Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Τσιγγάνα καρδιά, πού πας;

Εισερχόμενο e-mail με τον παραπάνω τίτλο. Έρχεται από έναν νέο φίλο μας "το ψιψινόψαρο" που πιστεύουμε ότι θα γίνει νέος ένθερμος συντάκτης μας.
Το παρουσιάζουμε αυτούσιο και χωρίς σχόλια. Τι να σχολιάσει άραγε κανείς, πάνω σε αυτό. Υπάρχει στη θυρίδα μας από 11 Σεπτεμβρίου, απλώς μέχρι σήμερα δεν είχε δοθεί η ευκαιρία να δημοσιευτεί και να κολλήσει πάνω σε κάποιο άλλο θέμα. Καταλαβαίνεται λοιπόν, ότι οι εκλογές στις οποίες αναφέρετε, είναι οι βουλευτικές που ήδη έχουν γίνει.
Διαβάστε.
Στον καταυλισμό των τσιγγάνων που έφτασε τελικά να ενωθεί τελευταία με το νησί σε μία από τις ωραιότερες θέσεις, τη νότιο ανατολική παραλία του Αιτωλικού, στήθηκε..... άλλο ένα παράπηγμα. Αυτή τη φορά, όχι για να στεγάσουν την αθίγγανη οικογένεια, αλλά για να έχουν ένα στέκι (υγειονομικού ενδιαφέροντος) να ξεχνιούνται κι αυτοί από τα βάσανα της ημέρας. Με μπιλιάρδο, καφέ, ποτά και ό,τι ήθελε προκύψει. Προτείνω λοιπόν, στη Δημοτική Αρχή, τώρα που έχουμε και εκλογές, να περάσουν για έναν καφέ, ένα ποτό… Τον αντιδήμαρχο και υπεύθυνο αδειών καταστημάτων να μην ξεχάσουν μόνο, υπενθυμίζοντάς του να κρατά και το νόμο παραμάσχαλα. Αυτόν το Νόμο που χρησιμοποιεί και για τα καταστήματα της πόλης(Δ.παραλία,πλατεία κ.τ.λ.)

«Το ψιψινόψαρο»
Να περιμένουμε απάντηση από τον σαμαντά άραγε;

Ο Γραμματοσυλλέκτης।
Η φωτό είναι "κλεμμένη" από το etoliko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: