Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ : Το τέλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η Πατούλενα ως ο ορισμός, της Βιώσιμης Ανάπτυξης





Είναι γεγονός-Πανθομολογούμενο πλέον- ότι η Πανδημία έχει παραλύσει κάθε είδους κοινωνική, πολιτική και αυτοδιοικητική πραγματικότητα. Σε σχέση με την Τ.Α. ζούμε τις πλέον ΄΄μαύρες΄΄ εποχές της ιστορίας της:

 

  • Ανατροπή από το ΥΠΕΣ του εκλογικού συστήματος, με το οποίο διεξήχθησαν οι αυτοδιοικητικές εκλογές το 2019
  • Ντε φάκτο κατάργηση παρατάξεων, αυτοδιοικητικών οργάνων και αρμοδιοτήτων που έχουν αναφορά το Διοικητικό Συμβούλιο.
  • Συνεδριάσεις κεκλεισμένων των θυρών « και διά περιφοράς» οι οποίες οσονούπω επανέρχονται δριμύτερες.
  • Μεταφορά σχεδόν όλων των αρμοδιοτήτων του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικονομική επιτροπή του Δήμου (Άρθρο 72 του προσφάτου 12/10 ψηφισθέντος Νόμου του κ. Θεοδωρικάκου (όροι διακηρύξεων, κατακύρωση δημοπρασιών, έργα, μελέτες, προμήθειες, υποβολή προτάσεων σε προγράμματα, προσλήψεις προσωπικού, αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας, έγκριση απολογισμού, προϋπολογισμών, ισολογισμών και ετήσιου προγράμματος δράσης και τόσα άλλα…..)

Προφανώς αυτό βολεύει πολλούς και κυρίως όσους κυβερνούν τους Δήμους γι΄ αυτό και στο Δήμο μας παρά τις συνεχείς οχλήσεις δεν υπάρχει καμία αντίδραση επ΄ αυτού!

Αφήστε που πλείστα ερωτήματα που αναζητούν απαντήσεις παραπέμπονται συνεχώς στις καλένδες …..

Είμαστε πλέον υποχρεωμένοι να επικοινωνούμε με τους συμπολίτες μας είτε δια ζώσης, είτε μέσω των ΜΜΕ.

Στην παραπάνω κατεύθυνση ζητούνται οι παρακάτω απαντήσεις από την Δημοτική αρχή.

1.Είναι προς συζήτηση και λήψη απόφασης -δια περιφοράς πλέον- η συμμετοχή σε δίκτυο ΄΄Βιώσιμης ανάπτυξης΄΄ στο οποίο προεδρεύει η σύζυγος του πρώην προέδρου της ΚΕΔΕ και του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη ναι ή όχι; Αποτελεί ΄΄ύβρι΄΄ για τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, να έρθει η κ. Πατούλη -με ότι αυτή σηματοδοτεί- να μας διδάξει ΄΄Βιώσιμη ανάπτυξη΄΄….!

Για όσους δεν το κατέχουν το άθλημα της ανάπτυξης, ενημερώνουμε ότι, αυτή είναι η Πατούλενα 

2. Το « φωτεινό» επιχειρησιακό σχέδιο για το 2021 ή μάλλον για το 2026, έχει ανατεθεί στην εταιρεία που υπέβαλλε τον φάκελο για την υποψηφιότητα του Δήμου για την πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021 -ακόμη αναζητάται η αξιολόγηση της πρότασης- επί Δημαρχίας Καραπάνου ναι ή όχι; Για απαντήστε μας κ. Δήμαρχε…. θα έχει πολύ ενδιαφέρον νομίζω…

Κάποιοι θα πρέπει να αντιληφθούν -για μία ακόμη φορά- ότι το φαίνεσθαι, παρακάμπτει την ουσία των Δημοσίων πραγμάτων ως εκ τούτου όπως λέει και ο λαός μας «μία από τα ίδια , ίσως και χειρότερα».

Υ.Γ 1… Το Δίστιχο « ήταν τα στήθη σου άσπρα σαν γάλατα και μου έλεγες γαργάλατα», δεν αποδίδεται σε κανένα. Απλώς σαν ιστορική αναφορά μας έρχεται στην μνήμη..

Υ.Γ2…Αίολες υποσχέσεις και έολα επικοινωνιακά κόλπα. Ένα τσιγάρο δρόμος….

ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

==========================================================================================================================================

Ακολουθούν, για χάρη σας και μόνο κι' άλλες φωτογραφίες της Πατούλενας, η οποία όπως πληροφορηθήκαμε ηγείται, στο δίκτυο ΄΄Βιώσιμη ανάπτυξη΄΄ και θα έρθει στην ιερά πόλη, να μας διδάξει Ανάπτυξη.


Εμείς δηλώνουμε ευθαρσώς, ότι θα πάμε, διότι μας αρέσει η ταχέα Ανάπτυξη και ότι αυτό συνεπάγεται   









ΈΛΑ ΠΑΤΟΎΛΕΝΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ - 

I LOVE YOY

 VIOSIMI ANAPTIKSI 






1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μιλησε ο κρατικοδιαιτος πρωην πασοκος