Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Βελόπουλος κατά Τσιόδρα και Σύψα: Παίρνουν λεφτά από τις φαρμακοβιομηχανίες






Κατά των καθηγητών Σωτήρη Τσιόδρα και Νίκου Σύψα μίλησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος ψ, από το βήμα της Βουλής
Οπρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, υποστήριξε πως οι δύο καθηγητές χρηματίζονται από φαρμακευτικές εταιρείες για να υποστηρίξουν τα εμβόλιά τους.

«Είναι ένα παιδάκι, καθηγητής πανεπιστημίου είναι βέβαια ο άνθρωπος, που βγαίνει στον ΣΚΑΪ και παίρνει έργα από φαρμακοβιομηχανίες.

 Έχω εδώ αποφάσεις που λένε για 150 χιλ ευρώ. Βγαίνει ο κ. Σύψας και ο κ.Τσιόδρας και παίρνουν λεφτά από το πανεπιστήμιο για εργασίες σε φαρμακοβιομηχανίες. Δεν υπάρχει θέμα ηθικό όταν υποστηρίζουν εμβόλια αυτών των εταιρειών; Οι καθηγητές μας παίρνουν λεφτά από φαρμακοβιομηχανίες ενώ πιέζουν τους Έλληνες να κλειστούν στα σπίτια τους, τους τρομοκρατούν και έκλεισαν την οικονομίας της χώρας» ανέφερε ...
χαρακτηριστικά.



Κυριάκος Βελόπουλος


Πολιτική 05.05.2020 - 14:0519
Βελόπουλος για μάσκες: «Φυτευτός» ο Σωτήρης Τσιόδρας
Παράλληλα, ο Κυριάκος Βελόπουλος αποφάσισε πλέον πως είναι αντίθετος με τους περιορισμούς που τέθηκαν για την αναχαίτηση της πανδημίας, αν και μέχρι πριν λίγο καιρό διαμαρτυρόταν πως το άνοιγμα των σχολείων λέγοντα πως «δεν μπορούμε να ρισκάρουμε με «αβεβαιότητα»». Σήμερα, ωστόσο, δήλωσε στη Βουλή:

«Γίναμε δούλοι ενός αόρατου εχθρού. Αυτός ο φόβος εξαπλώνεται με τη δική σας συνδρομή από τα κανάλια. Μεταφέρετε παντού τον φόβο. Κάθε χρόνο έχουμε 360.000 πνιγμούς σε πισίνες στην Αμερική, να κλείσουμε τις πισίνες; Είναι λογική να κλείσει μια ολόκληρη χώρα επειδή τα θύματα είναι περίπου ίδια με τον ιό της γρίπης; 37 επιστήμονες με επιστολή τους λένε ότι είναι απαράδεκτο να λέγεται ότι μεταδίδεται ένας κορονοΐός και με την θεία κοινωνία , ο οποίος μπορεί να μην μεταδίδεται κιόλας».


https://www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: