Έκθετος τόσο ηθικά όσο και νομικά είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως αποκαλύπτεται στο νέο τεύχος του HOT DOC που κυκλοφορεί, η κα Γκραμπόφσκι δεν συμπεριελήφθη στις δηλώσεις Πόθεν Έσχες των τελευταίων ετών του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας.
Την ίδια περίοδο, το «επιχειρηματικό άστρο» της κυρίας Μητσοτάκη ανθεί, έχοντας για συνέταιρο τον ...στενό συνεργάτη του Σαμαρά και διωκόμενο για τη λίστα Λαγκάρντ, Σταύρο Παπασταύρου.
Διαβάστε πως η οικογένεια Μητσοτάκη γειτόνεψε με τον Χριστοφοράκο και τον Δενδρινό της SIEMENS, αγοράζοντας την ίδια περίοδο με εκείνους, «φιλέτο» στη Τήνο έναντι λίγων χιλιάδων ευρώ.
Κυριάκος και Μαρέβα εμφανίζονται επίσης να χρησιμοποιούν τον ίδιο ΑΦΜ, κάτι το οποίο προφανώς και είναι παράνομο.
http://papatzides.blogspot.gr/2016/02/blog-post_185.html
Παγκόσμιος ο συναγερμός για το Mythos της Anthropic> Ικανό για πολύπλοκες
κυβερνοεπιθέσεις που κανένα προηγούμενο μοντέλο A.I. δεν έχει ολοκληρώσει
-
Breaking News
The post Παγκόσμιος ο συναγερμός για το Mythos της Anthropic> Ικανό για
πολύπλοκες κυβερνοεπιθέσεις που κανένα προηγούμενο μοντέλο A.I. δεν...
Πριν από 3 δευτερόλεπτα



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου