοιάζουν με αυτά οποιουδήποτε άλλου ζώου, οι σκεπτικιστές υποστηρίζουν ότι το κρανίο ανήκε σε ένα είδος ζώου που δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμη.

Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες εικασίες σχετικά με το κρανίο της Ροδόπης. Ο Koubrat Tomov, ένα πολύ γνωστό μέντιουμ στη Βουλγαρία, πιστεύει ότι ανήκε σε ένα γενετικά τροποποιημένο πλάσμα του Ατλάντιου.

Λέει ότι το κρανίο είναι τα απομεινάρια ενός λανθασμένου πειράματος που έλαβε χώρα εκεί πριν από χιλιάδες χρόνια.

Σύμφωνα με μια διαφορετική πεποίθηση, είναι πιθανώς τα υπολείμματα ενός εξωγήινου που θάφτηκε γρήγορα μετά τη δολοφονία του από στρατιώτες που στάθμευαν εκεί κοντά κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο χωρικός από τη Βουλγαρία που ανακάλυψε το κρανίο ισχυρίστηκε ότι είχε λάβει πολλές ευγενικές προσφορές για να το πουλήσει. Δυστυχώς, το κρανίο εξαφανίστηκε πριν οι ερευνητές προλάβουν να κάνουν μια μελέτη DNA και χρονολόγηση άνθρακα.

Ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο σημερινός ιδιοκτήτης, σίγουρα δεν θέλει να μοιραστεί το αντικείμενο του με την υπόλοιπη ανθρωπότητα, ακόμα κι αν αυτό θα μπορούσε να είναι απόδειξη ότι υπάρχουν εξωγήινοι.

https://mystery.autodailyz.com/the-rhodope-skull-evidence-for-the-existence-of-aliens-on-earth/

Δεν υπάρχουν σχόλια: