Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Λιμανάκι Αιτωλικού… ώρα μηδέν… Υπάρχει τελικά Εισαγγελέας στη περιοχή μας ;;;




Το Λιμανάκι του Αιτωλικού, που δίχασε για την πατρότητα του, τον Περιφερειάρχη, το δήμαρχο και κάποιους γνωστούς περιφερόμενους βολευτές του νομού μας … μετρά αντίστροφα τις μέρες που θα κοσμεί τη πόλη μας.

Η απόλυτη εγκατάλειψη, η απόλυτη καταστροφή  στο μοναδικό σημείο όπου θα μπορούσαμε να υπερηφανευόμαστε και να το αναφέρουμε ως αξιοθέατο.

Σπασμένες πλαστικές σανίδες, ρημαγμένη ξύλινη περίφραξη, σκουπίδια σε κάθε σημείο του, απουσία από παγκάκια , δυο ξύλινες γέφυρες που δεν έχουν  συντηρηθεί ποτέ, αλλά   κυρίως … τα πουλιά που οι δημότες πλήρωσαν από τη τσέπη τους, παραπαίουν υποσιτισμένα και διψασμένα, γιατί πολύ απλά, δεν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος,  έστω να συντηρήσει αυτό που έγινε με τα χρήματα των φορολογουμένων δημοτών και τη προσωπική εργασία της συγκεκριμένης ομάδας Αιτωλικιωτών .

...


Όσα πουλιά βρήκαν το θάρρος και το δρόμο προς τις καφετέριες της δυτικής παραλίας, επιβίωσαν για ακόμη μια μέρα, όσα δεν τόλμησαν βρήκαν το θάνατο περιμένοντας λίγο καλαμπόκι και γλυκό νερό από την ανύπαρκτη και ανίκανη ηγεσία του τοπικού συμβουλίου του Αιτωλικού και από τον άσχετο με το τόπο μας αντιδήμαρχο Αιτωλικού.

Το νεκρό πτηνό ακόμη και σήμερα παραμένει στη θέση που το βρήκε ο θάνατος, γίνοντας βορρά για αρουραίους, αδέσποτα σκυλιά και γάτες, που μαζεύτηκαν για να πάρουν το μερίδιο που τους ανήκει. 

Αλήθεια !!! ... την υγεία των περίοικων κ. Κουτσοθόδωρε τη βάλατε στο λογιστικό σας μοντέλο των μαύρων εισπράξεων με το αρχιλαμόγιο και έκπτωτο δήμαρχο Διαμαντόπουλο ; 




Ο αντιδήμαρχος εκ Πλατανίων κ. Κουτσοθόδωρος, τίμησε με την παρουσία του το Λιμανάκι, μόνο όταν ήρθε η κάμερα από μεγάλο κανάλι της τηλεόρασης και μόνο για να μας κοινοποιήσει την ύπαρξή του…  μετά έκανε την πάπια, μη τον είδατε μη τον απαντήσατε το Κίτσο το λεβέντη.

Τα πουλιά που βρίσκονται εντός του Λιμανιού όπως είπαμε, άρχισαν και μεταναστεύουν προς αναζήτηση τροφής και προστασίας από περαστικούς ή από θαμώνες των καφετεριών της δυτικής παραλίας.

Ανάμεσα στους θαμώνες υπάρχει και ο λεγόμενος αντιδήμαρχος Αιτωλικού, Κουτσοθόδωρος εκ Πλατανίων… (αν δεν το θυμάστε),    ο οποίος σε καθημερινή βάση, απολαμβάνει το καφέ του αναπολώντας τις εμπειρίες του από άλλα μέρη της υφηλίου, προσδοκώντας  να κερδίσει την αποδοχή των παραβρισκόμενων,  υποσχόμενος να μετατρέψει το Αιτωλικό σε πραγματική Μικρή Βενετία … μάλλον με άρωμα από κεφαλοτύρι.



 Στην αρχή της καλοκαιρινής περιόδου κάποιοι φίλοι και γνωστοί, χωρίς υστεροβουλία, παρουσίασαν μέσα από το Φέισμπουκ μια εικόνα, που έμοιαζε περισσότερο με ευχή παρά με απεικόνιση της πραγματικότητας.

Ειπώθηκε ότι ο τουρισμός άρχισε να κάνει τα πρώτα του βήματα στη πόλη μας, μιας και μεγάλος αριθμός τουριστών επιτέλους, δεν προσπερνά το Αιτωλικό, αλλά κάθετε, περπατάει, τρώει και πίνει στη πόλη μας.

Βέβαια όλο αυτό αποδείχθηκε ουτοπικό, μιας και το Αιτωλικό όχι μόνο δεν διαθέτει τις υποδομές για τουριστική ανάπτυξη, αλλά δυσφημεί με την εικόνα που παρουσιάζει, και την όποια προσπάθεια οικοτουριστικής ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής.

 Καλούμε τον εισαγγελέα να δημοσιοποιήσει μια ώρα αρχύτερα την απόφαση της έκπτωσης αυτής της δημοτικής αρχής.

Δεν είναι θέμα διαδικασίας, είναι θέμα επιβίωσης μιας ολόκληρης πόλης, ενός ολόκληρου δήμου που έπεσε στα χέρια μιας εγκληματικής οργάνωσης εδώ και μια δεκαετία περίπου.























 Η ΓΕΚΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: