Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Να το ένα εκατομμύριο από τα 22 των έργων της Λιμνοθάλασσας... ΔΕΥΑΜ-Διαμαντόπουλος-Πρασσάς_Κουτσοθόδωρος-Δημητρίου οι βασικοί μέτοχοι




Άλλο ένα σκάνδαλο έρχεται να στοιχειώσει την ιερή ΔΕΥΑΜ του έκπτωτου Διαμαντόπουλου και του καπουτσίνου Πρασσά με θύμα αυτή τη φορά τη Λιμνοθάλασσα.

,Όπως είχαμε αποκαλύψει, τα δήθεν έργα της Λιμνοθάλασσας με προϋπολογισμό που διαμόρφωσε ο Καραπάνος ή κλασομπανιέρας με τον Δημητρίου (πρώην επόπτη αλιείας) των 22 εκατομμυρίων ευρώ, μετά από παρέμβαση του Συλλόγου των αλιέων Αιτωλικού, σταμάτησαν και οσονούπω επανεξετάζονται από μηδενική βάση.

Αυτό χαλάει τα σχέδια του κυκλώματος της μίζας, γιατί πολλά από τα έργα είναι εικονικά… (άρα το χρήμα θα έμπαινε ακέριο στις τσέπες τους)... και σε άλλες περιπτώσεις επικίνδυνο για το οικοσύστημα.

Μπροστά στο πανικό που δημιουργήθηκε, κάποιος από την ομάδα είχε τη φαεινή ιδέα να γίνουν τα έργα με τη σφραγίδα της ΔΕΥΑΜ ως δημοτικά έργα ύδρευσης και αντιπλημμυρικά.

Κατατέθηκε η μελέτη, εγκρίθηκε από την οικονομική επιτροπή του δήμου, μετά από το ΔΣ της ΔΕΥΑΜ και όλα ήταν έτοιμα για τα λαμόγια να εισπράξουν το χρήμα από τα έργα της Λιμνοθάλασσας δια της πλαγίας οδού.

Υποχρέωσαν ακόμη και τους αλιευτικούς συνεταιρισμούς (ο Θεός να τους κάνει) να υπογράψουν κείμενο, όπου εκλιπαρούσαν για άμεση εκτέλεση των δήθεν έργων της ΔΕΥΑΜ ώστε να γίνουν άμεσα, γιατί κινδύνευε δήθεν η αλιά τους.

...

Ένα από τα έργα αυτά ήταν και η άρση του δρόμου Κατράκειο – Πόρος.

Δεν χρειάζεται να πούμε ότι το όλο σχέδιο βρωμάει από μακριά Δημητρίου, είναι οφθαλμοφανέστατο και δύσοσμο όσο και ο ίδιος.

Κάποια πρωία λοιπόν, η συγκεκριμένη ομάδα έστειλε σκαπτικά μηχανήματα και άρχισε να τοποθετεί κιούνια… (μεγάλου διαμετρήματος τσιμεντένιους σωλήνες).




Όταν ρωτήθηκε το συνεργείο από περαστικούς τι γίνετε εδώ, αυτοί απάντησαν … Έργα της ΔΕΥΑΜ. Όταν όμως έγινε παρέμβαση από το Σύλλογο των αλιέων θέλησαν να απενοχοποιήσουν τη μαφία της δημοτικής αρχής, λέγοντας ότι είναι έργα της εταιρίας Αρχιμήδης για τη Λιμνοθάλασσα, της οποία όμως είχε αφαιρεθεί η άδεια εκτέλεσης έργων. 

Ήταν όμως αργά, υπήρξε άμεση παρέμβαση της δικαιοσύνης όπου έβγαλε στο φως, τη μελέτη της ΔΕΥΑΜ και τον υποχθόνιο ρόλο της δημοτικής αρχής με θεματοφύλακα τον αντιδήμαρχο Αιτωλικού Κουτσοθόδωρο εκ Πλατανίων Μάστρου.

Οι Διαμαντόπουλος, Πρασσάς, Κουτσοθόδωρος και η διοίκηση της ΔΕΥΑΜ που συνέταξε τη ψευτομελέτη, διώκονται σε βαθμό κακουργήματος, και καλά θα κάνουν όσοι εμπλέκονται από την οικονομική επιτροπή, τους συνεταιρισμούς, οι τοπικοί πρόεδροι  κλπ, να αρχίσουν να ανησυχούν γιατί οι διαβεβαιώσεις του απατεώνα Διαμαντόπουλου για δήθεν άνωθεν κάλυψη και ακαταδίωκτο, σε λίγο θα αποδειχθεί μύθος. Απώτερος σκοπός του είναι να αποσπά τις υπογραφές τους μέχρι να τον βάλουν μέσα… σενάριο το οποίο δεν είναι μακρινό !!!

Έχουμε όμως μια απλή ερώτηση προς εμπλεκόμενους :

Βάλατε που βάλατε αυτά τα κιούνια, γιατί ορέ καλόπαιδατα τα βάλατε πάνω από τη στάθμη του νερού της θάλασσας… για να περνάνε οι φαλαρίδες ή ο αέρας ;




Μπήκατε που μπήκατε στα έξοδα να αγοράσετε αυτά τα κιούνια, κάψατε που κάψατε πετρέλαιο για να τα τοποθετήσετε, γιατί δεν τα βάζατε τουλάχιστον στο ύψος του πυθμένα;

Ακόμη και στη λαμογιά… ηλίθιοι ή κάποιος από εσάς σας την έφερε για να φάει κάτι παραπάνω από τα υλικά και τα καύσιμα;

 Αυτό είναι το θησαυροφυλάκιο που κατασκεύασαν  Διαμαντόπουλος – Πρασσάς και γι’ αυτό κόπτονται να πληρώνουμε το ακατάλληλο νερό ύδρευσης … Χρήμα ασπρίζουν τα καλόπαιδα.

Υ.Γ

Αυτό είναι η μια από τις περιπτώσεις όπου η μαφία του Ραδιομεγάρου έχει μετατρέψει τη ΔΕΥΑΜ σε μηχανισμό ξεπλύματος μαύρου χρήματος … ακολουθούν και άλλες αποκαλύψεις … με τη ΔΕΥΑΜ για βιτρίνα.

Μ.Ε.Π 

Δεν υπάρχουν σχόλια: