Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Εκτάκτως συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας, (βεβαίως όταν λέμε δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας, γνωρίζεται ότι αυτό απαρτίζεται από τον νικολέοντα, τον επί της εφαρμογής του νόμου αντιδήμαρχο σαμαντόνικο και τον άρτι ανανήψαντα μυστικοσύμβουλο – με τον οποίο όμως κάτι παίζει τελευταία, είμαστε στις ανακρίσεις για να μάθουμε), και αποφάσισε – το δημοτικό συμβούλιο ντε- να γιορταστεί επισήμως και με ιδιαίτερη λαμπρότητα η επέτειος του Πολυτεχνείου, να δείξουμε και στην Τ.Ο. του ΠΑ.ΣΟ. Κ. ότι να εδώ είμαστε.
Το πρόγραμμα του εορτασμού προβλέπει, ανακατάληψη του Λυκείου από αυτά τα τσογλάνια του μαθητές, και στη συνέχεια κατάθεση στεφάνων.
Η ανακατάληψη θα γίνει κανονικά, με τεθωρακισμένο όχημα, για να αναβιώσουν πλήρως οι συνθήκες της εποχής του 73.
Βέβαια, παρ’ όλη την καλή διάθεση που είχαν και τον άρτιο προγραμματισμό της εκδήλωσης, έτυχε ένα μικρό προβληματάκι, αλλά με τον ακοίμητο μυαλό τους που κατεβάζει 1,5 ιδέα κάθε 82 μήνες, το έλυσαν αμέσως.
Το πρόβλημα ήταν ότι δεν βρήκαν….. κανονικό τεθωρακισμένο, (λογικό, δεν κατάφεραν να βρουν ακόμα πόσα λεφτά είχε μέσα το χρηματοκιβώτιο) και επιστράτευσαν αυτό που βλέπετε.



Παρ’ όλες όμως τις κακουχίες, είναι αποφασισμένοι και σίγουροι ότι θα πετύχουν την ανακατάληψη.Στη συνέχεια ο νικολέων θα καταθέσει συμβολικά λουλούδια, στην μνήμη του Αιτωλικού, που τόσο βάναυσα σκότωσαν με τα ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.



Οι Μ.Ε.Π. χαιρετίζουν την μεγαλειώδη εκδήλωση και εύχονται, ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.



Και του χρόνου με υγεία,
Κασσάνδρα
φωτό paparazzi

Δεν υπάρχουν σχόλια: