Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Κορονοϊός: Θετικές στον ιό κατσίκα και παπάγια!





Ορισμένα από αυτά τα δείγματα, όπως είπε, ελήφθησαν από ζώα και φρούτα, με τα αποτελέσματα να δείχνουν ότι κάποια από αυτά ήταν θετικά στον ιό!
Όλα άρχισαν όταν ο πρόεδρος της χώρας, John Magufuli αποφάσισε να διερευνήσει εάν τα τεστ που γίνονται στη χώρα του - αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο - για τον COVID-19, και τα οποία ο Π.Ο.Υ. έχει χαρακτηρίσει άκρως αποτελεσματικά, ήταν αξιόπιστα ή όχι.

Όπως αποκάλυψε, ανέθεσε στο εργαστήριο της χώρας που διεξάγει τα τεστ τον έλεγχο τυχαίων - μη ανθρώπινων - δειγμάτων χωρίς να τους ενημερώσει φυσικά, στα οποία δόθηκαν ονόματα και ηλικίες ανθρώπων.

Ορισμένα από αυτά τα δείγματα, όπως είπε, ελήφθησαν από ζώα και φρούτα, με τα αποτελέσματα να δείχνουν ότι κάποια από αυτά ήταν θετικά στον ιό!

«Το λάδι του αυτοκινήτου, για παράδειγμα, με την ετικέτα Τζαμπίρ Χαμζά, 30 ετών, βρέθηκε ...αρνητικό. Αλλά το δείγμα από παπάγια, το οποίο ονομάσαμε Ελίζαμπεθ Ανν, ηλικίας 26 ετών, ήταν θετικό», αποκάλυψε ο Τανζανός Πρόεδρος.

Επιπλέον, «θετικά» βγήκαν τα αποτελέσματα για ένα πουλί και μια κατσίκα.

Δείτε την συγκλονιστική ομιλία του Προέδρου της Τανζανίας:






Όπως αναφέρει το Reuters για την υπόθεση έχει συγκροτηθεί επιτροπή 10 ατόμων για τη διερεύνηση της συμπεριφοράς του εργαστηρίου.

Παράλληλα, ο Διευθυντής του Εθνικού Εργαστηρίου Υγείας της Τανζανίας καθαιρέθηκε, ενώ σε βάρος του εκκρεμεί έρευνα.

Θυμίζουμε ότι η αναξιοπιστία των test για COVID-19 που κατασκευάστηκαν στην Κίνα υπήρξε μείζον πρόβλημα για τις ΗΠΑ και για την Ευρώπη, καθώς χώρες και κράτη αναγκάστηκαν να απορρίψουν εκατομμύρια από αυτά που αγοράστηκαν από την Κίνα - και σε υψηλές τιμές - επειδή μόνο το ένα τρίτο έδειξε ότι λειτουργεί.

Η είδηση αυτή έρχεται να προστεθεί σε δεκάδες άλλα γεγονότα που αμφισβητούν την αξιοπιστία των τεστ που γίνονται για τον ιό παγκοσμίως.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας όσο κι αν σιωπά και… σφυρίζει αδιάφορα, όπως έκανε άλλωστε επί μήνες κατά την έναρξη της πανδημίας, οφείλει να κάνει αυτό για το οποίο υπάρχει και… πληρώνεται αδρά από τους πολίτες: να ενημερώσει για το τι ακριβώς συμβαίνει.

Εκτός κι αν έχεις κάποιους λόγους που δεν ξέρουμε και δεν θα το κάνει ποτέ…


https://www.pentapostagma.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: