Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Σωτηρακόπουλος σε ρόλο Μαριονέτας;


Δημόσια καταγγελία από τον Πάνο Παπαδόπουλο είχαμε τη περασμένη εβδομάδα, για τον ρόλο του Αιτωλικιώτη δημοτικού συμβούλου Γιώργου Σωτηρακόπουλου (ή αλλιώς Μπαμπανάτσα), όπου τον αποκάλεσε μαριονέτα του δημάρχου.

Αιτία αυτής της διαπίστωσης είναι η αποκάλυψη ότι κάποιες σχολικές μονάδες δεν έχουν θέρμανση, με αποτέλεσμα τα παιδιά να υποφέρουν και τελικά να αρρωσταίνουν, επειδή κάποιοι από τη δημοτική αρχή ας πούμε ότι δεν μερίμνησαν.

Την επομένη κι όλας μέρα, ο Σωτηρακόπουλος, ανεβάζει Δελτίο Τύπου όπου διαβεβαιώνει ότι όλα είναι καλά και ότι η θέρμανση στα σχολεία είναι στο φουλ…  τώρα αν τα παιδιά κρυώνουν ή αρρωσταίνουν, αυτό φταίει η μαλθακότητα της εποχής που ζούμε και η ευμάρεια που προσφέρει η σημερινή κυβέρνησης σε κάθε ελληνική οικογένεια.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τον Παπαδόπουλο, ο οποίος παραθέτει με στοιχεία και αποδείξεις ότι τα χρήματα για θέρμανση στα σχολεία, έγιναν πίσσα και άσφαλτος, θυσία στην αγωνιώδη προσπάθεια του χαζοΛύρου να αποδείξει ότι επιτελείται έργο , έστω και με καθυστέρηση 3,5 ετών.

...

Βέβαια κάποιος θα αναρωτηθεί, και γιατί βρε παιδί μου δεν έπαιρνε ο χαζοΛύρος, χρήματα από κονδύλια ή άλλα προγράμματα που είναι σε πληθώρα αυτή τη στιγμή, όχι μόνο από τη κυβέρνηση, αλλά και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μα πολύ απλά, Λύρος και περίγυρος Λύρου , αναλώθηκαν όλο αυτό τον καιρό, με το  πως θα γεμίσουν τις τσέπες τους και δεν κατέθεσαν καμιά μελέτη, δεν ασχολήθηκαν καν με τα προβλήματα του τόπου, δεν διεκδίκησαν κανένα κονδύλι και έργο για το τόπο μας.

Ακόμη και η πολυδιαφημιζόμενη μαρίνα Μεσολογγίου όπου έγινε πολύς ντόρος και μάλιστα διοργανώθηκε λαϊκή σύναξη παραγόντων, μαζικών φορέων και δημοτών, θύμισε περισσότερο τις τελευταίες μέρες του καραπάνου ή Κλασομπανιέρα, όπου είχε εγκαινιάσει την ακτοπλοϊκή γραμμή Μεσολόγγι- Ιόνια νησιά, με πλοίο όπου και η ίδια η εταιρεία είχε ανακοινώσει,  ότι είναι ακόμη στο ναυπηγείο και ότι ουδέποτε έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο, σε επίσημο επίπεδο.

Δικαίως λοιπόν ο Παπαδόπουλος χαρακτήρισε μαριονέτα τον Σωτηρακόπουλο, υπενθυμίζουμε μάλιστα ότι ο Σωτηρακόπουλος τυγχάνει εκπαιδευτικός στη Πρωτοβάθμια και θα περίμενε κανείς ότι θα τιμήσει πρωτίστως  τον όρκο που έδωσε απέναντι στην επιστήμη και την Πολιτεία και κατόπιν να  μας εκπλήξει με την τετράποδη υπακοή του, σε έναν αποτυχημένο και καθαιρεμένο δήμαρχο όπως ο χαζοΛύρος.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι τις πρώτες μέρες της δημοτικής αρχής Λύρου, ο Σωτηρακόπουλος ήταν η αιχμή του δόρατος ενάντια στην προηγούμενη αρχή καραπάνου. Ήταν αυτός που έβγαλε ποσά και σκάνδαλα στην επιφάνεια, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι διώξεις ενάντια στον Σκαρμούτσο και τον ίδιο τον καραπάνο.

Από τη στιγμή όμως που αποκαλύψαμε ότι Λύρος και καραπάνος έχουν μαζί κοινοπραξία με φωτοβολταικά και ανήκουν στην ίδια εγκληματική οργάνωση, ο Σωτηρακόπουλος προτίμησε τη δεξιά γωνία για κάλυψη – απόκρυψη και γιατί όχι και για ιδιωτικό βόλεμα, παρέχοντας παράλληλα προστασία,  από τις  αποκαλύψεις που από εδώ και πέρα θα σκάνε σε καθημερινή βάση για τη δημοτική αρχή του Λύρου –καραπάνου και της εναπομείνασας δημοτικής  παρεούλας.


Ο ΔΡΑΚΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: