Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Το μυστικό της Monsanto που σκοτώνει χιλιάδες!- Μεγάλη αλήθεια που πρέπει να ακούσεις και να πιστέψεις... (βίντεο)

Εταιρείες όπως η Monsanto και η Big Pharma μεταφέρουν τοξίνες στον πληθυσμό, προκειμένου να βεβαιωθούν ότι είμαστε εθισμένοι στο προϊόν τους και να διαθέσουμε περισσότερα χρήματα στις τσέπες τους; Ενώ μπορεί να ακούγεται σαν σενάριο ταινίας, η αλήθεια είναι ότι βομβαρδιζόμαστε συνεχώς με δηλητήρια, χημικά, γεωμηχανικά προϊοντα, φθόριο, και μεταλλαγμένα προϊόντα, που χρησιμοποιούνται σκόπιμα για να μολύνουν τους ανθρώπους και τη γη.

Θα εκπλαγείτε αν μάθετε ότι αυτοί της ΕΛΙΤ που δημιουργούν αυτό τον κίνδυνο λαμβάνουν ειδικά συμπληρώματα που ...απομακρύνουν ειδικά τέτοιες τοξίνες… Ότι έχουν τα χρήματα και τη δυνατότητα να κρατούν μακριά τις επικίνδυνες επιπτώσεις και το σώμα τους να αποτελεί «ασπίδα».

Αυτός είναι, άλλωστε, ο λόγος που σπάνια ακούμε για έναν πολιτικό ή μια διασημότητα να πάσχει από καρκίνο.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρακολουθείστε τη συνέντευξη του Διευθύνοντα Συμβούλου της Life Change Tea, Ronnie McMullen, ένας ανθρώπου που πάσχει από διαβήτη.

Και αυτό οφείλεται στη βλαβερές τοξίνες που ωθούνται στην ανθρωπότητα…

Αποκαλύπτονται τα τρομακτικά μυστικά της Monsanto, αυτά που προσπαθεί να κρύψει από το λαό, η τερατώδης αλήθεια για το Plum Island, τους γενετική ιούς, και τον νέο Ιό ΖΙΚΑ που χτυπήσει τις ακτές σαν μια πυρηνική βόμβα. Συν μια λύση για να βοηθήσει την υγεία σας.






http://www.pronews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: