Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

ΧΑΣΑΤΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ

Και εν μέσω καταστροφής και απαξίωσης του τόπου μας, εμφανίζεται και η Τ.Ο. του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Σαφώς ΔΕΝ είναι η επίσημη γραμμή της Τ.Ο. ΑΛΛΑ είναι μικρές κινήσεις στελεχών με στόχο την αποσιώπηση μας. Κι αυτό γιατί; Γιατί τους καλέσαμε τελευταία να πάρουν θέση για την δημιουργική καταστροφή, που επιτελεί ο εκλεκτός τους. Τους καλέσαμε (εδώ) & (εδώ). Αυτοί όμως, αντί να πάρουν θέση, δηλώνουν, (όχι στα φανερά βεβαίως, διότι ούτε αυτό και λογικό είναι δεν έχουν το θάρρος να κάνουν) στήριξη γαλάνη και ρίχνοντας ψιλομπηχτές και κάνοντας κομψό εκβιασμό (ωραία δεν το έγραψα;) μας στέλνουν μηνύματα, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ... θα την πατήσουν άλλοι για λογαριασμό σας. Και αυτό το κάνουν, όχι γιατί βλέπουν την ικανότητα του ....γαλάνη ως δήμαρχου, ΑΛΛΑ, γιατί φοβούνται ότι αυτή η ιστορία θίγει το κόμμα τους, το οποίο έχει ακόμα την ανοχή της κοινωνίας. Έτσι λοιπόν, ενθυμούμενοι την ανάρτηση μας ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΝΕΟΤΕΡΑ, που στην τελευταία παράγραφο γράφαμε "Οι Μ.Ε.Π. καλούν την Τ.Ο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αιτωλικού, να πάρει θέση για όλο αυτό τον ορυμαγδό και τον παραλογισμό. Θα μας κουβαλήσουν όπου να 'ναι, καινούριο υποψήφιο Δήμαρχο, και εάν δεν έχουν πάρει θέση, θα είναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να μας πείσουν ότι ο καινούριος τους δεν θα είναι ίδιο φρούτο με αυτούς". Θεωρούν λοιπόν ότι το κόμμα είναι πάνω από όλα, πάνω και από το Αιτωλικό. Πιστεύοντας έτσι, αντί να πάρουν θέση προσπαθούν να στέλνουν μηνύματα. Πάνω από όλα το κόμμα, πάνω από όλα η στήριξη του επόμενου υποψήφιου Δήμαρχου. Γι αυτό, θεωρούν ότι η κριτική μας τους βλάπτει, λες και αυτοί ως δημότες δεν βλάπτονται από την καταστροφική διαχείριση γαλάνη. Πιστεύουν απλά ότι τα γραφόμενα μας, εννοούν τους εχθρούς τον υποψήφιο Δήμαρχο που θα προτείνει η Νέα Δημοκρατία. Προτιμάνε λοιπόν τον εύκολο δρόμο του κομψού και συγκαλυμμένου εκβιασμού, προτιμάνε τον εύκολο δρόμο της αποσιώπησης, προτιμάνε τον εύκολο δρόμο του... δεν ξέρω, δεν είδα, δεν ήμουν μπροστά, και πάμε γι άλλα.
OΧΙ κύριοι, εμείς δεν έχουμε σκοπό ούτε να προτείνουμε, ούτε να στηρίξουμε ΚΑΝΕΝΑΝ για Δήμαρχο. Βγάλτε όποιον θέλετε, εμείς θα τον στηρίξουμε, εφόσον αποδείξει τις ικανότητές του και την αγάπη του για την πόλη και όχι για την εξουσία.
Εσείς όμως είστε υποχρεωμένοι ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ. Εσείς μας τον φέρατε από το χέρι να τον ψηφίσουμε, εσείς τον προτείνατε, εσείς να βγάλετε το φίδι από την τρύπα. Γιατί αύριο θα φέρετε κάποιον άλλο.
Ζητάτε (και είπαμε ότι δεν είναι η επίσημη θέση της Τ.Ο. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. αλλά στελεχών της Τ.Ο.) να σιωπήσουμε, ζητάτε να απολογηθούμε για αυτά που γράφουμε.
Μα είμαστε καθόλου σοβαροί;
Θα απολογηθούμε εμείς επειδή γράφουμε ότι ΔΕΝ λειτουργεί ο Δήμος μας; ότι χάθηκε το χρηματοκιβώτιο χωρίς ΚΑΜΙΑ ποινή για κανέναν; ότι ρυπαίνεται η λιμνοθάλασσα; ότι δεν υπάρχουν ισολογισμοί και προϋπολογισμοί; ότι δεν λειτουργεί ο βιολογικός; ότι αργοπεθαίνει το Μουσείο; ότι η πόλη μας πήγε πίσω; ότι ήταν μια καταστροφική οκταετία; ότι υπάρχει απαξίωση και αδιαφορία για τα πάντα;, ότι τα δημοτικά κτήρια, σχολεία κλπ είναι σε άθλια κατάσταση; ότι πλημμυρίζουμε κάθε φορά που βρέχει; ότι τα γεφύρια καταρρέουν; ότι είπαν ψέματα για την ανακύκλωση; ότι προσέλαβαν παρανόμως προσωπικό προεκλογικά, το απέλυσαν πάλι παρανόμως μετεκλογικά και τώρα καλούμαστε εμείς να πληρώσουμε το κουστουμάκι; ότι είναι καταχρεωμένη η ΔΕΑΠΔΑ και δεν πληρώνει κανέναν, ότι χάθηκαν 200.000 ευρώ από το Μουσείο κι άλλα τόσα από το γήπεδο; ότι καταλήγει ο σωλήνας του βιολογικού πάνω στον ιστορικό Ντολμά; ότι το πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ λειτούργησε σε ΌΛΟΥΣ τους ελληνικούς δήμους, εκτός του Αιτωλικού; ότι ο Δήμαρχος της πόλης καταδικάστηκε και ο εισαγγελέας με την σύμφωνη γνώμη του Προέδρου του δικαστηρίου, τον αποκάλεσε μειωμένης αντίληψης; ότι ΔΕΝ έχουμε νερό; ότι έταξε έναντι ολίγων ψήφων οικόπεδα στους εν Αθήναις; ότι δήλωσε στο πρωτοδικείο ψευδώς και με την ανοχή σας, για να μπορεί να είναι υποψήφιος δήμαρχος, κάτοικος Αιτωλικού ενώ μένει στο Αγρίνιο; ότι ο νόμος στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος εφαρμόζεται κατά όπως μας γουστάρει; ότι απαξιώθηκαν ο Πολιτισμός, η Ιστορική μνήμη και η Ανάπτυξη; ότι γίνεται ένας κακός χαμός με τα σφαγεία; ότι περικυκλωθήκαμε από τσιγγάνους που με την στήριξή του, δρούν ανενόχλητοι, ότι, ότι, ότι ................
Μιλάτε σοβαρά; Θα απολογηθούμε εμείς γι αυτά; ΌΧΙ ΚΥΡΙΟΙ!! Χάσατε την μπάλα. Κοιτάτε προς το λάθος τέρμα.
Θα απολογηθούμε εμείς επειδή έχουμε άποψη και γνώμη και όχι αυτός που ευθύνεται για όλα αυτά;
ΌΧΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΚΆΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.
Η εποχή που η γνώμη και η άποψη ήταν καταδικαστέα και έχριζε σοφρωνισμού και τιμωρίας, πέρασε ανεπιστρεπτί.
ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ, γιατί αργότερα θα είναι πολύ αργά.
Ενημερώστε άμεσα τους βουλευτές σας του Νομού, όπως άμεσα θα κάνουμε εμείς.
Δεν βλάπτουμε εμείς το ΠΑ.ΣΟ.Κ. το βλάπτει ο εκλεκτός σας, Δεν δίνουμε εμείς bonus στους υποψήφιους της Νέας Δημοκρατίας, αυτός τους τα προσφέρει άφθονα.


Τειρεσίας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ποταμός
ο ποταμός