Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

Ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ κ. Πρασσάς, έχει ειδική παροχή νερού από τη ΔΕΥΑΜ και αδήλωτη πισίνα στο σπίτι του … πληρώνει το λογαριασμό και πόσο ;;;




Στη χώρα της μπανανίας και ειδικότερα στο δήμο της φραπελιάς συμβαίνουν ακόμη και αυτά τα ευτράπελα.

Ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ έχει στον προαύλιο χώρο του σπιτιού του στη Κατοχή, πισίνα περίπου 100 τετραγωνικών και μάλιστα αδήλωτη και με ειδική παροχή εγκαταστημένη από την ίδια τη ΔΕΥΑΜ, για να μπορεί να την γεμίζει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ρωτήσαμε το τοπικό ΤΟΕΒ, μπας και χωρίς να το θέλουμε,  αδικήσουμε τον κ. Πρασσα, εάν του έχει παραχωρηθεί παροχή από τη γειτονική βάνα που χρησιμοποιούν οι αγρότες.

Δεν χρειάζεται να πούμε ποιες ήταν οι αντιδράσεις, απλά .. οι άνθρωποι έβαλαν τα γέλια.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Πρασσάς,  ήταν αυτός που έβγαλε ανακοίνωση ότι αν δεν πληρώναμε τους λογαριασμούς του ακατάλληλου νερού ύδρευσης, θα πήγαινε τα χρέη μας στην εφορία και η εφορία θα μας έπαιρνε τα σπίτια.

Ο κ. Πρασσάς μαζί με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜ που είναι ο ίδιος ο έκπτωτος δήμαρχος Διαμαντόπουλος, μίσθωσαν σε κάθε πόλη και χωριό του ιερού μας δήμου, μια πλειάδα πεμπτοφαλαγγιτών  (ρουφιάνων), για να χτυπά πόρτες και να εκφοβίζει τους δημότες, ώστε να αναγκαστούμε να συμμορφωθούμε  με τα προσωπικά τους οικονομικά σχέδια, που δεν ήταν άλλα, από την συμφωνία κάτω από το τραπέζι με την εταιρία παροχής ρεύματος.

Το ύψος του ποσοστού που πήραν, οι πεμπτοφαλαγγίτες , για κάθε πληρωμή ή ρύθμιση των δημοτών που προσέρχονταν στο ταμείο της ΔΕΥΑΜ, δεν το ξέρουμε αλλά και ούτε μας απασχολεί.

Το αξιοσημείωτο στην υπόθεση είναι ότι η  πισίνα του κ. Πρασσά, είναι καλυμμένη από τα περίεργα μάτια των περαστικών, αλλά και του δορυφόρου της Google, με ψευδοσκεπή , προφανώς γιατί η εφορία ψάχνει αδήλωτες πισίνες και αδήλωτα εισοδήματα, με εργαλείο τη συγκεκριμένη εφαρμογή στο ίντερνετ.

Ρωτήσαμε και για τους λογαριασμούς που πληρώνει ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ κ. Πρασσάς, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες …  είναι όλοι τους στα επίπεδα μέσης κατανάλωσης, με  ενός μικρού νοικοκυριού.

...

Κανένας βέβαια δεν μας έδωσε αντίγραφα αυτών των λογαριασμών γιατί λέει ότι είναι προσωπικά δεδομένα.

Εδώ γελάμε, γιατί ο κ. Πρασσάς είναι δημόσιο πρόσωπο, πληρώνετε από το δήμο, ο οποίος είναι μοναδικός μέτοχος της Α.Ε ΔΕΥΑΜ.

Θεωρούμε ότι το γεγονός αυτό είναι μέγα σκάνδαλο και θα πρέπει να ενεργοποιήσει τουλάχιστον το ανύπαρκτο δημοτικό συμβούλιο του ιερού Ραδιομεγάρου.

Σε ανάλογες περιπτώσεις ανά την Ελλάδα, ο κάθε Πρασσάς της εκεί ΔΕΥΑ, έπαιρνε πόδι από την επόμενη κιόλας μέρα, στην ιερά πόλη όμως τα πράγματα είναι λίγο ποιο δύσκολα, γιατί υπάρχει ανταγωνισμός ποιος είναι μεγαλύτερος απατεώνας και κάπως έτσι, ο ένας κρατά τον άλλο.

Υ.Γ

Αληθεύει κ. Πρασσά ότι παραπέμπεστε  σε δίκη ως κατηγορούμενος, για τις τελευταίες διακοπές ύδρευσης που κάνατε στο Αιτωλικό, προφανώς για να εκφοβίσετε τους δημότες ;

Αληθεύει ότι παραπέμπεστε και για διασπορά ψευδών ειδήσεων, μετά την ανακοίνωση που βγάλατε περί μεταφοράς των χρεών των δημοτών στην εφορία, ξέροντας ότι μια εταιρία ΑΕ όπως η ΔΕΥΑΜ η οποία διαθέτει ταμιακή υπηρεσία, δεν δικαιούται να κάνει κάτι τέτοιο;

Κανείς δεν σας είπε, ότι πρώτα πρέπει να παραπεμφθούν οι κακοπληρωτές στη δικαιοσύνη και μόνο αν χάσουν, τότε μόνο έχετε το δικαίωμα να τους πάτε στην εφορία;

Μήπως όμως δεν μπορείτε να τους πάτε, γιατί σας πήγαν αυτοί και τώρα πρέπει να πληρώσετε πρόστιμο άνω του ενός εκατομμυρίου;;;;  

Μ.Ε.Π 

Δεν υπάρχουν σχόλια: