Με τον αποκαλυπτικό τίτλο « Η Ελλάδα ξεπουλά τα πάντα» περιγράφει την πολιτική και οικονομική κατάσταση στη χώρα μας η Liberation, διαπιστώντας ότι απέναντι στις πολυάριθμες απαιτήσεις των δανειστών, ιδιωτικοποιούνται τα πάντα για την ελάφρυνση του...δημόσιου χρέους.
Μαρίνες, αυτοκινητόδρομοι, αεροδρόμια, δημόσιες υπηρεσίες, βγαίνουνστο σφυρί με το κιλό,η Ελλάδα, κάτω από την πίεση της τρόκας, πουλά φιλέτα της χώρας για να ελαφρύνει το χρέος αναφέρει τονίζοντας ότι το πρόγραμμα το οποίο εφαρμόζεται δεν είναι σταθερό, από καθυστερήσεις και αστοχίες, ενώ ταυτόχρονα "φουσκώνει" η λαϊκή αντίδραση. Η γαλλική Liberation στέκεται ιδιαίτερα στα τεκταινόμενα στη Θεσσαλονίκη με την πώληση του ΟΛΘ και της ΕΥΑΘ, δυο ιδιωτικοποιήσεις, που όπως υπογραμμίζει συναντούν την αντίσταση των κατοίκων, των μισθωτών και των τοπικών αξιωματούχων.
Το άρθρο της Liberation - La Grèce vend tout, les Grecs vent debout - See more at: http://left.gr/news/liberation-h-ellada-xepoyla-ta-panta#sthash.aRrzDfmh.dpuf
http://papatzides.blogspot.gr/2014/06/liberation-h.html
Αντιδράσεις για το «απαξιωτικό» βλέμμα της Μις Ισραήλ προς τη Μις Παλαιστίνη
-
Ένα βίντεο από την εκδήλωση του διαγωνισμού «Μις Υφήλιος» στην Ταϊλάνδη
έχει προκαλέσει σοβαρές αντιδράσεις, καθώς καταγράφει τη Μις Ισραήλ, Μελάνι
Σιράζ...
Πριν από 58 δευτερόλεπτα



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου