Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

ΔΥΤΙΚΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ μέρος 1ο


κύριε αντιδήμαρχε επί των έργων φραγκούλη και κύριε αντιδήμαρχε περί της εφαρμογής των νόμων (όταν αυτός ΔΕΝ αφορά τον ποπό μας και τον κατσούλη του hotel Αλεξάντρα), ξέρετε τι δείχνει η παραπάνω φωτογραφία; ΟΧΙ; Ε! τότε να την.....μεγεθύνουμε και να σημαδέψουμε τα επίμαχα σημεία, μπας και λειτουργήσει η κεφάλα σας και καταλάβετε.(που δε το βλέπω δηλαδή, αλλά τέλος πάντων)


Πάλι κάνετε οτι δεν καταλαβαίνετε; Αναμενόμενο. Δεν ρωτάτε και τον νικολέοντα που είναι από σπόντα δεητζής να σας πεί;
Τι; Τι; Δεν ξέρει ούτε αυτός; Καλά το αντίθετο (με το iq που έχει) θα με εξέπλητε.
Λοιπόν, αφού είστε τόσο ανίκανοι, ακόμα να καταλάβετε τι δείχνει μια φωτογραφία, θα σας πω εγώ.
Είναι τα καλώδια που έχουν συνδέσει με την ανοχή σας για να μην πω με την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ, οι τσιγγάνοι του δυτικού οικισμού και κλέβουν δημοτικό ρεύμα, ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΤΟΥ ΝΌΜΟΥ, αντιδήμαρχε σαμαντά;
Τι; τι; τι; Δεν είχατε ιδέα; Εμείς, επειδή είμαστε καλοί άνθρωποι, (σε αντίθεση με την κακή γνώμη που έχετε σχηματίσει για εμάς), λέμε ότι λέτε αλήθεια και δεν είχατε ιδέα. Τι πράγμα; Ουτε ο νικολέων το ήξερε; Εντάξει ρε παιδιά, εμείς μαζί σας είμαστε.
Άρα λοιπόν, να είμαστε σίγουροι ότι αύριο θα καλέσετε την ΔΕΗ, τον Εισαγγελέα για να δώσει εντολές και την αστυνομία να κάνει συλλήψεις!!

Ο.Κ. Θα περιμένουμε την αυριανή (αν και κάτι μας λέει ότι αδίκως θα περιμένουμε).
σαμαντά, νομίζεις ότι επειδή κρατάς την ποινική δικονομία στα χέρια, είσαι στο απυρόβλητο; Είσαι ΠΟΟΟΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ. Γνωρίζουμε τον νόμο, ασυγκρίτως καλύτερα από εσένα και οι νομικοί μας σύμβουλοι είναι ασυγκρίτως ικανότεροι των δικών σας. Αυτό στο γράφω, για να μην νομίζεις (αν και το έχετε καταλάβει πια), ότι δεν έχετε να κάνετε με κάποια τσογλανάκια που πάιζουν και σας κάνουν πλάκα. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ. και ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΕ, ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ, ΕΣΕΙΣ. Δες (εδώ). στην παράγραφο γ λέει ΠΕΝΤΑΚΑΘΡΑ "καθώς και για παράβαση καθήκοντος, εφόσον από τη διάπραξη του αδικήματος αυτού προξενείται οικονομική βλάβη στο Δήμο, στην Κοινότητα ή στα νομικά τους πρόσωπα". (με την ευκαρία που θα μπείτε σε αυτή τη σελίδα, αναζητήστε και το άρθρο 142, ιδιαίτερα να το σκεφτούν οι απολυμένοι και προσφάτως δικαιωμένοι συμπολίτες μας και δείτε και (εδώ) να δείτε τι έπαθε ένας άλλος δημαρχούλης από αυτό το άρθρο, που ήταν τσακάλι σαν τον δικό μας). Στις αναρτήσεις μας, γράφουμε το όνομα σου όλο και πιο συχνά σαμαντούλη, ώστε όταν με το καλό φτάσει η ώρα της κατά σας αγωγής, να μην σε ξεχάσει ο εισαγγελέας.


Τειρεσίας

Οι φωτογραφίες ήρθαν με ηλεκτρονικό μήνυμα από φίλο μας.
Στην έξοδο του εν λόγω τσιγγάνικου οικισμού της δυτικής πλευράς, υπάρχει ένα ακόμα καλώδιο, το οποίο καταλήγει, (άκουσον άκουσον από που κλέβουν ρεύμα και αυτοί ΚΑΝΟΥΝ ότι δεν ξέρουν τίποτα), ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ, και μεταφέρει φρέσκο ρευματάκι στον οικισμό. Το καλώδιο αυτό, προσπαθήσαμε να το φωτογραφίσουμε μόνοι μας, ΑΛΛΑ απειληθήκαμε απο τους τσιγγάνους και αναγκαστήκαμε να φύγουμε.
Κώστα Σταράμο και οι συν εσού, εάν ΔΕΝ σας φτάνει και αυτό για να κινητοποιηθείται και να πάρετε πρωτοβουλίες, θα πιστέψουμε πια, ότι δεν είναι που σου αρέσει ο ύπνος, ΑΛΛΑ συμβαίνει κάτι άλλο. Από κάπου σε κρατάνε, και θα το μάθουμε.
Επίσης περιμένουμε να πάρει θέση και η συμπολίτευση του (ας το πούμε) δημοτικού μας συμβουλίου.
Για μια ακόμα φορά, ζητάμε από την Τ.Ο. του φρεσκοεκλεγμένου ΠΑ.ΣΟ.Κ. να πάρει θέση και να ζητήσει να παυθούν από τα καθήκοντά τους.
κάντε click στις φωτογραφίες για μεγέθυνση
Η επίμαχη κολώνα βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το παλιό εργοστάσιο πλαστικών, δεξιά στο δρόμο προς Μεσολόγγι, μετά το αντλιοστάσιο.
O Δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια: