Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Πάνος Παπαδόπουλος Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ψυχραιμία κ. Π. Σταράμο – Όντως η λιμνοθάλασσα εκπέμπει SOS
Αγαπητέ συνάδελφε κ. Π. Σταράμο,

Καταρχήν να σε καλωσορίσω στον ευγενή στίβο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και να ευχηθώ η αγνή σου διάθεση, οι καλές προθέσεις και η φιλοδοξία για προσφορά να ευοδωθούν για το καλό του Δήμου και του Αιτωλικού ειδικότερα.
Κατά δεύτερο λόγο θα σας συνιστούσα να είσθε ιδιαίτερα προσεκτικός για τις αναφορές περί αργοπορίας, σβήσιμο φωτός κ.λπ., διότι είναι προφανές ότι δεν μένετε στην ουσία, αλλά στο φαίνεσθαι, που κι αυτό δεν είναι έτσι. Εδώ κ. Π. Σταράμο δεν μιλάμε για
“απουσιολόγιο” αλλά για πραγματικό ενδιαφέρον, που πιστοποιείται σε επίπεδο επικεφαλής των συνδυασμών και κατόπιν σε επίπεδο εκπροσώπησης. Εύχομαι την επόμενη φορά να συζητάμε στο ίδιο τραπέζι για το θέμα και να καταθέτουμε εποικοδομητικές λύσεις και προτάσεις.
Το ποιος έχει μάθει στις εκλογές το δρόμο για το Αιτωλικό, κ. Σταράμο, αφήστε να το κρίνουν κάποιοι άλλοι. Ο χρόνος και η ζωή θα δείξει. Εξάλλου εάν ρωτήσετε τον περίγυρό σας θα πληροφορηθείτε την 25ετή διαδρομή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Διαισθάνομαι ενόχληση ή φόβο (;) για εποικοδομητική αντιπολίτευση εκ μέρους μας. Σας διαβεβαιώνω ότι θα την έχετε σε όλα τα επίπεδα! Και με προτάσεις και θέσεις και με τη νομιμότητα και την εφαρμογή των θεσμικών διατάξεων που διέπουν την τοπική αυτοδιοίκηση.
Τέλος θέλω να σας επισημάνω ότι δεν είναι επιτρεπτό να μας κάνετε υποδείξεις εάν θα αποσύρουμε το δελτίο τύπου ή θα το διορθώσουμε. Αυτά στους δικούς σας αποδέκτες και όχι σ’ εμάς. Εάν εσείς σκοπεύετε στο μέλλον να έχετε τέτοια νοοτροπία και πρακτική, εμείς σας πληροφορούμε ότι δεν θα ακολουθήσουμε.
Η παρουσία σας πάντως δεικνύει ενδιαφέρον εκ μέρους σας. Δεν μας έχετε όμως εκθέσει τις σκέψεις σας επί του θέματος ή ίσως και τις προτάσεις σας. Για την ιστορία: Ποια είναι η θέση του συνδυασμού σας για το φλέγον ζήτημα; Αυτά που είπε ο κ. καθηγητής; Αυτά που προτείνουν οι φορείς; Αυτά που έχουν δρομολογηθεί μέχρι σήμερα;
Με αντίστοιχη εκτίμηση              
Πάνος Παπαδόπουλος
Επικεφαλής του Συνδυασμού
Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΥΓ: 1) Ανατρέξτε αν θέλετε για το τι λέμε εμείς στο συγκεκριμένο θέμα στην ιστοσελίδα του συνδυασμού μας και θα βοηθηθείτε αναλόγως.
2) Το ΤΑΪΠΕΔ κ. Π. Σταράμο ετοιμάζει ξεπούλημα 1.000 στρεμμάτων στον Πόρο Αιτωλικού και μάλιστα σε προστατευόμενη περιοχή. Γνωρίζετε το θέμα; Αν ναι ποια η θέση του συνδυασμού σας;     

Ευχαριστώ πολύ
Πάνος Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: