Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Αφαιρέθηκε η άδεια επαγγέλματος από τον νομικό σύμβουλο του Λύρου;







Κεραυνός εν αιθρία ή απλά,  λογική εξέλιξη αυτό που ακούγετε τις τελευταίες ώρες στη πιάτσα του Μεσολογγίου;

Το πειθαρχικό των δικηγόρων, επέβαλε στέρηση άδειας επαγγέλματος στο γνωστό για την νομική ανεπάρκειά  του στα δρώμενα του δήμου αλλά και της δικονομίας γενικότερα, κ. Αθανασίου ή Ευρύπορδου.

Ο συγκεκριμένος κύριος κατηγορείται για πλαστογραφίες, υπεξαιρέσεις εγγράφων και συμμετοχή όπως είχαμε πει στην εγκληματική οργάνωση που δικάζεται αυτή την περίοδο στο Αγρίνιο, μαζί με τον Λύρο, τον Καραπάνο ή Μπανιέρα και τον πρώην επόπτη αλιείας Δημητρίου.

...

Μαζί με αυτόν, ακούγεται ότι η μπάλα έχει πάρει  τουλάχιστον και άλλους δυο δικηγόρους… μια από Νιχώρι και έναν από το Αιτωλικό.

Όλα δείχνουν ότι το παρακράτος που έχει δημιουργηθεί  στο δήμο μας, με τη στήριξη και ενός παραδικαστικού κυκλώματος, με πολιτική και κομματική στήριξη, καταρρέει σαν χάρτινος πύργος , παρασέρνοντας μαζί του την εικονική πραγματικότητα που μας επέβαλαν να ζούμε ως δημότες και ως άνθρωποι.

Οι εξελίξεις δείχνουν να γίνονται ανεξέλεγκτες και οι όποιες φαμφάρες ακούγονται για την κάθοδό τους στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, είναι απλά ευσεβείς πόθοι στην άπλα της Λιμνοθάλασσας.

Περισσότερες λεπτομέρειες, θα έχουμε τις επόμενες μέρες.

Παραιτηθείτε τώρα 


Μ.Ε.Π 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

min ksexasis na pas ston karapano methavrio, na tsimpisis kana xerokokalo

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΠΟΤΑ δεν δικαζεται στο Αγρινιο!