Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Κοινή κάθοδο στις καρναβαλικές εκδηλώσεις από Λύρο και Καραπάνο.






Ένα χάπι εντ θέλουν να δώσουν οι δυο συνέταιροι του ιερού Ραδιομεγάρου ... ανακοίνωσαν ότι τελικά θα κατέβουν στις εκδηλώσεις του καρναβαλιού, ως πρωταγωνιστές.

Ο καθένας διεκδικεί για πάρτι του τον κεντρικό ρόλο και γι’ αυτό ο ανυποψίαστος δημότης ίσως μπερδευτεί, νομίζοντας ότι έχει να κάνει με δυο αντίπαλα στρατόπεδα, δυο γελωτοποιούς  από δυο διαφορετικά  στούντιο, που αγωνίζονται για το καλό του δήμου

Οι δυο συνεταίροι  Λύρος – Καραπάνος την τελευταία περίοδο έχουν μπει στον επιταχυντή, γιατί δεν θέλουν να πιστέψουν ότι μετά το καρναβάλι έρχεται η Καθαρά Δευτέρα και η κοινωνία θα διώξει τους τοξικούς καρνάβαλους, τοποθετώντας τους στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

...

Ο μεν Καραπάνος (ή Μπανιέρας) διαμηνύει ότι μετά την παρότρυνση του λαού και μετά την εκδίωξή του από δήμο,  Υπουργεία και πολιτικά γραφεία βολευτών της Ν.Δ, κατεβαίνει για το καλό του απλού πολίτη, για την επαναφορά του γέλιου και της ελπίδας ότι μαζί θα τα φάμε, μαζί θα διοριστούμε και μαζί θα αρμενίσουμε στη νέα γραμμή για τα Ιόνια νησιά.

Ο δε Λύρος μη μπορώντας να ανταγωνιστεί τη γελοιότητα του Μπανιέρα ή Καραπάνου, βάζει τους συνεργάτες του ή αυτούς που κρατά στο χέρι, να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση ότι θα κατέβουν μαζί του, στο δικό του άρμα στη καρναβαλική  παρέλαση, ή ότι δεν θα μπουν σε κανένα άλλο καρναβαλικό άρμα.

Τα κορυφαία  άρματα του  χαζοΛύρου - Καραπάνου Κλασομπανιέρα , βεβαίως  και θα υπάρξουν κάποια βλήματα που θα τα στελεχώσουν, είτε γιατί θέλουν διορισμό είτε γιατί θέλουν το μπαξίσι τους, είτε γιατί απλά είναι βλήματα σε ένα άρμα που το οδηγεί ο χαζοΛύρος ή ο Κλασομπανιέρας και κάπως έτσι θα καταφέρουν να κάνουν τις δουλειές τους.

  Κανείς τους όμως δεν έβαλε στο μυαλό τους ότι τελικά οι δυο καρνάβαλοι του Ραδιομεγάρου τελικά δεν θα κατέβουν στη παρέλαση γιατί πολύ απλά τους έχουν αφαιρεθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα, γιατί η δικαιοσύνη έχει κόψει το μακρύ χέρι του Καραπάνου με καταδικαστικές αποφάσεις για υπεξαιρέσεις πάνω από 500 χιλιάδες ευρώ και του χαζοΛύρου για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

 Έπεται και το μέγα σκάνδαλο των φωτοβολταϊκών του κάμπου της Κατοχής, όπου εκεί θα αποδειχθεί περίτρανα ότι οι δυο γελωτοποιοί  είχαν κάνει μαζί κοινοπραξία με κοινό ΑΦΜ κάνοντας κομφετί επιδότηση εκατομμυρίων, χωρίς να βάλουν ούτε μια βίδα στην εν λόγω επένδυση, γιατί δεν τους έκατσε με τη δημιουργία δημοτικού ενεργειακού πάρκου και την καταψήφισή του, από το δημοτικό συμβούλιο του Ραδιομεγάρου.

Επίσης μαθαίνουμε ότι αμφότεροι έχουν κρυφά χαρτιά στα χέρια τους για κάποιους άλλους υποψήφιους καρναβαλιστές και απειλούν ότι θα τα αμολήσουν στην έτσι και αλλιώς  μολυσμένη ατμόσφαιρα του δήμου μας.

Ο ένας λέει ότι έχει βίντεο που δείχνει κάποιον θεσμικό παράγοντα της πρώην Περιφέρειας Δ. Ελλάδας, να παίρνει φακελάκι και ο άλλος  έγγραφη υπεύθυνη δήλωση από  πρώην δήμαρχο, ότι δεν θα κατέβει στις ερχόμενες καρναβαλικές εκδηλώσεις, αρκεί να τον καλύψει σε κάποια ΄΄στριμώγματα΄΄ της κακιάς στιγμής.  

Σε αυτές τις ρυπαρές εκδηλώσεις μας καλούν αμφότεροι να συμμετέχουμε .

Η λύση είναι μια… τους κλείνουμε κατάμουτρα τη πόρτα και τους αφήνουμε να φάνε τις σβουνιές που δημιούργησαν .

Μόνο τότε θα περάσουμε καλά και θα απολαύσουμε Καλό Καρναβάλι .




Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: