Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Μάθαμε τελικά ποιος είναι ο αντιδήμαρχος Αιτωλικού ;



Ένα φάντασμα πλανάται πάνω από το Αιτωλικό και αυτό δεν είναι άλλο, από τον αντιδήμαρχο Αιτωλικού, ένας νεοσσός στο δημοτικό κουρμπέτι, μια άγνωστη φιγούρα ενός άσχετου νεανία με τις αθλοπαιδιές του έκπτωτου δημάρχου  Διαμαντόπουλου, αλλά συνένοχου στις αρπαχτές που έχει κάνει μέχρι τώρα.

Πληροφορηθήκαμε ότι τον λένε Κουτσοθόδωρο και είναι κάτοικος Πλατανιών, επίσης  δηλώνει δημότης Μάστρου, μιας και όλο του το συγγενολόι είναι από εκεί.

Φυσικό είναι ότι αυτός ο μαθητευόμενος μάγος ως διαχειριστής μιας πρωτόγνωρης κατάστασης  για τον ίδιο, να χρειάζεται το χρόνο του, τουλάχιστον για να ενημερωθεί κατά που πέφτει η πλατεία, το λιμανάκι, ο βιολογικός καθαρισμός … έστω βρε παιδί μου να προσανατολιστεί από ποια μεριά βγαίνει ο ήλιος στη τοποθεσία που λέγετε Αιτωλικό .

Έλα όμως που το Αιτωλικό δεν έχει τη διάθεση της προσμονής, ούτε μπορεί να χαρίσει το πλασματικό χρόνο που απαιτεί η προσαρμογή της ενασχόλησης του αυτοαποκαλούμενου αντιδημάρχου Αιτωλικού.

Το Αιτωλικό βγαίνει σοβαρά τραυματισμένο από την ταφόπλακα που του έριξε ο Γαλάνης, από την μακαριότητα του Κατσούλη, το ξεπούλημα του Καραπάνου ή κλασομπανιέρα και την  καταστροφική έως εχθρική, αφασία του φαντασμένου Λύρου.

Ένας τύπος σαν τον Κουτσοθόδωρο, θα μπορούσε να προσφέρει τα μέγιστα σε τόπους και ασχολίες που γνωρίζει από μικρό παιδί, εδώ δεν έχει κανείς τη διάθεση να του εξηγήσει τι είναι καλλωπισμός, τι είναι Λιμνοθάλασσα και τι πολιτιστική ανάταση.

...

Καλά θα κάνει ο Κουτσοθόδωρος να προστατέψει πριν απ’ όλα τον ίδιο του τον εαυτό, καταθέτοντας την παραίτησή του, από χθες.

Το μακρύ χέρι του δημάρχου που έβαλε από τη πρώτη στιγμή στο δημοτικό ταμείο, ακουμπάει τη δικαιοδοσία και του αντιδημάρχου Αιτωλικού και αν δεν πάρει ο ίδιος δραστικά μέτρα, ώστε να σώσει τον εαυτό του, σε λίγο θα βλέπει και αυτός το δήμο Μεσολογγίου με το μακαρόνι πίσω από το σιδηρούν παραπέτασμα.

Άτιμο πράγμα η Εξουσία αγαπητέ Κουτσοθόδωρε, αν δεν της βάλεις χαλινάρι, θα σε καβαλήσει πριν το συνειδητοποιήσεις.

Φύγε τώρα που είσαι απλά ένα ξένο σώμα για την κοινωνία του Αιτωλικού, εξάλλου η εμπειρία σου μέχρι τώρα, όσο εγωκεντρική  και αν είναι, σου φωνάζει και οφείλεις να την ακούσεις … είσαι για το γάιδαρο καβάλα και τίποτα παραπάνω   !!!

Μ.Ε.Π 

Δεν υπάρχουν σχόλια: