Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Καθαρή η Αιτωλοακαρνανία από κορωνοϊό ακόμη και σήμερα. Ο μόνος ιός που ζει και βασιλεύει, είναι αυτός της παραπληροφόρησης και της εξουσίας του φόβου.






Ακόμη και σήμερα η Αιτωλοακαρνανία, σύμφωνα και με τους χάρτες τού ΕΟΔΥ, είναι από τους λίγους νομούς της χώρας μας που έμειναν αλώβητοι στο πέρασμα της λεγόμενης Πανδημίας.

Η μόνη πηγή μόλυνσης του κοινωνικού ιστού της περιοχής μας, είναι η παραπληροφόρηση από κάποια τοπικά ΜΜΕ, τα οποία άσκησαν με περίτεχνο τρόπο την εξουσία του φόβου, ώστε να έχουν το μέγιστο οικονομικό αποτέλεσμα, με πρώτο θύμα, την κοινωνική συνοχή και την υγεία των δημοτών.

Η κατευθυνόμενη ιδεολογική παραπληροφόρηση, που θα ζήλευε ακόμη και ο συχωρεμένος Γκέμπελς, δεν δίστασε να εκθέσει πρόσωπα, καταστάσεις, αλλά και να θέσει σε κίνδυνο τη κοινωνική ζωή μικρών παιδιών, τα οποία βάπτισε αναίσχυντα, ως κρούσματα θετικά στον γνωστό ιό, ώστε να θεμελιώσουν το αθεμελίωτο εποικοδόμημα, της ψευδής ιστορίας που έστισαν, για δήθεν κρούσμα στη περιοχή μας.

Η καθημερινή ανάγνωση όμως των εκθέσεων του ΕΟΔΥ, όχι απλά τους διαψεύδει, αλλά θέτει  ξανά και επιτακτικά  το ερώτημα... Ποιος Διοικεί αυτό το Τόπο ;;;

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις ημερήσιες εκθέσεις του ΕΟΔΥ 

Η Δικαιοσύνη απούσα, ο δήμος ανίσχυρος, το Υπουργείο ...αλλού τα τιτιβίσματα και μια κοινωνία να προσπαθεί μεταξύ φόβου, συμπόνιας και αγανάκτησης, να ορθοποδήσει κρατώντας ανά χείρας, το επίδομα της συγκατάθεσής του, στην οικειοθελή κατάργηση των προσωπικών του ελευθεριών, αλλά και της ίδιας της δημοκρατίας, που μέχρι χθες φούσκωνε από υπερηφάνεια, για τα κατορθώματα των προγόνων του και τις θυσίες του στο βωμό της.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε δείγματα από τους χάρτες του ΕΟΔΥ, που αποδεικνύουν, αυτό που φωνάζουμε από τη πρώτη στιγμή.


Αρχίζουμε από τις 08/ Απριλίου.

 Υπενθυμίζοντας ότι το πρώτο δήθεν κρούσμα στη περιοχή μας ήταν στις 12/ Απριλίου... ΕΔΩ . Δώστε προσοχή στο χρώμα που είναι καλυμμένος ο νομός Αιτωλοακαρνανίας.





Τα ίδια χρώματα υπάρχουν και στις 15/ Απριλίου


Το ίδιο και στις 28/ Απριλίου.

 Μέχρι εκείνη την ημέρα είχαν προστεθεί τα κρούσματα της γιαγιάς που μετέδωσε τον ιό στο γιατρό και των δυο καθαριστριών στο ιατρείο του.



ΣΗΜΕΡΑ .

 Μέχρι σήμερα οι εγκέφαλοι της παραπληροφόρησης, είχαν προσθέσει τα δυο παιδιά του γιατρού τη μητέρα του και άφηναν υπονοούμενα και για κάποια θετικά δείγματα από τον κύκλο της γιαγιάς. ΕΔΩ  
Άρα τα κρούσματα του νομού μας έφτασαν τα 7 έως 9 ... κανείς δεν ξέρει





Στον παρακάτω χάρτη δείτε το χρώμα που είναι καλυμμένοι οι νομοί με 3  ή ακόμη και με 8 κρούσματα και συγκρίντετα με το δικό μας νομό.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο νομό Πρεβέζης που είναι με ένα κρούσμα, όπως και αυτό του νομού Κιλκίς με 4 .






Με όλα αυτά τίθεται εν αμφιβόλω ο ρόλος των ΜΜΕ, του νοσοκομείου Μεσολογγίου, αλλά και της Δικαιοσύνης, η οποία δεν προστάτευσε σε καμιά περίπτωση το κοινωνικό ιστό και τον απλό πολίτη, από τα δόντια των επί χρήμασι συγκεκριμένων δολοπλόκων δημοσιογράφων.

Και εδώ θέλουμε να είμαστε σαφείς.
Δεν κάνουμε οριζόντιους χαρακτηρισμούς, δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι ίδιοι.

Καταγγέλλουμε απερίφραστα την εφημερίδα Αιχμή και την δημοσιογραφία της αρπαχτής που έχει καθιερώσει τόσα χρόνια στη περιοχή μας, ασκώντας την 4η εξουσία, για να είναι κοντά στα κέντρα διοίκησης και να απολαμβάνει το μερίδιο που της αναλογεί για την εξυπηρέτηση που παρέχει.

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει, το ρόλο της επί καραπάνου και τις πληροφορίες που μετέδιδε, για το δήθεν γάργαρο νερό του Κεφαλοβρύσου, τα δήθεν έργα στο Βιολογικό Καθαρισμό της πόλης του Αιτωλικού, την λασπολογία της για τις αντιδράσεις των δημοτών του Αιτωλικού και βέβαια τη θεαματική κολοτούμπα της ίδιας εφημερίδας, από πολέμια του καραπάνου σε άσπονδο εχθρό του.


Είναι καιρός να τους επιστρέψουμε την δικτατορία επιβολής των σχεδιασμών τους, με αλήθεια και πλέρια δημοκρατία.



Μ.Ε.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια: