Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

ΤΟ FIGHTCLUB VELLIOS ΣΤΟ 1ο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΜΠ...



Οι διοργανωτές του 1ου Αθλητικού καμπ 2014 που θα πραγματοποιηθεί από 23 έως 28 Ιουνίου 2014 στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αιτωλικού κάτω από την αιγίδα της
Στέγης Πολιτισμού - Αθλητισμού - Παράδοσης & Λαογραφίας "ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΝ"
είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνσουν την συμμετοχή των Δασκάλων Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Σταύρο Βέλλιου καιStefania Drk στο αθλητικό καμπ.
Οι Σταύρος Βέλλιος και Στεφανία Δράκου είναι μέλη του FightClub Velliosπου δραστηριοποιείται χρόνια στην περιοχή του Αιτωλικού, με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των πολεμικών τεχνών και αυτοάμυνας, με πολλές συμμετοχές σε τοπικούς και εθνικούς αγώνες και με αξιόλογες διακρίσεις.
Τα παιδιά, που θα συμμετέχουν στο καμπ, θα διδαχθούν βασικά μαθήματα αυτοάμυνας από τους παραπάνω δάσκαλους πολεμικών τεχνών.
Η συμμετοχή αυτή κάνει το πρόγραμμα, το οποίο θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, του 1ο Αθλητικού καμπ πιο πλούσιο και δραστήριο για τους μικρούς μας φίλους.
Οι έγγραφες του καμπ άρχισαν και θα διαρκέσουν μέχρι την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014, τα πρώτα παιδιά έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή.
Υπεύθυνοι διοργάνωσης και υλοποίησης προγράμματος οι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής Evagelos Galagalas (τηλ: 6944354373), Αλεξάνδρα Λιαπίκου (τηλ. 6944208279), η Zumba Instructor Vasso Sarantara.

Δεν υπάρχουν σχόλια: