Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Ο πολιτιστικός Αύγουστος βρήκε το δάσκαλό του στο θώκο της προέδρου Ζιζής Φούντα




Μιας και μιλάμε για το πολιτιστικό καλοκαίρι του ιερού δήμου μας, δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε τη συμμετοχή της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του Ραδιομεγάρου και στυλοβάτη της έκπτωτης δημοτικής αρχής του Διαμαντόπουλου        κ. Ζιζή Φούντα.

Θα ήταν έγκλημα εάν κάποιος από εμάς απέκρυπτε ή υποβάθμιζε τη παρουσία αυτού του ογκόλιθου στα δημοτικά και πολιτιστικά δρώμενα του δήμου μας.

Η κυρία Ζιζή, έγινε γνωστή όχι από το σύνολο των ψήφων που συγκέντρωσε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές (πάτωσε όπως και όλοι του Διαμαντόπουλου) , αλλά από το σοσιαλδημοκρατικό αέρα που τη διακρίνει, μάλλον λόγο γονιδίου… ( κληρονομικό χάρισμα ).

Η πρόεδρος Ζιζή λοιπόν, έλαμψε  με την εποικοδομητική της  συμμετοχή, στο μικρόφωνο … όπου καθόριζε το ύψος , την ποιότητα και βέβαια το ποιος έχει το δικαίωμα να ομιλεί,  ανάλογα με τα αλάνθαστα κριτήρια που διέθετε η ίδια.

Την ημέρα της Αγ. Αγάθης έκανε την επέλαση της από όλα τα τραπέζια των πανηγυριστών, με γερμανική ταχύτητα, μάλλον γιατί ανακάλυψε ότι οι γύφτοι, δεν διέθεταν μικροφωνική εγκατάσταση, ώστε να αφήσει ακόμη και εκεί το στίγμα της, παίζοντας πίπιζα ή κάποιο άλλο πνευστό.

...

Όμως αν την είδε κάποιος άλλος κάπου στο Αιτωλικό κάποια μέρα ή ώρα και για οποιοδήποτε θέμα που άπτεται των υποχρεώσεων της δημοτικής αρχής, τότε θα πρέπει να ζητήσουμε συγνώμη

 Δυστυχώς όμως, η Ζιζή λόγο έλλειψης αναγνωρισιμότητας, ακόμη και μέσα στη δημοτική της παράταξη, μάλλον μας δικαιολογεί το κενό ενημέρωσης για τα σοσιαλ-δημοκρατικά της πεπραγμένα.

Τα καλά νέα για τη Ζιζή έρχονται από άλλη απροσδόκητη πηγή.

Μαθαίνουμε ότι ο Τέιλορ από τότε που ο Στέφανος έχασε τη προεδρική καρέκλα, ψάχνει για νέο πρόεδρο.

Λέμε λοιπόν … μήπως είναι το Τζακ ποτ, η μέγιστη ευκαιρία βρε αδερφέ,  που πρέπει να επιβάλει ακόμη και  η ίδια η δημοτική παράταξη του Διαμαντόπουλου στη προεδρίνα μας, η οποία έχει όλα τα ατού και συγχρόνως πρέπει να διορθώσει την επιλεκτική  επιβολή της Φουντέικης δημοκρατίας της;

Εξάλλου το παλικάρι μας, ο Τέιλορ πάνω απ’ όλα διακρίθηκε για τις συμβουλές του και τη στήριξη που παρείχε στο ταίρι του και πρόεδρο του κόμματος, ποτέ δεν τον πρόδωσε, ποτέ δεν πήγε με άλλον.

Θα κλάψει βέβαια ο Στέφανος για την απώλεια, αλλά… όλα είναι μια συνήθεια…  τώρα που έφαγε τη πρώτη, μη σας πω ότι θα του δώσει και την ευχή του.

Ζιζή μας, άντε βρε καλά να περάσετε και ότι είπαμε … νερό και αλάτι !!!

Μ.Ε.Π 

Δεν υπάρχουν σχόλια: